Şimdi Ara

e6300 işlemci ısısı normal değerleri nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel e 6300 için başlangıçta 85 derece normal bir sıcaklık mı, asus p5b anakartım var asus ai gear programını açıyorum, ayarlarda değişiklik yapmasam bile o programı çalıştırınca sıcaklık birden artmaya başlıyor ve 40 saniye içinde 115 dereceyi falan buluyor ve bilgisayar kapanıyor. nedeni hakkında fikir sahibi olan var mı, bilgisayar sıcaklığı yanlış ölçüyor olabilir mi.. ve normalde göstermesi gereken sıcaklık nedir. (sistem ısısı 33 derece, hdd 37 derece)

bir de bazen reset attıktan sonra monitör (samsung793df) kitleniyor, açma kapama tuşu çalışmıyor sonra fişi çıkarıp tekrar takıyorum düzeliyor. sorun ne olabilir acaba. (gigabyte 1300 pro ekran kartım var..)

• işlemci fanını kontrol et oturmamış onu düzelt
  • aman diyorum yakmak üzeresin işlemciyi. 55 dereceyi geçmez o işlemci. Heatsinkde bir sorun mu var acep. Heatsink fanına bir bak bakalım dönüyor mu? Dönüyorsa heatsinki çıkart macun yenileyip tekrar tak. (tam oturmamış olabilir)
  • faciadan dönmüşüm demek ki :) heatsink fanı işlemcinin üzerindeki fan değil mi... o dönmesine dönüyor.. o zaman fan oturmadı, zaten ben bağladım tüm parçaları, acemilik herhalde.. teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.