Şimdi Ara

E6300 Saçmalık değilmiş :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbette aynı keseye koyacağız hocam kulladığımız işlemci unutmaki conreo lar çıkana kadar tahtta bunlar oturuyodu.son kullanıcı açısından aralarında öyle uçurumlar kadar farkda yok yanii .conreo ya laf yok ama abartmak da gereksiz bence..
  • bu işlemcilere yetişecek gibi değil biri gidiyor diğeri geliyor iki ay sonrada o önerdiğin işlemciyi alma yenisi çıkacak derler böyle sürer gider..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbey

elbette aynı keseye koyacağız hocam kulladığımız işlemci unutmaki conreo lar çıkana kadar tahtta bunlar oturuyodu.son kullanıcı açısından aralarında öyle uçurumlar kadar farkda yok yanii .conreo ya laf yok ama abartmak da gereksiz bence..
    +1
  • sen pcmak05 testi yap spi testi yap 3dmark06 testi yap farkı hepsinde görüceksin
    sonrada o başlığı değiştirirsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 31 Ağustos 2006; 16:17:36 >
  • teknolojinin hızna yetişilmez ilerde k8L de yüksek fiyatla girecek fakatsonra onlarda düşeçek
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbey

hocam bu conreo ların photoshop, render vs gibi işlerde performansı nasıl acaba bilgisi olan varmı veya bi adobe premierde çalışırken fark ettiriyormu kendini..

render işlemlerinde oc edilmiş bir E6300 inanılmaz iyi. işte bu noktada AMD 3200+'y takla attırıyor, hatta sadece ona değil FX serisini bile tokatlıyor. DVD Rip işlemleri çok kısa sürüyor, E6300 çok iyi işlemci. önceki işlemcim 3000+ idi, arada böyle saf işlemci gücü gerektiren işlerde "bariz" fark var.
  • hadi @aqua78 test sonuçlarını amd ciler olarak dört gözle bekliyoruz.Hatta kutlamalara başladık bile.Toplanın amd ciler bana pm atın toplanıp kutlayalım bunu
  • toms amcanın sitesindeki testlerde 6300 zaten yok. 6400 ortalığı kasıp kavuruyor. 6400 le 6300 arasında sanırım epey fark var. çalışma frekansları filan epeyce farklı. 6300 coroe lerin giriş düzeyi işlemcisi. bence onu es geçip doğrudan 6400 e yönelmek gerekli, aralarında çok fark yok.

bu arada conroe güzel işlemci ama çok pahalıya patlıyor. ben vazgeçtim o nedenle .
  • fx-62 de artık şöyle 200-150 dolar arasına düşer
    pardon fx-64
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

fx-62 de artık şöyle 200-150 dolar arasına düşer
    pardon fx-64
    Nerden biliyorsun?

• Bence elmalarla armutlar karismis.

Once kullandigin anakart E6300 icin uygun degil. Yani 965 yonga setini kullanan FSB 1066 Mhz olan bir anakart olamsi lazim.

Sonra da RAMlerini 2 adet 1GB DDR2-800 takman ve denemen lazim. O zaman goreceksin ki ucmak nedir. OC yi falan hesaba katmiyorum. O zaten ayri bir konu. Eger iki testi islemcilerin ozelliklerine uygun anakrat ve RAM lerle yaparsan aradaki farki o zaman gorebilirsin.

Eger sadece performansa bakarsan e6300 o islemciye 5 basar. Ancak fiyata bakarsan da tersi olur. Fiyat/performans orani ise belki kafa kafaya gelebilir ancak bu da cok kisa bir zaman icinde Board fiyatlari, RAM fiyatlari, ve e6300 fiysatlari dustukce E6300 lehine olacaktir.

Simdilik bekleyip gormekten baska care yok. Boyle bir testi tekrar yapip bizimle paylasmanda fayda var. Gene de bunun icin zaman ayirdigin ve sonuclari bizimle paylastigin icin tesekkurler.
  • evet sonuçlar

3dmark--e6300

E6300 Saçmalık değilmiş :)

3dmark-amd 3200+

fear --- e6300

fear--- amd 3200+

----------------------------------------------------------------
    spi testi tam olarak ne oluyor?

• erkan kartindan dolayi o sonuclari aliyosun...
    sen o iki sistemi x1900xtx ile test et aradaki farki gorursun...
    edit: simdi testleri gordum... muhtemelen bilgisayarinda bi sorun var uyumsuzluk vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bålrøg -- 31 Ağustos 2006; 17:05:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanozkan

Bence elmalarla armutlar karismis.

Once kullandigin anakart E6300 icin uygun degil. Yani 965 yonga setini kullanan FSB 1066 Mhz olan bir anakart olamsi lazim.

Sonra da RAMlerini 2 adet 1GB DDR2-800 takman ve denemen lazim. O zaman goreceksin ki ucmak nedir. OC yi falan hesaba katmiyorum. O zaten ayri bir konu. Eger iki testi islemcilerin ozelliklerine uygun anakrat ve RAM lerle yaparsan aradaki farki o zaman gorebilirsin.

Eger sadece performansa bakarsan e6300 o islemciye 5 basar. Ancak fiyata bakarsan da tersi olur. Fiyat/performans orani ise belki kafa kafaya gelebilir ancak bu da cok kisa bir zaman icinde Board fiyatlari, RAM fiyatlari, ve e6300 fiysatlari dustukce E6300 lehine olacaktir.

Simdilik bekleyip gormekten baska care yok. Boyle bir testi tekrar yapip bizimle paylasmanda fayda var. Gene de bunun icin zaman ayirdigin ve sonuclari bizimle paylastigin icin tesekkurler.

anakart zaten dediğin gibi P965 FSB 1066mhz..

ben sorunun anakart tan kaynaklanacağını düşünüyorum. Yarın değiştireceğim anakartı paraya kıyıp iyi birşey alıcam.Önerebileceğiniz 170$ a kadar iyi bir anakart varmı?

• dostum yanlış test yapıyorsun
    3dmark kısmında sadece işlemci testi yap
    ve sonucu gör
    al bu benim e6300 ün 3damrk06 cpu testi
    x6800 3dmark06 cpu puanı 2582 dir

• Evet işte e6300'ün çöküşü bu resimlerde
    bu arada @aqua78 çok teşekkürler.ama bu testler e6300'e 200 verenler için kötü oldu
  • işlemci testi yapmasına yapıcamda free olduğu için yapamıyorum..
  • quote:

athlon_35 Tarih 31 Ağustos 2006; 17:07:06
    Evet işte e6300'ün çöküşü bu resimlerde
    bu arada @aqua78 çok teşekkürler.ama bu testler e6300'e 200 verenler için kötü oldu

fx-62 nin çöküşü olcak yanlış yazmışın
    fx-62 3dmark06 puanı 2149
  • sana pm atayım register et programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkocaer

quote:

athlon_35 Tarih 31 Ağustos 2006; 17:07:06
    Evet işte e6300'ün çöküşü bu resimlerde

fx-62 nin çöküşü olcak yanlış yazmışın
    fx-62 3dmark06 puanı 2149
    lütfen iletilerinizde saygı dozunu kaçırmayın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.