Şimdi Ara

E6300 Saçmalık değilmiş :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum puan çıktıktan sonra details kısmından göreceksin
  • Tamam sen indir süper pi yi 2 işlemciyi test et.Bekliyoruz burda
    Buda matematilsel işlemci testi forumda büyük katılım olmuştu o/c bölümünde sıralamalar da var istersen onlara bak bir.
    http://www.h emenpaylas.com/download/1467368/Asal_1_.Test.rar.html (h yi bitişik yaz)
    quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

ya araştırmadan bilip bilip bilmeden böle iddalı konuşmayın alla alla

al arkadaşımhttp://www23.tomshardware.com/cpu.html
    gir bu siteye istediğin 2 işlemciyi seç karşılaştır

bu site sayesinde conroe almışsan siteyi karıştırma herkeze bi teşşekür et ilk önce

kusura bakma ama çok gereksiz konuşmuşsun..

ben bir terslik olduğunu ve bunun nedenini araştırıyorum.ama senin amacını anlayabilmiş değilim.

neyse konuya dönersek, 3dmarkta sadece cpu testi yaptım ama skoru göstermedi neden olabilir?

@ibrahim171 , birazdan indiriyorum programı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 31 Ağustos 2006; 17:49:41 >

• Burada bas bas baardık arkadaşlar e6300 tavsiye ederken hızaşırtma yapıp yapmayacakmısınız diye sorun dedik. Hiç birşey sormadan e6300 tavsiye ederseniz işte bizi okuyanlarda böyle yanılır. hayal kırıklığı yaşar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

ya araştırmadan bilip bilip bilmeden böle iddalı konuşmayın alla alla

al arkadaşımhttp://www23.tomshardware.com/cpu.html
    gir bu siteye istediğin 2 işlemciyi seç karşılaştır

bu site sayesinde conroe almışsan siteyi karıştırma herkeze bi teşşekür et ilk önce

kusura bakma ama çok gereksiz konuşmuşsun..

ben bir terslik olduğunu ve bunun nedenini araştırıyorum.ama senin amacını anlayabilmiş değilim.

neyse konuya dönersek, 3dmarkta sadece cpu testi yaptım ama skoru göstermedi neden olabilir?

@ibrahim171 , birazdan indiriyorum programı..

2fast4 u böyle gereksiz mesajlar yazmazsan tüm DH forumu mutlu olur

SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Burada bas bas baardık arkadaşlar e6300 tavsiye ederken hızaşırtma yapıp yapmayacakmısınız diye sorun dedik. Hiç birşey sormadan e6300 tavsiye ederseniz işte bizi okuyanlarda böyle yanılır. hayal kırıklığı yaşar

neye gore hayal kirikligi?
    e6300 ocsiz bile amdnin 4600-5000 serisi ile rekabet ediyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bålrøg

quote:

Burada bas bas baardık arkadaşlar e6300 tavsiye ederken hızaşırtma yapıp yapmayacakmısınız diye sorun dedik. Hiç birşey sormadan e6300 tavsiye ederseniz işte bizi okuyanlarda böyle yanılır. hayal kırıklığı yaşar

4600+ e6300 e toz yutturur dostum
  • quote:

Arkadaşa katılıyorum.
    Hız aşırtma yapmayacak birinin e6300 almasına kesinlikle gerek yok.
    Bence tüm DH forum üyeleri hatalarının farkına varırlarsa iyi olur.
  • şimdilik 6300 ü koyuyorum yapılabilecek bütün testleri yapıp öyle amdye geçeyim.sök çıkar yapmaktan bıktım.

overclock bölümünden birkaç cpu test programı indiriyorum onların sonuçlarınıda yazacağım sonra amd li sistemde denerim.

e6300 super pi sonucu :

E6300 Saçmalık değilmiş :)

buda asal sayı testi..3 kez test ettim hepsinde aynı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua78 -- 31 Ağustos 2006; 17:58:33 >

• Yapamamışsın caltulateye bas oradan 1 m yi seç ve başlat
    quote:

şimdilik 6300 ü koyuyorum yapılabilecek bütün testleri yapıp öyle amdye geçeyim.sök çıkar yapmaktan bıktım.

overclock bölümünden birkaç cpu test programı indiriyorum onların sonuçlarınıda yazacağım sonra amd li sistemde denerim.

e6300 super pi sonucu :

• athlon_35 ve test yapan arkadaş boşuna ısrar etmeyin e6300 ü geçemez o 3200+ kesin bir sorun vardır.ayrıca aynı koşullar ile yapılmayan bir teste ne kadar güvenebilirsiniz ki..tamam bende amd severim kullanırım ama sezarın hakkını sezara vermek lazım

inşallah bu yazdıgımı biri alıntı yapıp altına da yapıştırmaz keza post kasmak için oldugunu düşünüyorum
  • bence tüm bunlar arkadaştaki 3dmark ın 03 olması. ee haliyle o zmanlar dual core filan yoktu :)
    conroe tabiki 3200+ yı büyük farkla geçicek (80/200$) bunu tartışmaya bile gerek yok.
  • quote:

quote:

gördük işte 4600-5000 serisiyle nasıl rekabet ettiğini
    Ulen amd Helal olsun SANA

• SON GÜLEN İYİ GÜLER
    quote:

Orjinalden alıntı: athlon_35

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

SON GÜLEN İYİ GÜLER
    quote:

quote:

quote:

görcez K8L çıkınca

• @aqua78
    dostum senin fear testini dikkatlice inceledim
    şimdi farkettim değerlerin çok kötü bende 512ram 7600gs ile
    25 %0
    25and45 fsb %4
    40 fsb %96
    gibi bişeydi

sistemdeki driverler dan kaynaklanabilir ama superpi sonucun güzel
  • 2fast4u arkadasimizin verdigi siteye girin karsilastirin sonra konusun...
  • quote:

2fast4u

hala amd nin conroe dan daha ii olduğunu eden arkadaşaydı.. tmm athlon_35 sen git amd le takıl kmse sana zorla bişey beğendirmiyor sonra kendi çapında ben amd3200 le E6300 geçiyorum dersin bizde güleriz

Hızaşırtmasız e6300 ü savunmak intel fanatikliğinden başka birşey değildir
  • quote:

şimdilik 6300 ü koyuyorum yapılabilecek bütün testleri yapıp öyle amdye geçeyim.sök çıkar yapmaktan bıktım.

e6300 super pi sonucu :

sonrada aynı testleri default 3200+ le yapıp koyarsan herkez farkı görür bu tartışmada güzelce noktalanır sende yanlış seçim yapmıyım conroe aldığına sevinrsn

not: bu arada işlemci yi aldığında bi güzel format attın dimi?

quote:

2fast4 u böyle gereksiz mesajlar yazmazsan tüm DH forumu mutlu olur
    SAYGILAR

sen nasıl oluyorda DH forumu adına konşma hakkını bulunduruyorsun???
    senn yazdıklarında bu konularda hiç bişi bilmediğin anlaşılıyor hala saçma sapan msj atarak amd sloganı atıyorsun.
    bende eskiden amd kullanıcısıydım amd nin devri eskidendi intel daha iyisini yaptı eyvallah dedik intele geçtik fanatiklik yapmanın alemi yok baban üretmiyor amd işlemcilerii
    @DELTA53
    Ben niye fanatiklik yapıyım ne çıkarım var alla alla intel conroe la amd nin önüne geçmişti bu bir gerçek neyi savunuyorsunuz hala anlamıyorum testler orada girinhttp://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=433&model2=475&chart=173 buraka 250$ e6400 ün 1000$ amd ye nasıl kök söktürdüğünü görün default testlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 31 Ağustos 2006; 18:07:15 >

• dostlar konu dışına çıkıyoruz arkadaşa yardımcı olcağımıza köstek oluyoruz
  • quote:

quote:

quote:

iyi o zaman sen git am2 3200 al p4 3.4ghz ile yarışırsın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.