Şimdi Ara

E6750! 3.0 Ghz de kullanmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemle işlemcimi 3.0 Ghz civarında kullanmak istiyorum. Overclock konusunda tecrübem yok. BIOS ta uygulayacağım adımları sıralayabilir misiniz?

• Sistemimiz Nerdeyse Aynı arkadaşım Sana kısaca anlatayım.

İşlemci çarpanı 8x de olsun.
    Mhz : 379 getir. Bu şekilde 3.00GHZ elde etmiş olursun.
    Keşke geil almasaydın ben aldım pişmanım Malesef Onlarıda Auto dan 2.00 a getir ram yerinden.
    İşlemci V dokunma.Ramlere +1 ver.

Sonra Sonuçları Buraya yaz
  • Soğtuma sistemin nasıl büyük ihtimal İntelin Kendi fanını kullanıyorsun

E6750 fazla ısınan bi işlemci değildir.3.00GHZ de stok fanla da kullanabilirsin ama sen ısıları kontrol et genede
  • biosta uygulayacağın adımlar... üst konulara bir göz atarsan oc ile ilgili gayet bilgi mevcut. Konu bir yönetici gördüğü anda kitlenecektir sanırım. ayrıca 3.2ghz de nerdeyse tüm e2140 işlemciler stok fanla kullanılabiliyor. e6750 stok fanla kullanılmak için alınacak bir işlemci değil yazık olmuş paraya bence. ona güzel bir soğutma ve oc lazım
  • @hiickimse Hocam görüşemiyoruz
  • ben e6750 mi günlük 3.7 ghz de kullanıyorum imzamdaki sistemle mındar olur gider güzelim işlemci 3.0 ghz ile
  • bende stok fanla 3.4 stabil kullanıyodum...
  • Thermaltake Bigtyphoon ile 3.8 GHz, Stok fanla 3.4 GHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 25 Aralık 2007; 0:28:15 >
  • 400*8 ile 3.20 de kullan azda voltaj ver, ramler bendekilerle aynı işlemciyi 400 e alınca ramleride 800mhzde kullanmış olursun zamanlamaları 4-4-4-12 yap voltaj olarakta ramlere +0.3 ver eğer ekran kartınada oc yapmayı düşünüyosan aynı ekran kartını kullanıyoruz 685/900 e alabilirsin
  • 3.2 GHz de voltaja gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

3.2 GHz de voltaja gerek yok.

Her işlemci aynı hızda voltajsız çalışacak diye birşey mi var, tabiri caizse takozu yok mu bunların
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

3.2 GHz de voltaja gerek yok.

Her işlemci aynı hızda voltajsız çalışacak diye birşey mi var, tabiri caizse takozu yok mu bunların

Var tabi ama 3.2 GHz voltajsız denemek lazım stabil değilse verirsin voltajı

E6750 lerin çoğu 3.2 GHz'e voltajsız çıkıyor..

• her e6750 voltajsız 3.2 yapar + stok fan ilede 3.2 ve 3.4 de cok rahat kulalnılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Aralık 2007; 21:32:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.