Şimdi Ara

e6750 sıcaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e6750 kullanıyorum 3 ghze ocli olarak hiç 1 sorunum olmamasına rağmen bugun cpu sıcaklığına baktıımda boşta 55-60 derecelerde gezdiğini fark ettim yuk altında 100 dereceye çıkıyor sizce bu işlemci 100 derecede saatlerce calısabilir mi çünkü oyunlarda orthosta hiç hata vermiyor.en son geçen hafta baktıımda boyle 1 sorun yoktu sorunun sensörlerde olduğunu düşünüyorum..sensörlere 1 ayar çekebilir miyiz yoksa bozuldumu 1 kere düzelmeyen şeyler mi?? yardımlarınız için şimdiden teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathComesSlow -- 23 Temmuz 2008; 11:04:29 >

• Açıkcası bu sıcaklık degeri biraz fazla ancak hem mevsim hemde havalandırma yetersizse bunun üzerine agırlık vermelisin...
  • ama soutucu gayet serin..bnm merak ettiim c2duo işlemciler 100 derece sıcaklığa dayanabiliyor mu dayanamıyorlarsa bu sensörlerin bozulduğu anlamına gelir sanırım o zmnda sensörleri tekrar düzeltmek mumkun mu bunun cvbını verebilirseniz sevinirim..
  • kardeş bugün ankarda hava sıcaklığı öğlen 39 dereceyi bulacak diyorlardı ki bulduu belki bu sebeden dolayıda olabilir ama seninki 100 derceyi buluyormuşş bu cok fazla

benimkide boşta şu anda 56 derece ilk defa boştayken bukadar ısındıı havadan dolayı yük altındada 65 derece ama 65 dereceyi geçmiyorr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 23 Temmuz 2008; 13:06:49 >
  • Kasa içi sıcaklığını düşürmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.