Şimdi Ara

E70 X5 3.0 xdrive navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model e70 x5 3.0 xdrive da board computer kullanma tuşlarının orada nav tuşu var ama internetten araştırdığımda bunun bir kod ile aktifleştirilmesi gerektiğini duydum yani aracımda navigasyon varmıdır bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerQ -- 18 Haziran 2012; 13:38:49 >

• up up up
  • up up up
  • Servis yapıyor galiba güncellemeleri.Arayıp sormanızı öneririm.
  • Valla forumda x5 kullanan insan sayısı çok az olduğu için cevap bulabilir misin ?
  • Hocam aracın board computer kontrol tuşlarında nav da yazıyor sanırım navigasyon var işte servis aktif etmeye 3000€ gibi bişey istiyordu yanlış hatırlamıyorsam..Bende bunun şifresını kırabilenler olduğunu duymuştum onu soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerQ -- 18 Haziran 2012; 13:39:22 >
  • BMW bölümünde X5 konusuna yazarsanız, belki yardımcı olunur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2009 Model Bmw X3 XDrive 2.0d
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyenizi dikkata alacağım hocam bunu sormamın sebebi forumda 3.20D sahibi bir arkadaş aslında araçlarımızda navigasyon olduğunu fakat bunun şifrelendiğini bu şifreyi bir özel servise kırdırdığını söylemişti onun için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerQ

2011 model e70 x5 3.0 xdrive da board computer kullanma tuşlarının orada nav tuşu var ama internetten araştırdığımda bunun bir kod ile aktifleştirilmesi gerektiğini duydum yani aracımda navigasyon varmıdır bilgisi olan var mı?

Eger idrive ekraninizda navi secenegi gozukmuyorsa aracinizda navi yoktur.
    Navi tusu her aracta var.panellerde butun tuslar oluyor ama aktif degiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araçta navi varmı?
    http://maslakbmw.com/ 0212) 276 58 58 istanbulda isen burayı bir ara biz burda arac elektrik sıgortası ve navigasyonla ilgili işlem yaptırmıstık sağlam bir yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.