Şimdi Ara

e71 aldım birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce nokıa e71 imi elime aldım çok hoşuma da gitti bu telefonla ilgili
    1)antivürüs yüklemeli miyim önereceğiniz antivirüs var mı
    2)Bildiğiniz, sende de kesin olsun dediğiniz program var mı
    3)Sınırsız Ovi Maps Hediyem vardı bunla ilgili yapmam gereken kayıt vs var mı

• Hayırlı olsun kardeş bende E71 kullanıcısıyım bayramdan beri.Eğer telefondan nete gireceksen, özel işlemlerde ve veri transferinde bulunacaksan , antivrüs olmasında fayda var.Ovi mağaza uygulamasını telefonuna indir oradan birçok ücretsiz yazılıma ulaşabiliyorsun.Kısa süreli kullanımıma dayanarak tavsiyelerim ovi maps, opera mini,Ebuddy, SPB TV,Karspersky anti virüs ...Ovi mapsi yüklemek için bilgisayarına ovi suite kur, kablo ile telefonu pcye bağla, ordan ovi mağaza seçeneğinden haritalar, sesler ve güncellemeleri yüklüyorsun ,biraz zaman alıyor 100mb ı aşkın çünkü.
  • teşekür ederim güzel programlar
  • selamlar..ben e71 i yeni aldım.önecelikle bana yüklemem gereken temel programlar hakkında yardım ederseniz sevinirim.virüs programının olup olmadığını nereden kontrol edebilirim acaba telefonda?ve internetten virüs programını nasıl temin ederim ve yüklerim?hangi programı önerirsiniz?bir de yüklemeler içinde Lotus Notes Taveler programında hata veriyor. yine yüklemeler içinde bir böcek resmi halinde dosya bulunuyor orada da Lotus Traveler Problem Report, Problem type de AutoSync not working Description da Edit text yazıyor.programı kaldırıyorum telefonu açınca tekrar geliyor ve de oviden senkronize ediyorum yine olmuyor.ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim?şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinos06

selamlar..ben e71 i yeni aldım.önecelikle bana yüklemem gereken temel programlar hakkında yardım ederseniz sevinirim.virüs programının olup olmadığını nereden kontrol edebilirim acaba telefonda?ve internetten virüs programını nasıl temin ederim ve yüklerim?hangi programı önerirsiniz?bir de yüklemeler içinde Lotus Notes Taveler programında hata veriyor. yine yüklemeler içinde bir böcek resmi halinde dosya bulunuyor orada da Lotus Traveler Problem Report, Problem type de AutoSync not working Description da Edit text yazıyor.programı kaldırıyorum telefonu açınca tekrar geliyor ve de oviden senkronize ediyorum yine olmuyor.ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim?şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun.Ovi mağaza uygulamasını orda ilk etapta ihtiyacın olan her türlü , oyun program, tema herşeyi bulup indirirsin.Ücretsizdir , wifiden bağlanıp orayı iyice incele.

• merhabalar..e71 alalı daha 5 gün oluyor ama arada telefon donuyor..neden kaynaklanıyor ve ne yapabilirim,geri verme şansım olabilir mi,serviste kesin çözüm bulabiliyorlar mı?daha önce başına gelmiş olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.