Şimdi Ara

e72 ilk şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha yeni e72 almdım zaten daha öncede sorularım vardı ama bir yenisi eklendi.Cihazı dün aldım ve şarjını bitirmeye çalışıyorum.1.5 gün oldu hala bitmedi bende birkaç müzük oyun vs atayım dedim ve bir kaç kere bilgisayara bağladım.Ancak içime bir şüphe düştü acaba bu ilk şarjdan önce yapılmamalımıydı bir sorun yaratırmı hala sarjın bitmesini bekliyorum ha bitti ha bitecek gerçi.

Birde optik padin bulunduğu orta tuş sanki çok sağlam değilmiş gibi geliyor optik padi kullandığımda tuşdan "trik trik" gibi sesler geliyor.(ama aşırı değil hafiften kulağa yaklaştırınca fark ediliyor) bu normal mi bir sorun olur mu?Tuş sanki yerinde milimetrenin dörtte-üçte biri gibi küçük bir alanda hareket ediyor gibi geliyor.

Cevaplar için saolun.Bu arada almak isteyen arkadaşlar için realde kampanya var 739 u taksite bölüyorlarve sanırım %20 world indirimide var haberiniz olsun.(Bi araştırın).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmdhmdhmd2 -- 19 Mayıs 2010; 18:17:19 >

• Arkadaşlar bu konuda bilgisi olanyok mu?!
    İlk şarj sonuçta konu çok zor bir soru değil :)
  • Bu nokia hiç mi e72 satmadı yaw :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmdhmdhmd2

Bu nokia hiç mi e72 satmadı yaw :)

Real 799Tl tek çekime %20 worldpuan veriyor.640TL ye geliyor.

İlk şarj çok önemli değil yeni pillerde. Sonuna kadar bitirip öyle şarja tak ilk 2-3 sefer. Ayrıca USB üzerinden bilgisayara bağlıyorsan pilin bitmesini daha çok beklersin çünkü usb üzerinden de şarj oluyor.
  • Saol sonunda biri cevapladı :) peki şu tuş olayı normal mi YANİ HERKESTE Mİ VAR YOLSA TUŞ TAKIMINI değiştirsem mi?
  • Bugün o telefondan birinde gördüm ve alıp inceleme fırsatım oldu. Denildiği gibi şarjı gerçekten çok gidiyormuş ve senin dediğin şu tuş takımı olayı onda da var. Yani senin telefonundan kaynaklı birşey veya bir sorun değil. İçin rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0d3r_pr0gr4mm3r

Bugün o telefondan birinde gördüm ve alıp inceleme fırsatım oldu. Denildiği gibi şarjı gerçekten çok gidiyormuş ve senin dediğin şu tuş takımı olayı onda da var. Yani senin telefonundan kaynaklı birşey veya bir sorun değil. İçin rahat olsun.

Bana garip gelen bir ses yok. Hafif bir tık var ama hatalı bir ses değil.
  • Çok saolun hadi sese katlanılırda tuş takımı düzgün olmayınca tozlanma yapıyor diye süphelendim saolun :)
  • Hayır tozlanma olmuyor kafan rahat olsun kardeşim, ama bütçen varsa e72 yerine 6710 navigator veya iphone gibi birşey düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0d3r_pr0gr4mm3r
    Hayır tozlanma olmuyor kafan rahat olsun kardeşim, ama bütçen varsa e72 yerine 6710 navigator veya iphone gibi birşey düşünebilirsin.

BOle iyi kanka saol :)
  • Bende telefonu aldım 4.gün sarjını bitirebildim :) Şarja taktım 2 saatte doldu herhalde 10gün bitmez Optik bendede aynı bütün cihazlarda aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.