Şimdi Ara

e7200 oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

e7200 oc denemem render aldığım zaman 77 dereceye kadar çıkıyor sizce sorun olurmu yoksa orjinal intel fanını çıkartıp başka bir fanmı kullanmalıyım.Nette 5200 mhz civarı çıkaranlar gördüm acaba o hızda stabil çalışabiliyormu?

• 5200 mhz de stabil kullanılabileceğini sanmıyorum. Ama forumda 4 ghz de stabil günlük kullananlar vardı.

Bende aynı işlemci yi stok fanla 3500mhz de kullanıyorum değerler şu şekilde;

e7200 oc
  • hocam yük altındayken en yüksek kaç derece oluyor.77 derece filan oluyor benimki bir sorun olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdman

hocam yük altındayken en yüksek kaç derece oluyor.77 derece filan oluyor benimki bir sorun olurmu?

İşte SS verdim ya, ORTHOS ile 21 dk sonra max ulaştığı sıcaklık 66C. 70C'yi geçirmemeye çalışıyorum hızaşırtırken.
  • 45nm cpu'yu o voltajla ve sıcaklıkla fazla uzun kullanamazsın.1 sene sonra bozulmaya başlar büyük ihtimalle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

45nm cpu'yu o voltajla ve sıcaklıkla fazla uzun kullanamazsın.1 sene sonra bozulmaya başlar büyük ihtimalle..

1,250 V ile 3500 mhz de 15 aydır kullanıyorum (Nisan 2008'den beri) taş gibi maşallah.
  • e7200 e intel sitesinde zaten en fazla 1,36v uygulayın diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki oc den sonra boştayken otomatik kendini yavaşlatmıyor mu; ben gece download yaparken uğultusundan uyuyamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Peki oc den sonra boştayken otomatik kendini yavaşlatmıyor mu; ben gece download yaparken uğultusundan uyuyamıyorum

download yaparken boşta olmuyor ki, sanırım o nedenle yavaşlatmıyordur. ki ben zaten o özelliği kapattım. Anlık takılmalara neden oluyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Peki oc den sonra boştayken otomatik kendini yavaşlatmıyor mu; ben gece download yaparken uğultusundan uyuyamıyorum

download yaparken boşta olmuyor ki, sanırım o nedenle yavaşlatmıyordur. ki ben zaten o özelliği kapattım. Anlık takılmalara neden oluyordu.

hmmm öyle son sürat kullanacaz yani;saol hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.