merhaba arkadaşlar sizden bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum, 8 aydır hiç bir sorun çıkarmayan konsolumu bundan iki hafta önce gogomeze sattım ve kocaeliden rizeye kargoyla gönderdim, gogomez yani bünyamin abi makinayı çalıştırdığı anda e73 hatası aldığını söyledi ve bende parasını gönderip makinayı aldım ve aldığımdan beri kutusunda duruyor evde, bu aralar sınavlşarım olduğu için hiç bişey yapmadım şimdi sizce bu makinayı tamir edip kullanayım mı, yoksa bu haliyle satayım mı ? parça parça satmicam çünkü uğraşamam onla, bu haliyle kaç paraya satabilirim, forumda kaç paraya satılabilir veya tamire versem kaç para alınır geçen forumda yazıyordu atik 1 yıl garanti veriyormuş 100 milyona doğrumu acaba, bilgisi olan varsa lütfen söyleyebilir mi ben bvu haliyle 200 milyona satsam nasıl sizce çokmu olur,
lütfen yönetici arkadaşlar konuyu silmesin, ben gerçekten bu yanıtlara ihtiyacım olduğu için açtım bu konuyu umarım sorularımı yanıtlarsınız hepinize teşekkürler
makina arcade falcon, beyaz gamepad bozulduğu için bi kaç ay önce yenisini aldım gele gele pembe gelmişti yani :) 11.03.2008 üretim tarihli
öncelikle geçmiş olsun.. yerinde olsam tamir ettirip en az 1 ay kullanıp( deneme amaçlı) gg üzerinden satışa sunardım
Benim konsol 0102 hatalı 3 kırmızı verdi..Her seferinde yaptım 7-8 kere oldu..En sonunda komple kasasını söktüm hertarafa açık bir şekilde havadar olarak çalıştırıyorum..Şuan hiçbir sorun yok..Arkadan resmen soğuk hava üflüyor artık..Konsolun altına havada dursun diye parçalar koydum..Hava sirkülasyonu oluyor her tarafında..Yani anlıyacağın konsol çok ısınınca lahimler eriyor sıkıntı oluyor..Cihazı fazla ısıtmamak lazım..
Tamir ettir kullanabildiğin kadar kullan. Baktın olmuyor satarsın durumunu belirtip. Yeni konsol al son olarakta. :)
koalax ve diğer yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim atik 100 milyona tamir artı bir yıl garanti veriyormuş bu doğrumu yoksa yalan mı birde atik elektroniğin telefon numarasını bilen bir arkadaş varsa yazabilirmi son sorum ise e73 veya e74 hatası aldıktan sonra tamir edip en uzun ne kadar süre kullanabildiler
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
120 tl 3 ay garanti.
Tamir ettir tekrar bozulursa (3 ay sonra) satarsın
Tamir ettir tekrar bozulursa (3 ay sonra) satarsın
sağol KAKÁ yanlış hatırlamıyorsam seninde makina bozulmuştu, demek yanlışmış duyduğum şey, ki saçma olurdu zaten 1 yıl garantiye 100 milyon dediğin gibi yapıcam ama satıcağım zaman çok üzülücem alan arkadaşa
200 TL ye satabiliyorsan hiç uğraşma sat yenisini al , bu cihaz 1 kere hata verdi mi artık ardı arkası kesilmiyor.
bir kaç hafta önce 400 liraya sattığım makinayı tekrar alıp 200 liraya satmak ( pek parasında değilim ama ) adama fena koyuyor o zaman ilan açayım 200 ytl ye diye bakalım satabilirsem 200 ün üzerine 300 daha koysak sıfır jasper oda fena bir fikir değil, tamir ettirip kullanmakta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme