Şimdi Ara

e740? d900i? w810i?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    samsung d900i?
    sony ericsson w810i?
    sizce hangisini almalıyım? yada aynı skalada baska tavsiyeniz var mı?

kriterlerim çok büyük olmasın küçük olsun (qtek 9100'üm var sıkıldım büyük telefondan.)
    kamera çekimi en azından gündüz tatminkar olsun.
    mp3 vs. falan da artısı olur.

özellikle kronik sorunlu olanı var mı bunların içinde? şu an e740'a daha yakınım. ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hancengiz -- 2 Kasım 2007; 9:50:19 >

• birde samsung e900 ü soktular aklıma onu unutmuşum.:)
  • Müzik ve Fotoğraf diyorsan W810i Fotoğraf ve Video diyorsan D900i bence diğer modellere bakma
  • başka fikri olan?
  • e740dan memnunum ben. görünüş diyorsan e740 özellikleri daha ii olsun diyosan w810i. ama uzun zaman w810i kullandımm kimse de ne kadar güzel telefonun demedi ama e740'i gören herkes bayılıyo
  • arkadaşlar qtek 9100 pda im 3gün önce kırıldı. yurt dışındaydım. 3 gün telefonum kapalı kaldı. daha önceki telefon kaydım 12 ayı geçmediği ve fiyatlarda pek makul olmadığı için Türkiye'ye bıraktım telefon alma işini. yarın vatan izmir şubesinden bir telefon alacağım. max 500ytl lik bir cihaz istiyorum. kamera ve görünüm kriterlerimdir. makul tavsiyelerinizi rica ediyorum.

çok teşekkürler.
  • Kamera kriterinse direk w810i al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    ^^SonyEricsson W960i^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • W810i'nin kasası biraz problemli, fiyat açısından K790i modelini tavsiye ederim.
  • n73 aldım.:) herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.