Şimdi Ara

E75 mi N95 8GB mi ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki tel arasında çok kararsız kaldım ikisinden birini alıcam ikinci el az kullanılmış gönlüm n95 ten yana yalnız e75 te yeni bi telefon n95 8 gb nin üretimi durdu ve bayadır piyasada sizce en mantıklı seçim hangisi olur başka model önermeyin bayadır bakıyorum bana hitap eden her yönüyle bu iki tel tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkürler.

• N95 8GB
  • n95 8gb kaç kaba ve artık eski bir telefon
  • E75 ve N79 onerırım...
  • N79 Düşünmüyorum teşekkürler bu ikisinin arasında kaldım ikince el alacağım için hemen hemen aynı denilebilir fiyat olarak özellik olarakta 8gb da 5 mp olması kızaklı ve asil duruşu ön planda e75 tede +klavye ve 3.2 mp kamera geri kalan özelliklerin hepsi aynı denilebilir ufak detaylar dışında (bekleme süresi ses kalitesi vsvs ) başkada dikkatimi çeken bişey olmadı 8gb az kullanımış garantili ortalama 500-600 arası e75 650-750 arası artı olarak ses kalitesi nasıl acaba 8gb nin yanında bide ekran boyutu 8gb le aynımı kullanan arkadaşlar yorum bekliyorum lütfen ..
  • bence ikisini de boşver arena ya da w995 al.
  • N95 tercihimdir
  • ikiside iyi telefonlar değil n82 tavsiye ederim ama istersen dokunmatik elefonlarda bakabilrsin bütçeni geliştirirek dokunmatik alıcaksan iphone al bence diğerleri uyduruk
    http://www.phonegg.com/comparison/Comparez.php?p1=451&p2=935
    altta net sitelerinin verdiği puanlara bakılırsa üstün
    http://www.phonegg.com/compare/19/Nokia-N95-8GB-vs-Nokia-N82.html
    zaten üstün

dokunmatik alıcaksan mutlaka iphone olmalı bence

• N82 Çok güzel bi cihaz yalnız tuş takımını hiç sevmiyorum .. arenada sanırsam symbian yok sony ericson hiç kullanmadım nokia tercihimdir ıphone da bluetooth olmaması vede dokunmatik ne kadar kullanışlı olur benim için bilemiyorum e75 yada n95 8gb ama hala kararsızım bu arada 2.el düşündüğüm için nelere dikkat etmem gerekli bildiğimiz şeyler dışında netten almayı düşünüyorum aylardır bekliyorum bi sorun çıkarmasın gerçi ne alıcağımızda belli deil ya herkese teşekkür ederim ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.