Şimdi Ara

e7600 sorun !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan e7600 işlemci aldım bugün.eve geldiğimde taktım işlemciyi ancak bilgisayar açılmadı sürekli reset atıo ekran gelmiyor anakart asus p5nd2-se biosu güncellemem mi gerekiyor? güncelliceksem nasıl? cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi forumlar

• ASUS P5ND2 SE Anakartın maalesef E7600 işlemciyi desteklemiyor.

Anakartının desteklediği bütün işlemcilerin listesi ==>http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5ND2%20SE&product=1
  • anakartınızın 90nm ve 65nm cpu desteği var malesef kullanamazsınız
  • vatandan aldıım adam senn işlemcin 65 nm 45 nmye geçtiğin için bios update et düzelir dedi hiç mi şansım yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: r2balanar

vatandan aldıım adam senn işlemcin 65 nm 45 nmye geçtiğin için bios update et düzelir dedi hiç mi şansım yok?

Anakartınız desteklemiyor, donanımsal olarak destek vermiyor 45nm işlemcilere. Dolayısıyla bios güncelleme ile çözülecek bir durum değil maalesef.
  • yeni anakart alman lazım
  • Bence senin problemin anakartla ilgili olmayabilir. Benim asusp5ld2 se de 45nm 7600 işlemciyi desteklemiyordu ama şuan çalışıyor. sadece ilk açılışta biosunuzu update edin diyor. Onun haricinden çok şükür herhangi bir problemim yok. Senin problemin başka bir parçada olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    İşlemci i7 9700f Sorunsuz !
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.