Şimdi Ara

E8400 Core Speed Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni topladığım makinemde E8400 cpu kullanıyorum yalnız aklımı kurcalayan bi sorun var yada ben sorun zannediyorum GA-EP45-DS3R kullanıyorum core değerleri aşağıdadır yorumlarınızı bekliyorum
    birde revision E0 bu iyi bi serisi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misken -- 8 Eylül 2008; 21:58:18 >

• Bi sorun yok gayet normal herşey
    E0 seriside yeni olan seri yani daha iyi olan
  • allah kahretsin bende onu almıştım
  • hocam 3.00 Ghz deniyor hızı fakat 1.999 olarak gözüküyo benmi yanlış biliyorum yani hesaplama nasıl yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misken -- 8 Eylül 2008; 22:41:23 >
  • İşlemci kendi kendine yük altında olmadığı için Cpu çarpanını düşürüyor. Herhangi işlem yapsan normal değere çıkar merak etme, sorun yok.

Buı arada sıcaklık değerleri eklermisin. Bakalım bu yeni revizyonda nasıl gösteriyor değerleri.
  • hocam ordaki 6 rakamı sein makina işlem yaparken direk 9 a çıkıyor ve 3000 oluyor. BU bi özellik yani
  • değerli bilgileriniz için teşekkürler birde cpu test için hangi pro. önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misken -- 8 Eylül 2008; 23:31:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: misken

değerli bilgileriniz için teşekkürler birde cpu test için hangi pro. önerirsiniz

ne bakımdan test?
    yani dayanıklılık amaçlımı performansı denemek amaçlı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: misken

değerli bilgileriniz için teşekkürler birde cpu test için hangi pro. önerirsiniz

Varsa everestten ss koyabilirmisin.
  • performans açısından test etmek için

sn.ByAdmin en kısa sürede everestten ss koymaya çalışacağım...
  • üstadım buyurun değerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misken -- 9 Eylül 2008; 19:31:25 >

• voltaj ve statistikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misken -- 9 Eylül 2008; 19:38:36 >
  • Bendeki de C0 revizyon, birçok arkadaş ısı sensörlerinde sorun olduğunu söylemişlerdi bu revizyonun.

Ama pek bi fark göremedim. Bendeki default değerler ;

Cpu 37 lerde

Core 1 ve 2 49 larda. Hemen hemen aynı yani.
  • üstadım boardda bişey dikkatimi çekti gpu makina ilk açıldığı zaman ara ara gpu fanı durup çalışıyo sonra tam güçle çalışıyo acaba bu DES (dynamic energy saver) ile bi alakası var mı

bir de windows logosu bitiminden sonra siyah ekranda 2-4 sn bekletiyo ondan sora açılıyo acaba gpu ile alakalı mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.