Şimdi Ara

e8400 sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 işlemcimi değiştirdim ve e8400 aldım anakartım gigabyte 945gcm-s2l ekran kartım 9600gt şimdi bi sorunum var oyunlarda yüksek ayarlarda oynuyorum ama arada bir donuyor masaüstüne atıyor ekranda karartılar oluyo oyundayken aldığım max sıcaklık değerleri aşağıda sorun sıcaklıktamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtt007 -- 15 Eylül 2010; 1:33:36 >

• İşlemci fanının montajını kontrol edin soğutucu tam oturmuş mu.

Termal macunu kontrol edin, çok kalın ya da çok az olmamalı, webte macun sürülmesine ilişkin dökümanlar mevcut resimli olarak inceleyebilirsiniz.

E8400 desteği için F6 bios sürümünü kurup biosunuzu güncelleyin;

Intel Core™ 2 Duo E8400(3.00GHz,6MB) 1333 F6 (by Overclocking)

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-945gcm-s2l.html
  • bios güncellemesi yapın anakarta burdan yararlanabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_42132009/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42132009
  • bios sürümüm F7 şuan yani destekliyor e8400 termal pasta soğutucu altında vadı bende başka sürmedim soğutucuyu ellediğimde tam oturmuş duruyodu altındaki termal macunmu yetmedi acaba
  • hmm önceden hazırlanmış termalmacun var dmekki şömyle yap fanı işlemciyi sök sa alkolle fanı ve işlemcideki macunu %100 temizle sonra krulayarak işlemciye macun uygula ama arkadşalrın dediği gibi ince bir katman olmalı her tarafına sürmene gerek yok ortakısmında bulunsun yeter çekirdkeler orda.
  • elimde 3pinli bi fan var onu anakartta 3pinli herhangi biyere taksam bi sorun olurmu
  • psu yetersiz olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    CPU DARBOĞAZ
    2 yıl önce açıldı
    İ5 4690k sıcaklık değerleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e8400 işlrmcim 9600gt ekran kartı 2gb ram var 400wat psu kasanın stok fanından başka fanım yok (işmecide var tabi) denesem bilgisayarıma zarar verirmi
  • en az gerçek 500 watt power lazım size işlemcin 10-15 derece fazla çalışıyor olması gerekenden belki basit bi montaj hatasındanda kaynaklanabilir ama iyi bi powerde şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

en az gerçek 500 watt power lazım size işlemcin 10-15 derece fazla çalışıyor olması gerekenden belki basit bi montaj hatasındanda kaynaklanabilir ama iyi bi powerde şart

+1 kaliteli bir 500 watt psu ileriye dönük olur hemde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.