Şimdi Ara

E8400 Sıcaklık Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hmmm Gayet güzel kardeş... Ama %14 az değilmi ? Stabil değermi bu yoksa kafana göremi verdin ? Çünkü ben en az %20 çakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fix-eD

Hmmm Gayet güzel kardeş... Ama %14 az değilmi ? Stabil değermi bu yoksa kafana göremi verdin ? Çünkü ben en az %20 çakıyorum

1066 ramleri 1150'de çalıştırmak için bu aralar böyle kullanıyorum. 800 Mhz ramlerle günlük 3.8-4 Ghz arası kullanıyordum işlemciyi ama vazgeçtim fazla abanmak mantıklı değil

• Zaten bu işlemci 3.6 da stok fanla voltajsız sorunsuz kullanılabiliyor.
  • Benim degerlerde bunlar. Aslında Vennat'da gibi bir sogutucuyla daha iyi degerler alınmalı bence degerler halen yüksek

Donanım farkıda olabilir tabiki unutmadan yazayım cpu fanı olarak gözüken fan psu içinde. Güç kaynagı olarak gözüken 900 küsür rpm hızdakide cpu üzerinde takılı :)

E8400 Sıcaklık Problemi

E8400 Sıcaklık Problemi

• Yan kapağı komple söktüm zaten.. İyi hava emisyonunda çok iyi sıcaklık değerleri alınabilir diyor kutusundan çıkan kullanım kılavuzunda.. Şuanda yük altında 4.2 OC'li işlemci (Normal değer 3.0 GHz) Asasin'S Creed'de 86 dereceleri görmüştüm. En fazla gördüğüm şuanda 41 derece... En fazla gördüğüm
  • sorununun çözülmesi iyi olmuş. gözün aydın.

Bende de E2180 C2D 2.0 Ghz var. Ben bunu o.c. ile 3.2 ghz de çalıştırıyorum 1 senedir. ısı boşta 35-36 °C de. yükte 60-65 °C.
    Acaba E8400 işlemci alsam performans farkı çok olurmu? Almaya gerek yokmu fikirlerinizi bekliyorum.
  • Ben günlük 4.2 GHz hızda kullanıyorum. Ve bi hayli fark var. Bi şarkıyı winampda açarken bi 3-4 snye bekliyordu. Şimdi tıkladığım andan 1 sn gibi bi farkla yürütmeye geçiyor. Genellikle oyunlarda çok faydasını gördüm.
  • E8400 intel işlemciyi aldım. o.c. ile ancak 3.485 Ghz e yükseltebildim.

Bunun üzerinde hep mavi ekran verdi. Acaba anakartım bunun üzerinde
    o.c. yapmaya müsait mi değil.?
    Sistem panelimde sistemim yazıyor.

p35-ds3l kullanıpta işlemcide 4 Ghz i gören varmı acaba?
  • ben kullandım o anakartı.4 ghz de işlemciden dolayı stabil değildi. 3.8 kullanmıştım bende yine e8400 ü.
  • Ben o anakartla işlemciye sanırım 1.32 veya 1.34v vererek stabil bir şekilde 4ghz'e ulaşmıştım. İşlemcim d0 versiyonu. Ramleriniz 1066mhz değilse bu sorunu yaşayabilirsiniiz. Ben Corsair Dominatorlara BIOS'tan fazladan 0.5v vermek zorunda kalmıştım.
    İyi geceler.
  • voltaj değerlerini manuel
    cpu 1.34
    fsb +0.2
    mch +0.2

ram çarpanını 2.0 yaparak 800 mhz de tuttum.

cpu çarpanını 9x400 ile ancak 3600 mhz e getirbildim.
    fsb 1600 mhz oldu.

Daha yukarısında hata veriyor. sanırım ramler engel oluyor. ramlerim 800 mhz veritech.
     E8400 Sıcaklık Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 24 Şubat 2011; 12:07:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.