Bildirim
e8500 cpu sıcaklık???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
E 8500 gibi bir işlemci eğer overlock yoksa ve oyun yada rar gibi zorlayıcı programlar da çalışmıyorsa, iyi bir fan ve soğutucu ile bu havalarda 38 i geçmemesi lazım. Gerçi 42 de çok aşırı yüksek değil, ama ben termal macunun kalitesinden, yada soğutucunun işlemciye iyi oturmamasaından şüphelendim. -
quote:
Orjinalden alıntı: messire
E 8500 gibi bir işlemci eğer overlock yoksa ve oyun yada rar gibi zorlayıcı programlar da çalışmıyorsa, iyi bir fan ve soğutucu ile bu havalarda 38 i geçmemesi lazım. Gerçi 42 de çok aşırı yüksek değil, ama ben termal macunun kalitesinden, yada soğutucunun işlemciye iyi oturmamasaından şüphelendim.
+1
bence bu havalarda normal -
cpu fan stok dandik intel fanı macunu da aynı sekilde fanla beraber gelen macun ancak intel fan yapmayı ogrenemediginden ya da ben takmayı ogrenemedigimden o ilginc sistemi oturtamamıs da olabilir sagolun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLkR -- 26 Eylül 2008; 13:06:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X