Şimdi Ara

E8500 oc değerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben e8500 işlemcimi 3.8ghz de çalıştırıyorum ve değerleri aşağıdaki resimlerde verdim sizce sıcaklık olsun voltaj olsun değerler iyi mi core temp programında en fazla 57 derece oldu.

http://img263.imageshack.us/i/oc0001.jpg/

anakartım p5q deluxe
    işlemci soğutucum ocz vendetta 2

şimdiden teşekkürler.

E8500 oc değerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardafirat -- 14 Temmuz 2009; 12:48:13 >

• 1 saat çalıştır bakalım stabil mi
    1.160 ile 3.8 süper rahat 5'i aşarsın sen o işlemciyle..
    sıcaklıklar yüksek yalnız.4'ü geçince 65'i geçebilir.
  • hocam o sıcaklıklar benide tedirgin etti termal macundan mı diye acaba düşünüyorum soğutucum ocz vendetta 2 ama onun içinden çıkanı kullanmamıştım.acaba arctic silver 5 alsam düşermi bu sıcaklıklar ?1 saat orthos çalıştırdıktan sonra buraya maksimum sıcaklık değerlerini yazıcam.
  • Sıcaklıklar bence fena degil normalin üst sınırı bu sıcak yaz günlerinde 3,4 derece yüksek olması fazla degil gibi ben de 8400 var 4.2 günlük kullanıyorum sıcaklık 48 derece kışın 41 felandı ben 3.8 e düşürünce sıcaklıklar pek degişmiyor sende 4.2 dene bakalım degişecek mi. Bu arada o voltajla bu deger mükkemmel benim anakart o kadar düşük voltajı vermiyor işlemciye verse bende denicem ama en düşük 1216 ile 4 Ghz yaptım ama pek stabil olmadı
  • o kadar voltajla + o soğutucu ile sıcaklıkların yüksek ha voltajın hakkını verirde 65dereceye gelirsen birşey demem
  • @thermalshock
    hocam orthos u 1 saat boyunca çalıştırdım çekirdeklerin sıcaklığı maksimum 59 derece oldu.anakart 47 nin üstüne çıkmadı.sistem bu değerlerde stabil ve herhangi bir sorun çıkmadı.

@erdem surme
    sizin 48 derece yük altındamı hocam yani ulaştığınız en yüksek sıcaklık mı?birde kullandığınız soğutucu ve termal macunun markası nedir ?

vendetta2 sizce iyi bir soğutucu mu ve dediğim gibi arctic silver 5 alsam macun olarak bu sıcaklıklar ne kadar değişir sizce?p5q deluxe için anakart sıcaklığı ne kadar olabilir
  • Kardeş ben en yüksek 98 dereceyi gördüm işlemcide bişey olmuyor rahat ol 4.5 Ghz de kullanırken 65 70 derece arası oluyordu tab yükte sogutucu imzamda var takoz bi sogotocu termal macun zalman kullanıyorum daha öncede markasız yaklaşık 15 senedir elimde bulunan bi termal macun kullanıyordum arasında pek fark göremedim 1,2 derece oluyorsenin ısılar normal sayılır kafana takma

E8500 oc değerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    CPU DARBOĞAZ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 98 derecede o işlemciye birşey olmaması gerçekten mucize.ben işlemcide 65-70 dereceyi sınır olarak biliyorum.
  • Vallahi kardeş işlemci bilgisayat bileşenleri içindeki en saglam parça kolay kolay yanmıyor ben bu ısıda zaten hiç kullanmadım ama 85 derecede q6600 işlemciyi 4 ay felan kullanan tanıdıklarım var 4 aydan sonra noldu dersen sattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.