Şimdi Ara

E90 130la giderken titreme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar 2007 e90 320D aracim var arac 130km hizla sabit giderken titriyor hafif bir direksiyon sallamasi mevcut ancak aracin gönyesi daha fazla titriyor, aracin ilk sahibiyim kazasi mevcut degildir Rot balans hepsi yapildi lastikler 1.5 senelik continantel conti contac5 ve 7mm üzeri, arac daha once 130 ve ustu titreme yaparken rot balanstan sonra sadece 130 sabit hizda giderken yapmaya basladi, üzerinde balanas yaptik yine degisen bişey yok , arka tekerlerde 2cm flans(spacer) mevcut ancak titreme on tarafta ne yol izlemem gerekir yardimci olabilcek varmi :) teskkur ederm tekrar

• hocam bir arkadaşımda aynı dertten yakınıyordu onunda 100lerde direksiyon titreme yapıyormuş ama üstüne çıkınca birşey yok diyordu e36 gerçi onun araacı.

ve birşey sorcaktım aracınızdan memnunmusunuz?fd6 civicimi satıp 320d veya tüplü 316i almayı düşünüyorum e90 yakıt durumu ve arza çıkardığında ne kadara mal oluyor ortalama birde sık sık arza çıkarıyor mu teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kallyoncu

hocam bir arkadaşımda aynı dertten yakınıyordu onunda 100lerde direksiyon titreme yapıyormuş ama üstüne çıkınca birşey yok diyordu e36 gerçi onun araacı.

ve birşey sorcaktım aracınızdan memnunmusunuz?fd6 civicimi satıp 320d veya tüplü 316i almayı düşünüyorum e90 yakıt durumu ve arza çıkardığında ne kadara mal oluyor ortalama birde sık sık arza çıkarıyor mu teşekkür ederim

orjinal 150 bine kadar olan araclar agir bakim disinad duzgun bakildiysa sorun cikarmiyor, ancak alicaksaniz 163 lük 320d aliniz makyajlilarin motor blogu alüminyum oldugu için rektifiye edilmiyor , 163 lükler daha az masrafli , yakit güzel sehir içi basa basa full depo 200 liraya en az 600 küsür km yapiyor, 316 ya bulasmayin derim en azindan alicaksanz guclu ve dizel bişey daha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

quote:

hocam bir arkadaşımda aynı dertten yakınıyordu onunda 100lerde direksiyon titreme yapıyormuş ama üstüne çıkınca birşey yok diyordu e36 gerçi onun araacı.

orjinal 150 bine kadar olan araclar agir bakim disinad duzgun bakildiysa sorun cikarmiyor, ancak alicaksaniz 163 lük 320d aliniz makyajlilarin motor blogu alüminyum oldugu için rektifiye edilmiyor , 163 lükler daha az masrafli , yakit güzel sehir içi basa basa full depo 200 liraya en az 600 küsür km yapiyor, 316 ya bulasmayin derim en azindan alicaksanz guclu ve dizel bişey daha mantikli

Hesaplayinca cok fazla yakiyor gibi geldi.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    basa basa diyor tabi :D 320dler de 50bin tl ye kadar yok sorun o 50bintl den fazlasını verebilcek param yok şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalper23

quote:

Çok doğru bir yazı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

basa basa diyor tabi :D 320dler de 50bin tl ye kadar yok sorun o 50bintl den fazlasını verebilcek param yok şuanda

soyle soyliyim size 60 bin tlnin altinda duzgun bir 320d alamazsinz bu piyasada, ama 316 veya 320i alicaksaniz zaten 1 senede benzin parasi 320d ile ayni rakama gelir, ve pismanlik duyabilirsinz 320d almadiginz için cok yasayan gördüm bu durumu , aldiktan 1 2 ay sonra keske 320d alsaydim diyen, kendi klasmaninda gercekten tork beygir ve yakit olarak en önde giden araclardan birisidir, imkaniniz varsa 320d den sasmayin derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil geri giderken km ?
    6 yıl önce açıldı
    Bmw F30 titreme sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.