Şimdi Ara

Otomatik viteste giderken manuele almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir otomatik vites araba aldık ilk defa otomatik vites kullanacağm... D konumunda giderken manuele alıp vites arttırıp düşürebilrmiyim yada manuelde giderken D konumuna alabilirmiyim herhangi bi sorun olurmu ? tşk

• vites tipine göre değişir. yarı otomatiklerde manuel hissine daha yakın olurken, tork sistemlilerde sadece üst vites belirlenebiliyor.
  • hyundai accent crdı..
  • rascal1 R kullanıcısına yanıt
    hyundailer 4 ileri tam otomatik şanzıman kullanıyor. kullanım amacı manuel sistemden ziyade aracın son hızını düşürmek için üst vitesi sabitlemekten ibaret. kesinlikle manuel havası vermez. sadece d ye getirip kullanın.
  • yokuş aşağı arabalar daha çabuk hızlanıyor otomatik viteslerde ... D konumunda yokuş aşağı giderken araba hızlanıyor ve fren kullanmanın pek faydalı bir şey olmadığını söylüyorlar D konumunda giderken vitesi yana geçirip (yani manuele alıp) vites mi düşürmem gerekiyor hareket halindyken.... bu otomatik vites hassas bişeye benziyor hareket halindeiken manuelden D konumuna Yada D den manuele geçerken bi yerleri dağıtmaz değilmi..
  • rascal1 R kullanıcısına yanıt
    ben yokuşun eğimine göre D2 (max. 50 km) ya da D1 (max. 20 km) konumuna alıyorum frene fazla basmadan motorun kompresyonuyla yokuş aşağı iniyorum. uzun yolda yokuş aşağı normal hızda giderken vites küçültmem gerekirse HOLD tuşuna basarak aracı kompresyona bırakıyorum...
  • degobar kullanıcısına yanıt
    tşk :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.