Şimdi Ara

e90 spariş verdim bir kaç sorum var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski arabamda 205 55 R 16 vardı PUG 307 HDI dı araç... memnundum ama biraz gittiğiniz yolu içeri hissettiriyordu... Çukurlar filan bayagı sert hissediliyordu. 225 45 R 17 oluyor sanırım karşılığı bunu bende bir ara düşündüm ama orjinal takıntım olduğu için gittiği yere kadar üstünde gelen jant ve lastikleri kullanıp ardından lastik değiştirirken jantlarıda 17 olarak değiştireceğim.
  • ben de şimdiden araştırıyorum.. direkt sıfır araçtan sökülme jant olursa aracı almadan önce bayide yaptıracağım..
    üzerinde gelecek olan sac jant ve kapakları da internette satarız artık
    bu arada beyaz renk sipariş ettim ben ve beyazda kapaklar o kadar da kötü görünmüyor gibi?
  • geçenlerde bir 320d gördüm, beş dk yanından ayrılamadım aracın :) beyaz renkte, koltuklar bordo deriydi+ 18" mjant+ m direksiyon aşık oldum arabaya
  • beyazı tercih ettim çünkü hem aracı dıştan daha büyük gösteriyor hem de aracın keskin hatlarını daha çok belli ediyor bana göre.. ama 2. favorim siyahtı..
    ama son 4-5 arabam hep siyahtı o sebeple de değişiklik olsun istedim
    üstüne bir de sunroof alabilseydim süper olacaktı ama neyse.. ahhh ahhhh
  • arkadaşlar bayadır uğrayamadım buralara. aracım geleli 10 günü geçti . 600 km yol yaptım. 17" 225-45-17 ön , 255-40-17 arka olarak orjinal çıkma jant taktım araca. şimdilik memnunum aracımdan bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama alacak arkadaşlar olursa şu ana kdr tavsiye edebileceğim ön park sensörü almayın . kaldırıma dik olarak yaklaşırken kaldırım yüksek değilse görmüyor. paralel park ederkende ztn aracın önü yeterince gözüküyor. bana gereksiz geldi. 2. tavsiyemde kesinlikle antrasit tavan almanız oldukça şık bir hava veriyor ve tavanınız da kir göstermiyor.

bej deri konusunda da şimdiden başladı kirlenmeler ama kafaya takmamak gerek bence. arada bir bakım ve temizliğini yaptırırsanız sıkıntı olacağını düşnmüyorum.

bir diğer bilgilendirmem de eğer harman-kardon ses sistemi isterseniz logic7 ile birlikte geliyor ki bu normal harman kardon dan çok daha iyi bir sistemdir.

• aracımın son hali .

e90 spariş verdim bir kaç sorum var
  • tekrar tekrar hayırlı olsun..
    güle güle,iyi günlerde kullanın aracınızı..
    ""ultimate driving machine""
  • çok teşekkür ederim.
  • çok şık bir araba. hayırlı olsun. performansı nasıl?
  • şu an rodaj da olduğu için zorlamadım ama gayet memnunum . tork ve beygir oldukça iyi
  • bir müddet sonra tüketim bilgilerini de paylaşmanızı rica ederiz
  • tabiki . serviste ilk başlarda fazla yakar demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum ama şu an fazla yakıyor. bir süre sonra en doğru verilerle burada paylaşırım yakıt verilerini (;
  • güzel araç, güle güle kullan.
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasız ve belasız sürüşler diliyorum. Ben de 3.20d almak üzereyim. Daha doğrusu karar aşamasındayım. Bir miktar krediyle alabilir durumdayım. Ancak 2012 ortasında kasa değiştireceği kesinleşti. Sizce yeni kasanın fiyatı çok farklı olur mu? Yeni kasanın nasıl olacağı konusunda bilgisi olan var mı? Yani özetle beklemek mi mantıklı alabiliyorken almak mı? Fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhabalar,
    bende 0 kilimotre 320d almayı düşümüyorum...
    Dizel deyince herkes direkt olarak Enjeksiyon ve Turbo sorunları yaşarsın diyor ...
    gerçekten buyuk sorunlarla karşılaşma riskim nedir ?
    aslında yılda 20.000 km civarı yapıyorum , doğru tercih ne olur sizce ?
    Dizel korkusu olmasa tercihim 320d ama ...
  • süper Allah nazardan saklasın..
  • uzun zamandır forumlara bakamıyordum.

öncelikle şimdiye kadar yaptığım şehir içi tüketimini yazıyorum. 2000km de şu an araba. 0.29 yakıyor.

@drcool , bende spariş vermeden önce çok düşündüm. Yeni kasa gelicek bekleyip alayım dedim. Şimdiye kadar bundan önce golf 5 serisini ilk çıktığında almıştım ondan sonrada honda civic type s ilk çıktığında aldım. Bu iki aracıda çıkar çıkmaz aldığım için fabrikasyon birsürü sorunlarıyla uğraştım. Honda pek sıkıntı çıkarmmaıştı fakat golf birçok kez beni servise götürttü. Sözün kısası şu an ki e90 kasa oturmuş bir kasa. Üzerine makyaj geçmiş ve motoru geliştirilmiş olduğu için ilk sorunu az olacaktır. Siz yeni kasa bmw yi çıkar çıkmaz alınca tahminimce 10euro civarı daha fazla para verip sorunları tam çözülmemiş bir araba almış olacaksınız diye düşünüyorum. Sorunsuz olsa dahi mutlaka ve mutlaka şu an ki 3 serisi fiyatlarından daha yüksek fiyatla çıkacaktır. Şu an 5 serisine bakarsanız bir önceki kasayla arasında uçurumlar kadar fiyat farkı var.

@matt3627 , dizel motorlarda içiniz rahat olsun. Servisi biraz pahalı olmasına rağmen servis aralığı bmw de oldukça iyi. Hondayı 10bin km de bir götürüyordum ve 300 tl den hesap edin bmw 25 30 bin de giriyor ilk bakımına. Honda dan daha ucuza bile gelebilir servis masrafı uzun vadede. Ben turbo ve enjeksiyon sorunu yaşayan birini duymadım ki etrafda birçok 320d araç var ve insanlar hala da bu aracı alıyorlar.Şu an borusanı da kosifleri de ararsanız ellerinde araçların tükendiğini de göreceksiniz . Bence devir dizel devri. Hem yakıt tüketimi hem performans açısından bmw de dizel tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

uzun zamandır forumlara bakamıyordum.

öncelikle şimdiye kadar yaptığım şehir içi tüketimini yazıyorum. 2000km de şu an araba. 0.29 yakıyor.

@drcool , bende spariş vermeden önce çok düşündüm. Yeni kasa gelicek bekleyip alayım dedim. Şimdiye kadar bundan önce golf 5 serisini ilk çıktığında almıştım ondan sonrada honda civic type s ilk çıktığında aldım. Bu iki aracıda çıkar çıkmaz aldığım için fabrikasyon birsürü sorunlarıyla uğraştım. Honda pek sıkıntı çıkarmmaıştı fakat golf birçok kez beni servise götürttü. Sözün kısası şu an ki e90 kasa oturmuş bir kasa. Üzerine makyaj geçmiş ve motoru geliştirilmiş olduğu için ilk sorunu az olacaktır. Siz yeni kasa bmw yi çıkar çıkmaz alınca tahminimce 10euro civarı daha fazla para verip sorunları tam çözülmemiş bir araba almış olacaksınız diye düşünüyorum. Sorunsuz olsa dahi mutlaka ve mutlaka şu an ki 3 serisi fiyatlarından daha yüksek fiyatla çıkacaktır. Şu an 5 serisine bakarsanız bir önceki kasayla arasında uçurumlar kadar fiyat farkı var.

@matt3627 , dizel motorlarda içiniz rahat olsun. Servisi biraz pahalı olmasına rağmen servis aralığı bmw de oldukça iyi. Hondayı 10bin km de bir götürüyordum ve 300 tl den hesap edin bmw 25 30 bin de giriyor ilk bakımına. Honda dan daha ucuza bile gelebilir servis masrafı uzun vadede. Ben turbo ve enjeksiyon sorunu yaşayan birini duymadım ki etrafda birçok 320d araç var ve insanlar hala da bu aracı alıyorlar.Şu an borusanı da kosifleri de ararsanız ellerinde araçların tükendiğini de göreceksiniz . Bence devir dizel devri. Hem yakıt tüketimi hem performans açısından bmw de dizel tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

tEŞEKKÜRLER,
    ARABANIZI GULE GULE KULLANININ ...
    Evet dizel konusunda kaygılarım kalmadı
    hatta bende siparişimi verdim ...
    Yalnız yakıt tuketimi çok değil mi ? nerde ise 10 litre ye daynmışsınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

Cevabınız için teşekkürler. Ben de siparişi verdim zaten.
    Umarım aracınızdan memnunsunuzdur. Sürüş izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• yakıt tüketimi çok gibi gelebilir ama hesaplayınca şehir içi yaklaşık 650 700 km yapar. Bence oldukça iyi bu veriler. Tabi araçlar yeniyken daha çok yakıyorlar. Birde arada bir rodajdan çıktığı için gaza yüklenmekde yakıt tüketimini arttırıyor. Aracımdan oldukça memnunum (nazar deymesin) . Bugün bi elim ayağım titredi ıslak zeminde hafif gaza yüklendim aman yarabbi :D bir sağ bir sol dedi ama topladık şükür. Islak zeminde dikkat edin (; tork ve beygir faza olunca birde üstün arkadan itiş eklenince ıslak zemine ekstra dikkat istiyor araç. Kuru zeminde içiniz rahat olsun ama dediğim gibi ıslak zeminde dikkat .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.