Şimdi Ara

e90 spariş verdim bir kaç sorum var (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önce yazmıştım ama burda bi kaç spariş veren arkadaş olmuş bundan sonrada okuyanlar olabilir diye yazıyorum. benim özel spariş de yaptığım hataları yapmasınlar ve faydalı bulduğum şeyleri de kullanan birinden duysunlar diye .
    bej deri döşeme alacaksanız en ufak şeyde kirlenmelerini göze alacaksınız. bej deri döşemenin fanatiği değilseniz uzak durun derim.
    ön park sensörü isterseniz kaldırım kenarlarına önden yaklaşırken sensörün hiçbir işe yaramaması nedeniyle pararlel parkı çok kullanmıyorsanız kesinlikle ön park sensörü tavsiye etmiyorum.
    bi şekilde bridgestone rft yerine michelin yada başka bir marka seçeneği verirlerse mutlaka bridgestone dışında lastik seçmenizi tavsiye ederim
    araç tavanının kirlenmemesini ve güzel gözükmesini istiyorsanız kesinlikle antrasit tavan tercih edin
    ses sistemi spariş vericek olanlar varsa harman kardon logic7 ı gönül rahatlığıyla spariş verebilirsiniz. Ama sparişte mutlaka logic 7 olduğundan emin olun
    ben bmw angel eye sız olmaz diyenlerdenim o yüzden hem güvenli sürüş hemde görüntü itibariyle paraya kıyıp bi xenon far ile isteyin aracınızı.
    araçta saklama yeri çok kısıtlı ve torpido çok küçük o yüzden saklama alanları aksesuarına kanabilirsiniz. kanmayın onun yerine sigara donanımı almayın onun yerine orayı bozuk para ve anahtar yeri olarak kullanın.ayrıca stepne yerine kocaman bir alan bagajda mevcut orayıda değerlendirebilirsiniz.
    jantları orjinal fabrikadan spariş vermeye çalışın paranız varsa. sonra orjinalini ararken çok sıkıntı çekersiniz ben 1 ay boyunca orjinal çıkma temiz jant aradım.
    aracınızı aldığıcağınız zaman mutlaka boya koruma yaptırın. kuş pisliği vs araca çok fazla zarar veriyor bu zararı düşürmenin tek yolu kaliteli bir yerde boya koruma yaptırmak.
    orjinal bluetooth çok kullanışlı ve ingilizce biliyorsanız inanılmaz rahat tek tuşa basıp basit komutlarla istediğiniz kişiyi arayabiliyorsunuz. ama unutmayın arabada sizden başka kişiler varsa bluetooth bazen faydadan çok zarar getirebilir (:
    bluetooth almasanız bile servise spariş verirken hediye olarak mutlaka sharktale isteyin. bu tavandaki köpekbalığı kuyruğu türkçesi. aracı değiştiriyor.bluetooth lu alırsanız zaten o şekilde geliyor araç .
    aracınızda euro diesel kullanmaya özen gösterin. reklam gibi olacak belki ama shell ve opet benim aracı aldığım servisin tavsiyesiydi. sürekli yakıtınızı aynı yerden almayada özen gösterin derim.

sormak sitediğiniz sorular olursa burdan yada pm ile bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

yakıt tüketimi çok gibi gelebilir ama hesaplayınca şehir içi yaklaşık 650 700 km yapar. Bence oldukça iyi bu veriler. Tabi araçlar yeniyken daha çok yakıyorlar. Birde arada bir rodajdan çıktığı için gaza yüklenmekde yakıt tüketimini arttırıyor. Aracımdan oldukça memnunum (nazar deymesin) . Bugün bi elim ayağım titredi ıslak zeminde hafif gaza yüklendim aman yarabbi :D bir sağ bir sol dedi ama topladık şükür. Islak zeminde dikkat edin (; tork ve beygir faza olunca birde üstün arkadan itiş eklenince ıslak zemine ekstra dikkat istiyor araç. Kuru zeminde içiniz rahat olsun ama dediğim gibi ıslak zeminde dikkat .

dsc kendi toplayamadı mı? yoksa kapalı mıydı?

ayağınızı gazdan çekerek toplayabiliyomusunuz? gaz bir anda kesiliyor mu? düz vitesde debriyaja basınca araba patinajdan kurtuluyor ama otomatikde deneyimim yok... oyüzden sormak istedim

• @abstruseozgur: o tarz durumda DSC hemen devreye girer o kdr sağ sol yapmanız imkansız, siz gaza sonuna kdr bassanızda motor gazı keser.. DSC sanırım yarı kapalı modda kontrol edin...

@Donanımcı Aras: DSC zaten o tip durumlarda gaz kesiyor ancak arkadan itişli araçlarda aynen söylediğin gibi gazdan ayağını tamamen çektiğinde patinajdan kurtulur... DSC bir yere kdr gazı kesiyor çünkü...
  • dsc girdi devreye girmesine de ıslak zeminle alakalı bu. dsc açık zaten sağ sol yaptım derken araç arkadan bi sağa bi sola kaydı. dsc toparladı durumu ama genede orda bi an kontrolü kaybedeceim hissine kapıldım.
  • quote:

daha önce yazmıştım ama burda bi kaç spariş veren arkadaş olmuş bundan sonrada okuyanlar olabilir diye yazıyorum. benim özel spariş de yaptığım hataları yapmasınlar ve faydalı bulduğum şeyleri de kullanan birinden duysunlar diye .
    bej deri döşeme alacaksanız en ufak şeyde kirlenmelerini göze alacaksınız. bej deri döşemenin fanatiği değilseniz uzak durun derim.
    ön park sensörü isterseniz kaldırım kenarlarına önden yaklaşırken sensörün hiçbir işe yaramaması nedeniyle pararlel parkı çok kullanmıyorsanız kesinlikle ön park sensörü tavsiye etmiyorum.
    bi şekilde bridgestone rft yerine michelin yada başka bir marka seçeneği verirlerse mutlaka bridgestone dışında lastik seçmenizi tavsiye ederim
    araç tavanının kirlenmemesini ve güzel gözükmesini istiyorsanız kesinlikle antrasit tavan tercih edin
    ses sistemi spariş vericek olanlar varsa harman kardon logic7 ı gönül rahatlığıyla spariş verebilirsiniz. Ama sparişte mutlaka logic 7 olduğundan emin olun
    ben bmw angel eye sız olmaz diyenlerdenim o yüzden hem güvenli sürüş hemde görüntü itibariyle paraya kıyıp bi xenon far ile isteyin aracınızı.
    araçta saklama yeri çok kısıtlı ve torpido çok küçük o yüzden saklama alanları aksesuarına kanabilirsiniz. kanmayın onun yerine sigara donanımı almayın onun yerine orayı bozuk para ve anahtar yeri olarak kullanın.ayrıca stepne yerine kocaman bir alan bagajda mevcut orayıda değerlendirebilirsiniz.
    jantları orjinal fabrikadan spariş vermeye çalışın paranız varsa. sonra orjinalini ararken çok sıkıntı çekersiniz ben 1 ay boyunca orjinal çıkma temiz jant aradım.
    aracınızı aldığıcağınız zaman mutlaka boya koruma yaptırın. kuş pisliği vs araca çok fazla zarar veriyor bu zararı düşürmenin tek yolu kaliteli bir yerde boya koruma yaptırmak.
    orjinal bluetooth çok kullanışlı ve ingilizce biliyorsanız inanılmaz rahat tek tuşa basıp basit komutlarla istediğiniz kişiyi arayabiliyorsunuz. ama unutmayın arabada sizden başka kişiler varsa bluetooth bazen faydadan çok zarar getirebilir (:
    bluetooth almasanız bile servise spariş verirken hediye olarak mutlaka sharktale isteyin. bu tavandaki köpekbalığı kuyruğu türkçesi. aracı değiştiriyor.bluetooth lu alırsanız zaten o şekilde geliyor araç .
    aracınızda euro diesel kullanmaya özen gösterin. reklam gibi olacak belki ama shell ve opet benim aracı aldığım servisin tavsiyesiydi. sürekli yakıtınızı aynı yerden almayada özen gösterin derim.

sormak sitediğiniz sorular olursa burdan yada pm ile bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

Paylaşımınız için çok teşekkürler. Cidden çok faydalı oldu. Birkaç sorum olacak:
    1. Artık Xenon istenmese de Angel Eye standart olarak oluyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
    2. Sharktale bluetooth alınmazsa olmuyor mu? O zaman radyo anteni nerde? Bide sonradan takılabiliyormu acaba bu sharktale?
    3. Siyah kumaş döşeme çirkin durur mu? Hiç görmedim. Deri sevmiyorum da.
    4. Bridgestone' dan niye memnun değilsiniz. Bir sorun mu yaşadınız?

• @drcool ; rica ederim bilgi paylaşmak ve başkalarına yardımcı olmak forumların amacı ve insanda mutlu oluyor karşılığını gördükçe (:

1.angel eye standart değil diye biliyorum. sadece bixenon farlarla geliyor. zaten artık ya bixenon istiyorsunuz yada normal sarı far.
    2.sharktale bluetooth kitini aldığınızda üzerinde geliyor. Almazsanız aracınızın renginde sharktale i bildiğiniz yapıştırtıyosunuz sadece örüntü için. radyo anteni önceki arabalarımda arka camın içindeydi. bmw de de öyledir diye tahmin ediyorum
    3.kumaş döşeme arabayı boş gösterir diye düşünüyorum. deri koltuk aracı daha lüks gösteriyor. siyah kumaş döşeme eğer deri istemezseniz zaten standart renktir. kötü durmaz ama ucuz durur.
    4.araştırmalarım ve 1 aya yakın kullanım tecrübemden dolayı memnun değilim. internette bir çok forum bridgestone runflat lerle ıslak zemine çıkmayın diye yazılar okudum. yol tutuşundan hiç memnun değildim değiştirdim.

(:
    aklıma gelmişken m direksiyon isteyebiliyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. genelde bmw alacak insanlar m paket değil neden m direksiyon istiyim diyebiliyor ama kullanımı çok tatlı bir direksiyon .

• quote:

dsc girdi devreye girmesine de ıslak zeminle alakalı bu. dsc açık zaten sağ sol yaptım derken araç arkadan bi sağa bi sola kaydı. dsc toparladı durumu ama genede orda bi an kontrolü kaybedeceim hissine kapıldım.

heee tmm oldu şimdi bende sağ sol yaptım diyince noluyor len oldum.. benim normal kullanım tarzım o şekilde zaten ... ama işte ipin ucunu kaçırdıkmı DSC sağolsun hemen ABS uyguluyor kerata ...

kesinlikle korkulacak bir durum yok aklınızda bulunsun, DSC hemen gerekli tepkileri verir

• quote:

@drcool ; rica ederim bilgi paylaşmak ve başkalarına yardımcı olmak forumların amacı ve insanda mutlu oluyor karşılığını gördükçe (:

1.angel eye standart değil diye biliyorum. sadece bixenon farlarla geliyor. zaten artık ya bixenon istiyorsunuz yada normal sarı far.
    2.sharktale bluetooth kitini aldığınızda üzerinde geliyor. Almazsanız aracınızın renginde sharktale i bildiğiniz yapıştırtıyosunuz sadece örüntü için. radyo anteni önceki arabalarımda arka camın içindeydi. bmw de de öyledir diye tahmin ediyorum
    3.kumaş döşeme arabayı boş gösterir diye düşünüyorum. deri koltuk aracı daha lüks gösteriyor. siyah kumaş döşeme eğer deri istemezseniz zaten standart renktir. kötü durmaz ama ucuz durur.
    4.araştırmalarım ve 1 aya yakın kullanım tecrübemden dolayı memnun değilim. internette bir çok forum bridgestone runflat lerle ıslak zemine çıkmayın diye yazılar okudum. yol tutuşundan hiç memnun değildim değiştirdim.

(:
    aklıma gelmişken m direksiyon isteyebiliyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. genelde bmw alacak insanlar m paket değil neden m direksiyon istiyim diyebiliyor ama kullanımı çok tatlı bir direksiyon .

Çok teşekkürler tekrardan. Önerilerinizi dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

dsc girdi devreye girmesine de ıslak zeminle alakalı bu. dsc açık zaten sağ sol yaptım derken araç arkadan bi sağa bi sola kaydı. dsc toparladı durumu ama genede orda bi an kontrolü kaybedeceim hissine kapıldım.

heee tmm oldu şimdi bende sağ sol yaptım diyince noluyor len oldum.. benim normal kullanım tarzım o şekilde zaten ... ama işte ipin ucunu kaçırdıkmı DSC sağolsun hemen ABS uyguluyor kerata ...

kesinlikle korkulacak bir durum yok aklınızda bulunsun, DSC hemen gerekli tepkileri verir

yani her yağmurda biraz fazla gaz verdiğinizde böyle kıç atmaz değil mi? bunu mu demek istedin hocam :)

ipin ucunu kaçırdıkmı derken, sınır nedir, dsc'nin kurtarabildiği durum sınırı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımcı Aras -- 29 Ekim 2010; 22:10:50 >

• yagmurda degil bnm dedigim kuru asfaltta ozellikle trafikde saga sola sert gecisler yaptigimda gaza dibine kdr basiliyken arkayi birakma egilimi basladigi anda hafif bi gitmeye basliyor arkasi ardindan hemen DSCden olum yawas uyarisi gelip ABSleri calistiriyor onu diyorum :D
  • Şimdi anladım hocam Arkayı bırakma eğilimi derken, kıçı başı savrulmasın da, o kadarı normaldir

Sonsuz paylaşımların için çok teşekkür ederim... Seni dsc konusunda tekrar rahatsız edicem techzone üstad...

Ayrıca bmw başlığına kattığın bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim, burayı dsc ile kirletmemek için size bırakıyorum

kazasız belasız sürüşler dilerim araç sahibine de
  • rica ederim... daha bos oldugum bir zamanda ki bu bayram tatili suresince olacak sanirsam, DSC, iDrive sistemleri icinde ayrica we detayli basliklar acacagim... :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.