Şimdi Ara

e90 spariş verdim bir kaç sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce 320d e90 spariş verdim ağustos sonunda gelicek. bir kaç gün boyunca sparişimde değişiklik yapabilirim. şu an aklımda 2 sorun var.
    1. si içini sentatex (yapay deri) bej istettim ve tavanı da antrasit (bir arkadaşın ısrarıyla) . acaba bu iki renk uyumlu olur mu ?
    2. si de aracı kapak jant istettim çok fazla ücret istiyorlar ve jant seçeneği de çok kısıtlı o yüzden kendim jant alacağım. 17" düşünüyorum yakıt ve performans açısından ama 18" kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşlerini bilmek istiyorum.

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• yerinizde olsam yarı kumas yarı deri alırım ben aldım cok memnunum kumas ve deri cok güzel imkanınız varsa m direksiyon 300 euro civarında antrasit tavan 400 ikisinide tavsiye ederim
  • http://www.araba-resimleri.net/data/media/90/M_Teknik_Spor_Direksiyon.jpg
    boyle bır doseme ve m tampon daha ıyı olurdu benımkı bej ve bkımı çok zor
  • deri olsun istiyorum o yüzden düşünmüoyurm yarı deri yarı kumaş. rahat olacağı kesin ama bu kadar para verip yarı deri olsun istemem.

şu an ekstra aksesuarları yazayım spariş ettiğim aracın ona göre tavsiyede bulunabilirsniz.

araç alpina white
    sunroof
    bixenon
    antrasit tavan
    bluetooth
    bmw prof müzik sistemi ve harman kordon ses sistemi
    cruse control
    sentatex bej iç döşeme
    ön arka park sensörü
    m direksiyon
    otomatik klima
    katlanır ayna

bunun dışında 17" jant istemiştim fakat fiyatlar çok uçtuğu için iptal ettim kapak jantla gelicek kendim jant alıcam .
    ama 17" mi 18" mi o arada kalmış durumdayım. yakıt ve performansdan ödün vermeden halletmeye çalışmam lazım jant olayını .

birde bir soru kafama takıldı. bu 3 serisinde angel eye nasıl oluyor. bazı araçlarda çok sönük dururken bazı araçlarda inanılmaz duruyo. bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatırsa sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstruseozgur -- 30 Haziran 2010; 12:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

http://www.araba-resimleri.net/data/media/90/M_Teknik_Spor_Direksiyon.jpg
    boyle bır doseme ve m tampon daha ıyı olurdu benımkı bej ve bkımı çok zor

sentatex deride bej ve siyah dışında tercih göstermediler. istediğimiz rengi seçebilirmiyiz acaba. okdr güzel gözüküyo bej insan kıyıp başka renk alamaz gibi ama bakımı da zor hangi deri olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

deri olsun istiyorum o yüzden düşünmüoyurm yarı deri yarı kumaş. rahat olacağı kesin ama bu kadar para verip yarı deri olsun istemem.

şu an ekstra aksesuarları yazayım spariş ettiğim aracın ona göre tavsiyede bulunabilirsniz.

araç alpina white
    sunroof
    bixenon
    antrasit tavan
    bluetooth
    bmw prof müzik sistemi ve harman kordon ses sistemi
    cruse control
    sentatex bej iç döşeme
    ön arka park sensörü
    m direksiyon
    otomatik klima
    katlanır ayna

bunun dışında 17" jant istemiştim fakat fiyatlar çok uçtuğu için iptal ettim kapak jantla gelicek kendim jant alıcam .
    ama 17" mi 18" mi o arada kalmış durumdayım. yakıt ve performansdan ödün vermeden halletmeye çalışmam lazım jant olayını .

birde bir soru kafama takıldı. bu 3 serisinde angel eye nasıl oluyor. bazı araçlarda çok sönük dururken bazı araçlarda inanılmaz duruyo. bilgisi olan varsa bu konuda aydınlatırsa sevinirim .

ne kadar fiyata aldınız acaba?

• bi kaç ekstra daha var küçük şeyler olduğu için yazmadım . 52000 euro civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madem araba beyaz
    koltukları siyah alsaydınız kontrast çok güzel oluyor
  • arkadaşlar merhaba duyduğum bir konuyu sadece merak ettiğim için onun ile alakalı bir sorum olucak yeni bmw lerde kaputu sadece servismi acabilıyor eğer öyleyse kullanıcı nasıl cam suyu doldurabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATARSENAL

madem araba beyaz

onu bende çok düşündüm ama bej çok ferah duruyor. siyah arabayla çok uyumlu olurdu ama yıllardır içi koyu arabalara bindiğim için değişiklik olsun istedim . aracın dışardan güzel gözükmesinden çok kendim için istedim diyebilirim.
  • Bu aracın 80 000 tl olanının donanımında neler var aceba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GALATARSENAL

madem araba beyaz

onu bende çok düşündüm ama bej çok ferah duruyor. siyah arabayla çok uyumlu olurdu ama yıllardır içi koyu arabalara bindiğim için değişiklik olsun istedim . aracın dışardan güzel gözükmesinden çok kendim için istedim diyebilirim.

Benim favorim Beyaz ve içi bej olan..Bence çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Bu aracın 80 000 tl olanının donanımında neler var aceba?

pek bir şey yok maalesef bir şeyler eklersen en az 90'a çıkıyor
  • quote:

merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce 320d e90 spariş verdim ağustos sonunda gelicek. bir kaç gün boyunca sparişimde değişiklik yapabilirim. şu an aklımda 2 sorun var.
    1. si içini sentatex (yapay deri) bej istettim ve tavanı da antrasit (bir arkadaşın ısrarıyla) . acaba bu iki renk uyumlu olur mu ?
    2. si de aracı kapak jant istettim çok fazla ücret istiyorlar ve jant seçeneği de çok kısıtlı o yüzden kendim jant alacağım. 17" düşünüyorum yakıt ve performans açısından ama 18" kullanan arkadaşlar varsa onlarında görüşlerini bilmek istiyorum.

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım

1) aracın içinde kullanılan deri yapay deri değil yalnız onu nereden çıkardınız çözemedim açıklamanızı isterim.. BMW'lerin tüm modellerinde kumaş seçenekli koltuklar haricinde Nappa ve Dakota deri kullanılmaktadır. Nappa ve Dakota derileri, ingiliz markası olan Land Rover'ın Range Rover ve Discovery modellerinde kullanılan 1. sınıf Oxford derinin kalitesine en yakın derilerdir. Yapay deride bırakın terletmeyi, araç güneş altında kaldığında kapıyı açıp koltuğa oturamazsınız, o derece yakar insanı. bunun dışında kesinlikle hava geçirgenliği olmadığı için altınıza giydiğiniz pantolon, şort gibi giysilerin terlenerek ıslanmasını geçelim, kolunuzun koltuğa değdiği yerleri bile 1-2 dakika içinde terletir. oysaki BMW'lerde kullanılan derilerde maksimum hava geçirgenliği ve kaliteli olduğu için özellikle yaz aylarında klimayı açtığınızda kesinlikle terletme yapmıyor. kendimden örnek vermek gerekirse, ben çok terleyen bir insanımdır, ancak klimayı açtığımda kesinlikle yapış yapış olduğumu hatırlamıyorum.

2) E90'ın üzerinde gelen tüm jantlar kapaklı gelmiyor diye biliyorum. hepsi çelik jant. kapaklı jant sadece 1 serisinde var. eğer yakıt tasarrufu sağlamak istiyorsanız 17" idealdir. BMW'nin kendi sunmuş olduğu jantarın dışındaki jantlar pek yakışmıyor. sadece çok kaliteli krom - nikelaj jantlar var (gerçekten şık tasarıma sahip olanlar). onların fiyatları malum, jant lastik ile beraber en basitleri 2.500TL den başlıyor.

bnm aracımda alp beyaz, koltuklarım dakota bej ve trimlerim gri... iyi bir seçim bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Temmuz 2010; 19:20:25 >

• @TechZone

öncelikle teşekkür ederim. işte deri konusunda sizin tercihiniz dakota deri olmuş. Ben fiyat düşsün diye sentatex deri seçtim. İnternetten araştırınca da yapay deri olarak çıkıyor. bilmiyorum terletirmi napar ama şu an piyasadaki bmw lerin çoğunda sanırım bu deri var. Dakota deri için benden ekstra yaklaşık 4000tl istediler o yüzden bende sentatex denilen deriyi seçtim. Umarım yanlış yapmamışımdır. spariş de onaylandı artık geri dönüşde yok ):

Jant kısmına gelince. Benden 17" çokda beğenmediğim bir jant için yaklaşık 6000tl istediler lasitklerle beraber . bunun yarı fiyatına kaliteli ve beğendiğim bir jant almak daha mantıklı geldi . Hala jant arıyorum gerçi önce bi inc olayına karar vermem lazım. ben 17" aliyim diyorum ama çoğu arkadaşım 18" al diyor . bakalım araç gelsin artık almaya gittiğimde karar verircem gibime geliyor
  • konfordan kisip, janta para yatirmak ne kadar mantikli bilemiyorum ancak dedigim gibi BMSW nin sundugu jant seceneklerinin disindaki jantlar araca pek uymuyor.. keske once konfor diyerek deri koltuk alsaydinizda jantlari eksik olsaydi..
  • @TechZone
    Koltuklar zaten bej deri ama dakota deri değil . Şu piyasadaki çoğu bmwlerde olan bej deri . Jantları da zaten aracı aldıktan sonra orjinal yeni kasa bmw nin 18" jantının dışardan ucuza bulup takmayı düşünüyorum şu an .
  • quote:

@TechZone
    Koltuklar zaten bej deri ama dakota deri değil . Şu piyasadaki çoğu bmwlerde olan bej deri . Jantları da zaten aracı aldıktan sonra orjinal yeni kasa bmw nin 18" jantının dışardan ucuza bulup takmayı düşünüyorum şu an .

o olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

konfordan kisip, janta para yatirmak ne kadar mantikli bilemiyorum ancak dedigim gibi BMSW nin sundugu jant seceneklerinin disindaki jantlar araca pek uymuyor.. keske once konfor diyerek deri koltuk alsaydinizda jantlari eksik olsaydi..

Dışı daha önemli bence , içini zamanla yapabilirsin sonuçta herkez aracın dış cepesine hakim içine ise sadece içindekiler
    Ama kişiye kalmış bişe tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

konfordan kisip, janta para yatirmak ne kadar mantikli bilemiyorum ancak dedigim gibi BMSW nin sundugu jant seceneklerinin disindaki jantlar araca pek uymuyor.. keske once konfor diyerek deri koltuk alsaydinizda jantlari eksik olsaydi..

Dışı daha önemli bence , içini zamanla yapabilirsin sonuçta herkez aracın dış cepesine hakim içine ise sadece içindekiler
    Ama kişiye kalmış bişe tabi

ben nedense o açıdan bakamıyorum olaylara... aracınla vakit geçirirken %100 içinde oturuyorsun, bence konfor çok daha önemli.. aracın dışı ise sadece göze hitap ettiği için çok önemli gelmiyor bana..

ama gençlerde nedense böyle bir heves var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.