Şimdi Ara

E92 156 BEYGİRLİK MOTORU NASIL BİLİRSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bastıgınız zaman keyif verir mi yoksa eşşek ölüsü ruhuna mı sahi?
    Yanlamaya gücü yetebiliyor mu?
    Bu motor ile tecrübeleri olanlar, paylaşımda bulunabilir mi? yani kısacası genel olarak nasıl bir motor

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Ara hızlaması nasıldır?
    Bastıgınız zaman keyif verir mi yoksa eşşek ölüsü ruhuna mı sahi?
    Yanlamaya gücü yetebiliyor mu?
    Bu motor ile tecrübeleri olanlar, paylaşımda bulunabilir mi? yani kısacası genel olarak nasıl bir motor

hemen hemen f30 3.16 ile aynı performansa sahip tek sorun 15lt leri görüyor motor bilginiz olsun.
  • İyi biliriz.
  • lpg takılmayacaksa yakışına göre çok yürümeyen bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 29 Temmuz 2016; 12:25:48 >
  • e92 DSC yi kapatirsan 156 beygir degil 110 beygir olsa yine yanliyor, yine yanliyor. 156 beygir iyi tatmin eder sikintin olmasin yanlamayi sehir merkezinde denemeyelim
  • E93 320i'yi 3 sene kullanan birisi olarak söylüyorum ışıklarda sıradan 1.6 motorların seninle oynamasına hazır ol :)
    Yanlamak için soruyorsan bitik asfalt ya da ıslak zemin önemli bir faktör :)
    Yakıt konusunda soruyorsan aşırı yakıt tüketimi :)
    Bir daha alır mısın diye soruyorsan alırım valla uzun yol tatiller falan duygulandım şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbozkanfb

E93 320i'yi 3 sene kullanan birisi olarak söylüyorum ışıklarda sıradan 1.6 motorların seninle oynamasına hazır ol :)
    Bir daha alır mısın diye soruyorsan alırım valla uzun yol tatiller falan duygulandım şimdi :)

17' jant ile konfor nasıl olur hocam ? Üniversite yıllarımda tasarımına ağzım açık kalan araç. Şimdi alma imkanım var ama hem yakıt hem konfor hem de e92 kitlesinin pek bana uymaması düşündürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbozkanfb

E93 320i'yi 3 sene kullanan birisi olarak söylüyorum ışıklarda sıradan 1.6 motorların seninle oynamasına hazır ol :)
    Hocam bu motorun kronik sorunları nelerdir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.