Şimdi Ara

EA 108k -- 6.4k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an yüz bin ve üstü yapıp mezuna kalan arkadaşlarım var ve ilk on bin yapmak istiyorlar.
    Zor değil . Nasihat vermeyi sevmiyorum,ayt matematikten şaşmayın tyt fen gibi saçma girişimlere sapmayın yeter.

• //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 13:55:19 >
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    iühf
  • Merhaba hocam , tyt fen konusunda uyarmışsınız ama tyt netlerini 80'e çekmek için fen şart gibi ?

Ayrıca ayt matematik konusunda ne önerirsiniz, türev/integral kısmına çalışmakta zorlanıyorum.

Bir de bu zamanlar tyt/ayt netleriniz ortalama kaçtı , yükselmeyi hangi aylar gördünüz??
  • swarley- kullanıcısına yanıt
    3-4 fen netim vardı 78 net geldi tyt. Zaruri olarak görmüyorum zaten 4 neti çalışmadan da yapmak mümkün.Ayt matematik için benim hocamı dinlemiştim üstüne karekök ayt ve deneme çözüyordum.
    Bu aylarda net hatırlamasam da tyt 70 üstüydü ayt ise 40 civarı
  • zepkotasic Z kullanıcısına yanıt
    Ayt mat için sarmal, acil, Apotemi çözdünüz mü? Geometri nasil çalıştınız?
  • kuscubasi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam acil almadım bile. Karekök ve denemeler sadece. Apotemi de almadım. Geometriden de basit soruları yaptım 3-4 netim vardı zaten ayt mat 29d 4y veya 5y geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ea 300kdan ilk 10k
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eyv hocam iuhf nasıl gidiyor? Memnun musunuz ortamdan üniden hocalardan
  • kuscubasi kullanıcısına yanıt
    hocalardan memnunuz . devam zorunluluğu olmadıgı için ve evde çalışıp ortalama notlar alma imkanı olduğu için pek derslere girmiyorum şahsım adına. İlk sene böyle bakalım sonraki seneler ne olur. Çağlayan adliyesinde iühf mezunu hakim adayı biriyle tanıştım aynı şeyi o da demişti. Onu uyguluyorum bakalım notlar da gayet iyi geliyor şu anlık
    hakim savcılık için "referans" nasıl bulunuyor onu da sorsaydın

bu arada eğer çoğunluk senin gibi derslere girmiyorsa sizin hiç üniversite ortamınız yoktur ki yani bir iühf'de nasıl bir sosyal yaşam/ortam var ?
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    15 temmuzdan sonra adli yargıda çok ihraç oldu o dönem girenler şanslı :)

Aksine hocam temmuzdan itibaren wp grupları kuruluyor . Gruplaşmalar yazın başlıyor.Ortam konusunda sorun olmaz isteyen çok rahatça takılabilir.Bu arada çoğunluk derslere giriyor.Katılım yüksek anayasa ve medeniye özellikle ben de katılıyorum.
  • ayt mat ne zaman bitti ve edebiyata ne zaman başladınız ?
  • .-. kullanıcısına yanıt
    Son güne kadar ayt mat çözdüm bitmedi yani edebiyata da ilk günden son güne kadar. Bu 2 ders böyleydi sadece tarih ve coğrafya ocaktan sonra
  • ayt tarihi nasıl hallettiniz?
  • kayıpSStaburu kullanıcısına yanıt
    Tarihe merakım vardı ilaveten deneme çözerek pekiştirdim.
  • Hocam 70 k geldi bu sene benim tmye geçiş yaptım bu sene sınava 2 ay kala gecmistim Tm ama yetmemişti. Ayt mat çalışıyorum konular bitti sayılır türev integral var ama yavaş ilerliyorum onlarda tam oturmasi için belalı konum pkob. Pkob için neler yaptınız bir türlü tam oturmuyor sürekli farklı soru tipleri geliyor. Acil,karekök çözdüm fakat hala ayt mat tam oturmadı gibi hissediyorum bir kitap daha çözmek saçma mı olur deneme ile mi ilernmeli sizce çok yazdım kusura bakmayın :(
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    Ayt mat netiniz 25 üstü ise denemeden devam edin deneme ile rahat 5-6 net artıyor
  • İst-hamburg için ne lazım hocam bilgim yok benim . bu arada rezalet değil hocam benim 78 tyt 60 net ayt idi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.