Şimdi Ara

2018 1.6 Corolla Advance(50k) vs 2020 Vision(0) Hangisini Tercih etmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tanıdığın araçla takasa gireceğiz ben elimdeki arabayı ve üzerine nakit vereceğim karşılığında 50bin kmde 2018 1.6 Advance otomatik alacağım araba iyi hoş beğendim

fakat aracın değerlemesini yapamıyorum. Aslında arabamı satabilsem sıfır alacaktım fakat 2.el durdu ve oda satamıyor nakit ihtiyacı var takas yoluna gidelim dedik.

Corolla da anlayamadığım bir fiyatlandırma var. 2018 modeli değerleme siteleri 200 bin lira gösteriyor fakat 2020 Model yeni kasa otomatik versiyonda 200 civarı bulunuyor.

Bu farkın sebebi nedir advance donanımın ne gibi bir üstünlüğü varda 50k km-2018 olmasına rağmen yeni kasayla aynı değer biçiliyor yoksa yapay bir fiyatlandırma mıdır ne yapmalıyım önerilerinize açığım.

• tabii ki 0 km vision tercih edilmeli

hem yeni kasa hemde 0 km

• Yeni kasa alın
  • Fiyatlama balon gibi şişmiş piyasaya, sarı sitedeki keyfi satıcılara göre yapılıyo. Fiyatlama sayfasına değil de vavacars trink sat vb araç satış kısımlarına bakın, değerni öyle değerlendirin.
    Bu iki araç arasından kesinlikle 0 vision. Aman aman bi donanım farkı yok ve yeni kasa ve en önemlisi sıfır.
    Ayrıca arkadaşınızın satamama sebebi piyasanın durması değil, 0 yeni kasa arabayla 2 yasında 50 bin km deki arabaya aynı değeri biçmesidir. sarı site favorilerimde makul fiyatlardaki araçlar gayet de satılıyor. Eskiye nazaran Az satılıyor, ama satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 17 Aralık 2020; 10:37:25 >
  • Hiç düşünmeden sıfır km.
  • Sifir yeni kasa tabiki
  • Bence de yeni kasa ve 0 km tercih edilmeli, ekran ve çelik jant eklenebilirse hoş olur.

Değerleme siteleri güncel fiyatı takip edemiyor bu ara, örneğin 2014 model 1.4 ibiza için 138 bin lira ortalama fiyat gösterirken daha düşük km'de kazasız hasarsız araçlar 120 bandında ilanlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır km.
  • Bu aralar 2. el araç fiyatları mantıksız şekilde uçtuğu için alıcılar 0 km araçlara yöneldi. Üretimde sınırlı olduğu için araç sıkıntısı baş gösterdi. 2. el araçlar satılmıyor, şişme var. Şuan sarı sitede satılık araç ilanı sayısı geçen seneye göre oldukça fazla. Arkadaşınızın satmaya çalıştığın fiyat gerçekçi değil, daha düşük olması gerek. O yüzden satamıyor.

• Bence burada ne istediğiniz önemli... donanım istiyorum derseniz advance daha dolu bi araç yağmur far sensörü geri görüş tablet ekran 50.yıl jant ve en önemlisi anahtarsız giriş çıkış ve çalıştırma vs... ekstrasız visionda jant bile kapaklı... Visiona ekstra jant ekran vs ekletmeyeceksiniz ben advance derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.