< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA 131bine hangi bölümler olur
-
-
ybslere bak istiyorsan.
besyo veya pdr gibi yatış öğretmenliklere de bakabilirsin
meslek öğrenmek de bir seçenek sanayi falan.
-
Hocam çok zor bir sıralama EAnın geçmiş olsun sıralamalarından biri iyi okul bakmak lazım Mülkiye Maliye ÇEKO gelmiyor mu hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul marmara tr iktisat cabalarsan issiz kalmazsin
-
Doğru baktıysam Marmara işletme geçen sene 131k sıralama diyordu,niye böyle olmuş bilmiyorum ne dersiniz okunur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sözelde durum nasıl çözdünüz mü? Belki oradan bir şeyler olabilir.
-
Marmara işletme gelmezse marmara ekonometri de yazabilirsin güzel bölümdür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istanbul üni iktisat işletme çalışma ekonomisi maliye
marmara üni ekonometri maliye
veya büyükşehirlerde gelen ybs bölümleri olabilir benim fikrimce istanbul iktisat gelse aralarından en iyisi olur diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Eşit Ağırlıkta sizin tabirinizle başka geçmiş olsun sıralamaları var mı?
-
Merhaba @Petruccio. Eşit Ağırlık 131.000 sıralamaya gelme ihtimali olan 10 yer:
Bolu Abant İzzet Baysal Üni Sınıf Öğretmenliği: Eşit Ağırlık 98.000 taban sıralama.
Atılım Üni tam burslu Grafik Tasarımı: Eşit Ağırlık 98.000 taban sıralama.
YTÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler: Eşit Ağırlık 100.000 taban sıralama.
İstanbul Üni (İngilizce) Lojistik Yönetimi: Eşit Ağırlık 106.000 taban sıralama.
Başkent Üni tam burslu İşletme: Eşit Ağırlık 113.000 taban sıralama.
Atılım Üni tam burslu (İngilizce) Uluslararası Ticaret ve Lojistik: Eşit Ağırlık 117.000 taban sıralama.
Piri Reis Üni tam burslu (İngilizce) Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik: Eşit Ağırlık 130.000 taban sıralama.
İstanbul Aydın Üni tam burslu (İngilizce) İşletme: Eşit Ağırlık 140.000 taban sıralama.
Marmara Üni İktisat: Eşit Ağırlık 156.000 taban sıralama.
İstanbul Medipol Üni tam burslu Lojistik Yönetimi: Eşit Ağırlık 173.000 taban sıralama.
-
var hocam kendim 22de 45k yaptım benimki de çok geçmiş olsun sıralaması yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X