Şimdi Ara

ea 25k tercih listem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşımın tercih listesine bakar mısınız. sıralama 25400, öndeki sayısalları da katarsak sizce hangisi gelir

ankara psiko (13.5k)
    acıbadem ing psiko (14.3k)
    başkent psiko (14.6k)
    acıbadem türk psiko (16k)
    ege psiko (16.4k)
    çankaya psiko (19.2k)
    uludağ psiko (28k)
    atılım psiko (30k)
    akdeniz psiko (32k)
    aybü psiko (35k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shesmovedon -- 20 Ağustos 2021; 13:14:24 >

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam psikoloji ilgin olabilir de mantıklı tercih mi sence, barajı geçen herkes okuyabiliyor, işsizlik gırla. Sen bilirsin yine de. Klişe olacak ama O sıralamaya hukuk yazman daha mantıklı bence, ömür boyu yapacağın bir meslek sonuçta.

Psikolojiyi çok kaliteli ünilerde olmadığı sürece okumak ne kadar mantıklı. Bence bir düşün yine.

• hocam bu benim tercih listem değil arkadaşımınki, merak ettiği için sordum buraya. sahibi çok istekliydi psikoloji konusunda

• Shesmovedon kullanıcısına yanıt

Bence arkadaşına bir ilet, iyi karar versin. Özel üniversitede psikoloji okuyan bir sürü arkadaşım var liseden. 25k sıralama yine ciddi bir emek, stres. Düşünmesinde fayda var.

• Çankaya ya da Üsküdar İng gelebilir. Yaşar kesin gelir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Hocam arkadaşınız neden deü'yü yazmamış ki? Orası gelebilirdi gayet. Ege %65, çankaya banko gelir diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanom -- 20 Ağustos 2021; 19:30:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadece %50si türk olduğu için

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.