Şimdi Ara

EA 29k sıralama sizce ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ybs ve hukuk düşünüyorum sizce hukuk gelir mi veya nasıl bi tercih yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkomr -- 28 Temmuz 2021; 16:40:58 >

• merhaba kardeşim hayırlı olsun çok güzel bir sıralama yapmışsın ben ybs okuyorum, ve bölümümden çok memnunum gelecekte adliyelere gitmek türkiyede çalışmak mı istiyorsun yoksa çok daha farklı olan teknoloji alanında mı çalışmak istiyorsun önce buna karar vermen gerekiyor. tavsiyem ybs olur ama üni seçimi de önemli olacak çünkü boun 1.6k marmara 37k diğer 2 devlet ünisi deü ve akdeniz 120 150k'larda makas bayağı açık özele gitsen de çok iyi olmayan ortamlar var orada az çok biliyorsundur. Hukuk okumak güzeldir, ama gerçekten istiyorsan eğer hedefinde ingilizce geliştirmek yurtdışına gitmek projeler yapmak macera ve girişim varsa ybs seç, türkiyede memuriyet prestij sıkıcılık arıyorsan hukuk seç

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-603CF508D

merhaba kardeşim hayırlı olsun çok güzel bir sıralama yapmışsın ben ybs okuyorum, ve bölümümden çok memnunum gelecekte adliyelere gitmek türkiyede çalışmak mı istiyorsun yoksa çok daha farklı olan teknoloji alanında mı çalışmak istiyorsun önce buna karar vermen gerekiyor. tavsiyem ybs olur ama üni seçimi de önemli olacak çünkü boun 1.6k marmara 37k diğer 2 devlet ünisi deü ve akdeniz 120 150k'larda makas bayağı açık özele gitsen de çok iyi olmayan ortamlar var orada az çok biliyorsundur. Hukuk okumak güzeldir, ama gerçekten istiyorsan eğer hedefinde ingilizce geliştirmek yurtdışına gitmek projeler yapmak macera ve girişim varsa ybs seç, türkiyede memuriyet prestij sıkıcılık arıyorsan hukuk seç

Öncelikle teşekkür ederim hocam. Aslına bakarsan hukuka oranla teknolojiye daha çok bir merakım var ve ybs okuyabilirim sevdiğim iş haline getirebilirim lakin her gencin olduğu gibi benimde maddi açıdan nasıl olur düşüncelerim var o yüzden ybs aklımda bir soru işareti aslında. Hukuku dediğin gibi prestij için istiyorum aslında ama şimdilerde de herkes hukukçu bilmiyorum ya yorumlara açığım kafam karışık açıkçası. Teşekkür ederim değerli yorumun için.

• Up up

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    44k ea ne yazılır?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.