Şimdi Ara

Ea 40 50 bin arası ne yazılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim psikolojiydi aslında kazanıyorum psikolojiyi ama herkes atanamazsın falan diyor doktorlara falan sordum atanması çok zormuş devlette ancak kendi yerini açman lazımmış klinikten yüksek lisans yapıp o da çok paraymış psikolojiyi yıllardır istiyordum ama böyle olduğunu pek bilmiyordum baya da ilgim var seve seve de okuyabilirim ama emin değilim şimdi kafam karışık hukuk desen almam zor alırsam ancak erzican gelir gibi napayım sizce mezuna kalmayacağım kaydırma yapmadıysam, bu sene mezun senemdi zaten geçen sene bilerek evde yatmak için hazırlanmadım mezuna kalacağım dedim 300 bin yapmıştım hiç çalışmadan girdim keşke biraz çalışşsaydım da öyle kalsaydım diyorum ama nafile bu senede konuları yetiştiremedim tytye ocakta aytye nisanda başladım türev integral öğrenemeden girdim ancak bu kadar yapabildim ne diyorsunuz bir de psikoloji okuyacaksan ingilizce oku diyorlar o da vakıf üniversitelerinde var devletteki ingilizceler boğaziçi odtü falan zaten onları alamıyorum tabi ki.

• durumundan ders çıkarıp üniversitedeki lisans eğitimine gereken önemi verirsen: hacettepe ekonomi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masturchiknaste

durumundan ders çıkarıp üniversitedeki lisans eğitimine gereken önemi verirsen: hacettepe ekonomi
    En mantıklı öneri,

Bunu yazmaya gelmiştim, gidiyorum. Hacettepe Ekonomi 2 oldu.
  • Hocam 73 bin diyor hacettepe iktisat ingilizce neden gideyim ki 45 bin falan beklerken 73 binlik yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 29 Haziran 2019; 1:7:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivenordisco

Hocam 73 bin diyor hacettepe iktisat ingilizce neden gideyim ki 45 bin falan beklerken 73 binlik yere.
    eğer sıralamasına göre küçümsüyorsanız çok büyük bir hata yapıyorsunuz demektir.

bana 45k ve daha kötü sıralamalarda adam gibi yazabileceğiniz bir yer söylerseniz kabul ederim. ama ikimiz de biliyoruz ki hacettepe ekonomi haricinde yok.

karar sizin.

• Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Tavan puan 405 imiş yalnız. O puanla orayı yazan adam da demiş midir 73k olan yerde ne işim var diye?
    Mesele şu ki kendinize güveniyor ve iktisat sahasına ilgi duyacağınızı düşünüyorsanız bence donanım olarak gayet yeterli bir bölüm. EA'da ya risk alıp ekonomi yazın ya da garantici davranıp öğretmenlik yazın, atamalarda durumu iyi olanlardan. Psikoloji tavsiye etmem. Türkiye'de kalburüstü üniversiteler hariç okunacak bölüm değil. Her şeyden önce kendinizi tanımanız elzem.

• İşte kendimi tanıyorum ilgim olan şey psikoloji psikoloji okusam kendimi çok geliştiririm bu konuda ortalamayı falan yüksek tutarım ama ekonomi için aynı şeyi söyleyemem ilgim yok,öğretmenlikte istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende 35-45k bekliyorum tm den. Kadir has ybs, istanbul siyasal vb. dusunuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    hocam senin sıralaman daha iyi benim geçen seneye göre 50 bin geliyor en iyi ihtimal 40 bin diyorum tahminim 45 bin falan işte dediğin bölümleri hiç bilmiyorum iş olanakları ne durumda
  • Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    Ybs gibi bolumleri arastir hocam. Gelecek vadeden bolumlerden.

• Psikoloji maddiyat gerektiren bir bölüm. Dediğiniz gibi yüksek lisans yapmanız gerek en kötü okulda bile 35-40 k ücreti. Yetmiyor ekstra terapi eğitimlerine gitmeniz gerekicek bir eğitim 10 bin civarı tutuyor. Ve uzun bi süre karşılığını alamayacaksınız. Devlete zaten atama yok özelde iş yok.
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Hocam valla dediğiniz gibi artık sevsem de soğudum gibi olaya mantıklı yaklaşmak lazım hazırlıkta okusam 7 sene okuyup hala garantinin olmaması çok kötü o yüzden Yönetim Bilişim sistemleri okumayı düşünmeye başladım yeditepe veya kadir hasta alabilirsem iyi olur 8 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum biraz yazılımda da kendimi geliştirirsem işsiz kalmam diyorum psikolojiden daha mantıklı gibi.
  • up up daha çok fikir lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masturchiknaste

durumundan ders çıkarıp üniversitedeki lisans eğitimine gereken önemi verirsen: hacettepe ekonomi
    Merhaba hocam, kardeşimin sıralaması 80k gibi gelecek. Aklımızdan Marmara (76k), Yıldız (58k), İstanbul(132k son tercih olacak.) İktisat İngilizce var. İstanbul'da ikamet ettiğimizden öncelik İstanbul'da. Şehirdışı olursa da Hacettepe(73k) İktisat İngilizce yazacağız. Bilginiz varsa neden Hacettepe? Ben de Dumlupınar İktisat mezunuyum ve sigorta,banka,özel sektör bir şekilde iş buldum çok şükür. Kardeşimin de ileride iş hayatı yönünden mağdur olmaması için İktisat, İşletme, Maliye gibi bölümler düşünüyoruz. Farklı bir bölüm veya üni önerisi olan varsa yazabilir mi?
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    dostum bir git allah aşkına sınavdan sonra görüşelim çok karamsarsın.
  • bence okuma

• psikolojiyi mi okumayayım yoksa hangi anlamda dediniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.