Aynı sorun bende de var. şubat 2023 e kadar ultimate vardı. 2.5 senelik ea access vardı. ağustos 2023 e kadar uzatılmış ultimate |
EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (113. sayfa)
-
-
Çok saçma ya. Benimki en azından 3 seneye takıldı seninki neye takıldı ki? Microsoft ile mi görüşsek acaba?
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı nfs hp remastered ne zamana gelir ea playe 10 saatlik deneme olarak
-
Denemesi artik buyuk ihtimalle gelmez. Oyun cikmadan once geliyor hep cunku. Burnout Paradise Remasteredin da gelmemisti. Ocakta o oyun cikmisti Ekimde Ea playe gelmisti. NFSde 9 ayi bulabilir Temmuz gibi gelebilir
-
Benimki hiç uzamamış bende de 3 senlik es olay vardı. Hizmet dönüştü yazıyor ama gamepass ultimatom son kullanma tarihi aynı kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam en kotu indirimlere denk getirip almaya bakarım acelesi yok 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: janotBenimki hiç uzamamış bende de 3 senlik es olay vardı. Hizmet dönüştü yazıyor ama gamepass ultimatom son kullanma tarihi aynı kalmış
Bir sorun var o zaman. Ultimate son kullanma tarihi ne zaman sizin? 10-12 ay civarı eklenmesi lazımken 4 ay eklendi sadece bana. 3 sene oldu tekrar işte ultimate.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 11 Kasım 2020; 1:31:0 > -
20/07/2023 idi öylece kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya arkdaşlar ea passi xbox üzerinden aldım pc üzerinden oynnamıyor mu .Görünüşe göre Microsoft hesabınıza bağlı geçerli bir cihazınız yok. Yüklemek için bir cihazda Microsoft hesabınızla oturum açın. hatası veriyor ama oturum açık
-
Pc'ye 5 gün sonra eklenecek ea play.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X