Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

oyun 28 ekim'de US için çykyyor,31 ekim'de EU için çykyyor.6 saatlik dolu dolu demo XB1 sahipleri için 31 ekim'de sunulacak.EA Access üyesi olun/olmayyn farketmiyor demo için.

Kaynak:xbox achievements

Burada yazana göre sanki demo 23 unde gelecek gibi. Ama yine de İngilizceme güvenemediğim için emin olamadım.

http://www.operationsports.com/news/774472/nba-live-15-demo-details/

Ea access üyeleri için 6 saatlik deneme sürümü gelecekmiş 23 ekimde.Oyunun tam sürümü 6saat gayet güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit:23 Ekim'de EA Access üyeleri 6 saatlik geniş demoyu deneyebilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 22 Ekim 2014; 19:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC versinler bu sefer. (:
  • NBA LIVE 15'in 6 saatlik demosu EA Access uyesi Xbox One oyuncuları için şimdi yayında!

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

• nba i deneyenler yorumlar nasil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nba Live %71 yüklendi , oyunun başlamasına izin verdi . Başlangıçta Lillardla temel hareketleri öğretip Cleveland- Oklahama 7. Maçını 5dk oynamaya izin verdi. Kadrolar güncel .

Oyun bana göre fena olmamış .Oynanabilirlik olarak eski serilere göre çok fark gördüm , grafikler inanılmaz değil ancak yeterli , salon atmosferi normal. 2k15 pas geçilip alınırmı ? Bence çok zor . Ama gelişim olduğu belli.

Diğer takımlara erişim sağlarsam daha detaylı yorum yazabilirim .

• Nba live 15 i az once denedim.Oyuncuların yuzu, hareketleri, topu taşımaları cok gercekci olmuş. Saha atmosferi 2K serisine yakın, ancak hala tam etkili değil. Oynanış 2K'ya gore daha kolay.2K olmasa muhtesem derdim, ams 2K gercekten çitayı yukseltti.

Oyun gercekten EA dediği gibi olmuş. Oynanabilir vaziyete gelmiş. Denemenizi tavsiye ederim.

• Dragon Age Inquisition EA Access'e geliyor!

Electronic Arts'ın Xbox One'a özel olarak sunduğu ücretli üyelik sistemi EA Access, ücretsiz oyun erişimi, dijital mağazada indirim ve yeni çıkacak oyunlara da erkenden deneme imkanı sağlıyor. Firmanın merakla beklenen oyunu Dragon Age: Inquisition da bu servisten yararlanıyor.

Yapılan açıklamalara göre 18 Kasım'da piyasa çıkışını yapacak olan Dragon Age: Inquisition, 13 Kasım tarihinde EA Access'e gelecek. Oyunun deneme sürümü 6 saatlik oynanış süresi sunarken içerik açısından kısıtlama olmadan çıkacak. Yani oyuncular deneme sürümünde Dragon Age: Inquisition'ın co-op modunu bile oynayabilecekler.

BSC

• Arkadaşlar ea access sistemini kullananlar memnunlar mı?
    Ayrıca siteye girdiğimde Türkiye için PvZ oyunu görünmüyor,amerikayı seçtiğimizde görünüyor.Halbuk ben sadece PvZ için alacam oyunu neredeyse.Nasıl yapmalı ?

http://www.ea.com/eaaccess/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timecatz -- 18 Kasım 2014; 20:31:05 >
  • EA UFC,18 Aralık'da EA Access'e geliyor.Eğer EA Access uyesi iseniz,oyunun FULL surumunu 18 Aralık'da Xbox One'ınıza indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 11 Aralık 2014; 20:30:54 >
  • Gelsin gelsin bu sistem baya güzel oldu.
  • şu an ea access de full sürüm olan oyunlar hangileri birde oyunlar üyelik bitince oynanmıyor sanırım. üyelik süresinde geçerli yani. yanlışmı anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 16 Aralık 2014; 13:53:34 >
  • DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Ea Access vault(kasa)'ya eklenen oyunları,ea Access uyeliğiniz devam ettiği surece oynayabiliyorsunuz.

Ea Access uyeliiniz biterse oynayamıyorsunuz.Eğer ea access'deki oyunları single player şeklinde oynamak istiyorsanız,o zaman gold uyeliğe bile ihtiyacınız yok.

Şu an ea Access'de bulunan Full surum oyunlar;

Battlefield 4
    Madden nfl 25
    Fifa 14
    Nfs rivals
    Peggle 2
    Ea ufc
    Plants vs zombies garden warfare

Ve eklenecek birçok oyun...

• quote:

Ea Access vault(kasa)'ya eklenen oyunları,ea Access uyeliğiniz devam ettiği surece oynayabiliyorsunuz.

Ea Access uyeliiniz biterse oynayamıyorsunuz.Eğer ea access'deki oyunları single player şeklinde oynamak istiyorsanız,o zaman gold uyeliğe bile ihtiyacınız yok.

Şu an ea Access'de bulunan Full surum oyunlar;

Battlefield 4
    Madden nfl 25
    Fifa 14
    Nfs rivals
    Peggle 2
    Ea ufc
    Plants vs zombies garden warfare

Ve eklenecek birçok oyun...

eyvallah abi UFC 18 aralık yazıyordu mesjlarda ama çıktımı .
  • DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Doğru,18 aralık'da ekleniyor.henuz eklenmemiş.

• quote:

Doğru,18 aralık'da ekleniyor.henuz eklenmemiş.

eyvallah
  • arkadaşlar

nerden nasıl alınır bu ea access biri yardım edebilirmi acaba linklerle falan kredi kartıylamı alınır yoksa ms puanı alıptamı alabiliriz yardımlarınızı bekliyorum
  • eris78 kullanıcısına yanıt
    www.ea.com
    404 - Official EA Site
    http://www.ea.com/eaaccess/tr_TR/join.html

• konsol üzerinden kredi kartı kullanarak alabiliriz yani değilmi türkçe olması farkettirirmi acaba
  • eris78 kullanıcısına yanıt
    Kk ile alabilirsiniz.

Store>apps>ea access>uygulamayı yukleyin ve üye olun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.