Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aylık alıp denemekte fayda var o zaman siz memnunsunuz değilmi üyeliği aldığımızda online oyun oynamak için yine xbox gold alma zorunluluğu varmı
  • eris78 kullanıcısına yanıt
    1 ay alıp sistemi deneyebilirsiniz.isterseniz hep 1 ay şeklinde alırsınız.online oynamak için gold üyelik lazım,evet.

Bende Xbox One yok.Ama olsa kesin alırdım ea Access i.Aylık 4,99$'ı kesinlikle hakettiğini düşünüyorum.

İyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Kk ile alabilirsiniz.

Store>apps>ea access>uygulamayı yukleyin ve üye olun.

dostum peki ea access üye olduktan sonra oyunları normal storedan mı indiricez yoksa ayrı bi bölümdenmi. bide kafama takılan birşey var. örneğim ben aldım bunu 1 aylığına üye oldum. nete bağlanmadanda oynayabiliyorum sanırım. mpeki 1 ay dolduktan sonra yine nete bağlanmasam oyunlar makinadan silinirmi enteresan bi soru ama aklıma geldi
  • DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    1 aylık uyelik aldığınızda,ea Access uygulaması içerisinde "vault" kısmında bulunan oyunları 1 ay boyunca oynayabilirsiniz.oyunu indirdikten sonra konsol internete bağlı olmasa bile oyunları oynayabiliyorsunuz.1 ay suresi dolduktan sonra konsolu internete bağlamasanız da oyunları oynayamazsınız diye tahmin ediyorum.(zor bir soru)

• deneyip gören olmadığı için denemek lazım en kısa zamanda oynanıyorsa sadece gold alınıp online olarak bile oynanabilir ki oynanmaması gerekli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

1 aylık uyelik aldığınızda,ea Access uygulaması içerisinde "vault" kısmında bulunan oyunları 1 ay boyunca oynayabilirsiniz.oyunu indirdikten sonra konsol internete bağlı olmasa bile oyunları oynayabiliyorsunuz.1 ay suresi dolduktan sonra konsolu internete bağlamasanız da oyunları oynayamazsınız diye tahmin ediyorum.(zor bir soru)

normal storeden mi indircem gene. çünkü olduki oyunu tam olarak satın almak istedim beğendim ama ea access ile devam etmek istemiyorum diyelim 2. soruma gelirsek tahminim oynamaya devam ederim çünkü bağlantı yokken nasıl kescekler valut oyun oynama hakkımı. tabi çevirmdışı oynanıyor ihtimalini varsayarak diyorum. ama denemk lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 16 Aralık 2014; 16:55:45 >

• normal storeden ea access i indirip onun içinden alacaksın die biliyorum ama daha çok bilen arkadaşlar vardır tabiki. ordan oyunları alıp oynayabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eris78

normal storeden ea access i indirip onun içinden alacaksın die biliyorum ama daha çok bilen arkadaşlar vardır tabiki. ordan oyunları alıp oynayabiliyorsun

yani storeda direk yükle seçeneğimi var yoksa ea acces ilemi yükle diyor üyelik alınca. neyse eve gidince bi deneyim
  • aynen bende eve gidince alacağım 1 aylık deneyeceğim ama anladığım kadarıyla ea access i yükleyip üyelik aldığımızda ea accessin içinde oyunlar çıkıcak ordan yükleyeceğiz 1 ay boyuncada oynayabileceğiz
  • quote:

aynen bende eve gidince alacağım 1 aylık deneyeceğim ama anladığım kadarıyla ea access i yükleyip üyelik aldığımızda ea accessin içinde oyunlar çıkıcak ordan yükleyeceğiz 1 ay boyuncada oynayabileceğiz

aynen abi bakalım. bu arada ea access üyeliği olan bi arkadaş varsa bendede gta 5 far cry 4 oyunları dijital olarak var. kardeşlik yapılır
  • kardeşlik olarak 3 hakkın var biliyorsun değilmi onun oyunlarını alıp silip tekrardan 3 defa yapma hakkın var die biliyorum. ea acces i de 1 aylık 12 tl ye al dene bence ben öyle yapacağım akşama hoşumuza giderse senelik alırız çünkü 2015 te de başka oyunlar eklenecektir
  • quote:

kardeşlik olarak 3 hakkın var biliyorsun değilmi onun oyunlarını alıp silip tekrardan 3 defa yapma hakkın var die biliyorum. ea acces i de 1 aylık 12 tl ye al dene bence ben öyle yapacağım akşama hoşumuza giderse senelik alırız çünkü 2015 te de başka oyunlar eklenecektir

1 sene içinde 3 hak var doğru. oyun paylaşımı sınırsız, ea access üyeliğinide kapsıyormuş. need for speed, bf4 ve ufc için alabilirim.
  • xbox one da ea acces hub a giriş yapabilen varmı acaba girmeye çalışıyorum beceremedim bi türlü nedense
  • Ea access üyeliği bittiğinde oyunları oynamaya devam edemezsiniz. Oyunlar hala cihazda yüklü olacak ama erişim hakkını kaybedeceksiniz. Tekrar üyelik yenileyene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

quote:

normal storeden ea access i indirip onun içinden alacaksın die biliyorum ama daha çok bilen arkadaşlar vardır tabiki. ordan oyunları alıp oynayabiliyorsun

yani storeda direk yükle seçeneğimi var yoksa ea acces ilemi yükle diyor üyelik alınca. neyse eve gidince bi deneyim

EA access üyelik alınca ücretsiz verdiği oyunları markette bul. Satın al seçeneği yerine indir seçeneği çıkacak. Başka bir şey yapmana gerek yok.

• ea access üyeliğini boş yere 1 aylık almayın. özellikle kardeşlik olanlar 1 yıllık alsın, parayı hayli hayli çıkartacaksınız. yıllık 30 usd zaten
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    O oyunların neredeyse hepsini almıştık zaten zamanında, pvz içinde access alınmaz ki yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

O oyunların neredeyse hepsini almıştık zaten zamanında, pvz içinde access alınmaz ki yahu

abi ben access ile nfs (oynamadım duruyor), plants & zombies falan indirdim. benim ortak 1-2 oyun daha indirdi o hiç oynamamıştı, iyi oldu. şimdi ufc'yi veriyorlar onu da indiririm (gerçi yer kalmadı) arkdaşlar gelince bi kapışırız :)
  • Ufc daha verilmedi değil mi arkadaşlar?
    dun baktım vaulta eklenmemişti,bende sıkıntı yoktur herhalde

• metin134 M kullanıcısına yanıt
    sanırım 17si idi, bugün gelir herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.