Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heeee buldum şimdi ama bende ona girince iptal etme yeri çıkıyo demekki bende açıkmış zaten.Ben şimdi bu açıkken da access teki ücretsiz oyunları indirip internet siz oynayabilir miyim(işyerinde indirip eve getirecem)olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crueldeath45 -- 2 Ocak 2015; 18:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki abonelik otomatik yenileniyomu

• Gerçekten çok karlıymış EA ACCESS. Ben de 1 yıllık aldım. Battlefield 4 mutliplayer oynamak için GOLD üyelik gerekiyor mu? Sırayla UFC ve NFS Rivals indirmeyi planlıyorum.
  • Fenerbahçeli Üye kullanıcısına yanıt
    Evet,gerçekten harika bir servis.multi oynamak için gold üyelik gerekiyor.

Ya ben aylık alsam süresi bitince otomatik yenileniyormu.

• Gerçekten öyle müthiş bir servis. Tebrik etmek lazım EA'yı.

Cruel, hocam bir bilgim yok ancak ben kayıt yaparken, otomatik yenilenecek vs dedi. Onu ayarlarsınız heralde ayarlardan. Çok kasmışsınız
    ben almayı düşünüyom işyerinde indirip eve getirecem oyunlar çalışırmı diye stresnyaptım sen ne dersin bu duruma çalışırmı

• Hocam kızma özür dinledim anla beni sadece stres yaptım çok heyecanlıyım eğer çalışırsa

• Hocam kızma ama daha önce çalışır dedin bir sürü şey anlattın şimdi belki diyorsun

• Hocam çok iyi kampanya o yüzden çok heyecanlandım hayalini kurduğum oyunlar var Hocam size güvenip yarın alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crueldeath45 -- 2 Ocak 2015; 21:58:26 >
  • crueldeath45 C kullanıcısına yanıt
    Az önce offline modda ea Access oyunlarını açmayı denedim. Maalesef izin vermiyor.
  • bu lisanslama nasıl yapılıyor ?
    net olmaması halinde nasıl oynayacağız ?
  • Ea access olayını keşfettiğimden beri xbox'a sıcak bakmaya başladım. Çok karlı görünüyor. Yıllık 30 dolara istediğiniz kadar ea oyununu oynayabiliyoruz yanlış anlamadıysam ? Çok iyi

• Ea Access şimdi games with gold gibi her ay vermez sanırım oyunları, oyun kalmaz yoksa :D,Ama ocak ayında mutlaka bir oyun daha vaulta girecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ocak 2015; 1:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ea Access şimdi games with gold gibi her ay vermez sanırım oyunları, oyun kalmaz yoksa :D,Ama ocak ayında mutlaka bir oyun daha vaulta girecek sanırım.

Büyük ihtimal bu oyunda nba live 2014 olacak gibi görünüyor başka oyun kalmadı

• My home Xbox olayını yapmıştım önceden. Ona rağmen açılmadılar bende. İnternet olmadığında ayrı aldığım dijital oyunlar çalışıyor ama ea Access oyunları çalışmıyor. Bence oynatmaması da mantıklı, bir aylık üyelik almış olsan, üyeliğinin bitip bitmediğini nasıl anlayacak sistem?
  • İnanmamaktadır haklıymışım demi hocam boşu boşuna alıyodum az kalsın en azından almadım

• Hocam bu UFC nin demosunu nasıl indiricem varmı?

• Yabancı bir forumda birisi şey demiş.

Evinde internet olmadığında, telefonuyla wi-fi hotspot oluşturup, oyun açılırken internet kontrolünü yaptıktan sonra interneti kessen bile oyunu oynamaya devam edebiliyormuşsun. Eğer akıllı telefonunuz varsa o şekilde yapabilirsiniz siz de.
  • Hayallerim suya düştü

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.