Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vadu

İyi günler. Konsol bugün edindim ve alır almaz EA Access üyeliğimi halledeyim dedim, ancak enpara ile ödeme yapmaya çalıştığımda ödemeyi gerçekleştiremedim, "Bunun için gereken yetkiyi elde edemedik. Farklı veya yeni bir ödeme yöntemi deneyin." uyarısıyla karşılaşıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa enpara ile ilgili bir sorun mudur bu?

hocam enpara ile daha sonra alışverişi yapabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

İyi günler. Konsol bugün edindim ve alır almaz EA Access üyeliğimi halledeyim dedim, ancak enpara ile ödeme yapmaya çalıştığımda ödemeyi gerçekleştiremedim, "Bunun için gereken yetkiyi elde edemedik. Farklı veya yeni bir ödeme yöntemi deneyin." uyarısıyla karşılaşıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa enpara ile ilgili bir sorun mudur bu?

Hocam enpara tekrar bana ulaşıp sorunun çözüldüğünü söyledi ama ben 1 aylık almıştım onun için bir şey diyemiyorum ne yazık ki denemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Hocam enpara tekrar bana ulaşıp sorunun çözüldüğünü söyledi ama ben 1 aylık almıştım onun için bir şey diyemiyorum ne yazık ki denemedim.

Sağolun hocam.

Enpara ile yarın almayı deneyeyim, buradan sizleri bilgilendiririm hocam.

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam haber bekliyorum ben de sizden.
  • www.ea.com
    404 - Official EA Site
    http://www.ea.com/eaaccess/tr_TR.html
    burada UFC'de vault oyunlar arasında gözüküyor indirim mi var yoksa bedava mı ?
  • Bedava

• quote:

Tamam hocam haber bekliyorum ben de sizden.

hocam şimdi enpara ile aldım.

MSFT *XBOX LIVE BILL.XBOX.C TR, olarak gözüküyor, KDV dahil 32.17$, dolar kuru olarak 2.4057 TL baz alınmış ve 77,37 TL çekilmiş.

25 TL inş bir sonraki ay iade gelince yıllık EA Access üyeliği 53 TL'ye gelmiş olacak ki şaka gibi arkadaşlar.

Şuan vault'ta olan 7 tane oyunu indirmeye başladım.

İyi ki XB camiasını tanımışım diyorum
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun, yalnız TR Storeda 65 liraydı

• quote:

Hocam hayırlı olsun, yalnız TR Storeda 65 liraydı

Sağolun hocam.

Ammannn :(

Ben XBOX üzerinde uygulamayı indirip o uygulama üzerinden satın aldım hocam. Acaba o yüzden mi eng marketten aldı bilemedim :(
  • fiyat ucuz olsada oyunlar yetersiz ve eski bana göre ama ne kadar ekmek o kadar köfte . isteyen deneyebilir. ben 1 aylık aldım. bidaha almayı düşünmüyorum
  • EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

EA Access the Vault'a katılan 8. oyun büyük ihtimalle NBA LIVE 15 olacak.
  • Gelsin gelsin, 2K serisinden sonra çok yavan kalıyor Live serisi ama oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

EA Access the Vault'a katılan 8. oyun büyük ihtimalle NBA LIVE 15 olacak.

Süper haber, teşekkürler

• Arkadaşlar Ea Access 'e katılmak için hesabımızda bölge Türkiye olarak seçili olsa bir sorun oluyor mu ? Sanki öyle bir şey okumuştum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar Ea Access 'e katılmak için hesabımızda bölge Türkiye olarak seçili olsa bir sorun oluyor mu ? Sanki öyle bir şey okumuştum ?

Olmaz.EA Access TR bölgesinden de alınabiliyor.Hatta enpara indirimi de geçerli diye biliyorum.

• NBA LIVE 15,EA ACCESS Vault'daki Yerini Aldı!EA Access üyeleri hemen şimdi oyunun tam sürümünü indirebilirler!

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!
  • haber çıktıktan sonra 6 saatlik deneme hikayesinden indirmiştim hazırdı zaten güzel oldu.
  • iyi oldu bir 2k değil ama yine oynanır
  • Gecen ki indirim de alacaktim.. İyi ki almamisim NBA 'yi

• Gold indirim ile alıcaktım vazgeçmiştim ,şimdi EA Acsess vault'a geldi .İyi oldu en azından basket açlığımızı giderir :)) Bu EA Acsess olayı çok iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.