Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar , Battlefield 4'ün 28 Şubat'a kadar indirilebilir olan Second Assault diye bir paketi var. Sanırım 4 gb falandı. Bu tam olarak nedir ? Premium sürümündeki haritaları mı bulunduruyor içerisinde ?

içinde 4 map bulunan dlc. beleşse hemen indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Arkadaşlar , Battlefield 4'ün 28 Şubat'a kadar indirilebilir olan Second Assault diye bir paketi var. Sanırım 4 gb falandı. Bu tam olarak nedir ? Premium sürümündeki haritaları mı bulunduruyor içerisinde ?

28 Şubat'a kadar indirilebilir diyordu ben de kaptım zaten :)) Teşekkürler bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

28 Şubat'a kadar indirilebilir diyordu ben de kaptım zaten :)) Teşekkürler bu arada.

eyvallah şu map süper özellikle

• Operation Metro da öyle bir çatışmalar oluyor ki çok zevkli
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Evet bunu biliyorum gerçekten çok iyi harita

• nba live ı sevdım , grafıklerı atmosferı 2k den kotu fakat daha basıtlestırılmıs oynanıs olarak 2k cok daha kafa karsıtırıcı cok detaylı.ben daha basıtlestırılmıs ıstıyordum bana gore olmus.
  • arkadaşlar ilk olarak 1 aylık üye olmuştum ve ocak ayında bitmişti şimdi 1 yıllık üyelik alsam oyunları yenidenmi yüklemem gerekir yoksa kaldığım yerden devammı ederim oyunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

arkadaşlar ilk olarak 1 aylık üye olmuştum ve ocak ayında bitmişti şimdi 1 yıllık üyelik alsam oyunları yenidenmi yüklemem gerekir yoksa kaldığım yerden devammı ederim oyunlara

oyunları silmediysen oynarsın.
  • Bu access alinca bf4 bizim oluyor degil mi multi falan oynayabiliyoruz para verdikce yani acess teniledikce

• Evet hocam üyeliğin boyunca oyunlar senin oluyor multi oynayabiliyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vadu

Tamam hocam haber bekliyorum ben de sizden.

hocam şimdi enpara ile aldım.

MSFT *XBOX LIVE BILL.XBOX.C TR, olarak gözüküyor, KDV dahil 32.17$, dolar kuru olarak 2.4057 TL baz alınmış ve 77,37 TL çekilmiş.

25 TL inş bir sonraki ay iade gelince yıllık EA Access üyeliği 53 TL'ye gelmiş olacak ki şaka gibi arkadaşlar.

Şuan vault'ta olan 7 tane oyunu indirmeye başladım.

İyi ki XB camiasını tanımışım diyorum

EA Access'ı mi oyunlar da olduğu gibi birisiyle birlikte kullanabilir miyim arkadaşlar?

kullanabilirsin

süper hocam

ea access kardeşim benim hesap bilgilerimi cihazına girdikten sonra ben şifremi değiştirsem (ana hesabımla aldığım için) o yine ea access olayından faydalanmaya devam edebilir mi?

senin hesabını makinesinde myxbox yaptıktan sonra senin hesabını silebilir. şifrede değiştirebilirsin sıkıntı olmaz.

Çok teşekkürler hocam

EA Access almayı düşünen arkadaş var ise benimkini ortak kullanabiliriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vadu

Tamam hocam haber bekliyorum ben de sizden.

hocam şimdi enpara ile aldım.

MSFT *XBOX LIVE BILL.XBOX.C TR, olarak gözüküyor, KDV dahil 32.17$, dolar kuru olarak 2.4057 TL baz alınmış ve 77,37 TL çekilmiş.

25 TL inş bir sonraki ay iade gelince yıllık EA Access üyeliği 53 TL'ye gelmiş olacak ki şaka gibi arkadaşlar.

Şuan vault'ta olan 7 tane oyunu indirmeye başladım.

İyi ki XB camiasını tanımışım diyorum

EA Access'ı mi oyunlar da olduğu gibi birisiyle birlikte kullanabilir miyim arkadaşlar?

kullanabilirsin

süper hocam

ea access kardeşim benim hesap bilgilerimi cihazına girdikten sonra ben şifremi değiştirsem (ana hesabımla aldığım için) o yine ea access olayından faydalanmaya devam edebilir mi?

senin hesabını makinesinde myxbox yaptıktan sonra senin hesabını silebilir. şifrede değiştirebilirsin sıkıntı olmaz.

Çok teşekkürler hocam

EA Access almayı düşünen arkadaş var ise benimkini ortak kullanabiliriz

eyvallah abi 2. hakka ne istiyosun bi pm atarsan bende kutulu bf4 var ama bakim belki kardeşlikle alıp ea accessden elimdekini satabilirim. bide kaç aylık üyelik var yenimi almıştın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 27 Şubat 2015; 14:47:18 >

• quote:

quote:

quote:

Peki arkadaşlar 28 Şubat'tan sonra oynanabilir olacak mı?

Benim anladığım 28 Şubat'a kadar indirip oynayabileceğiz. Daha sonra DLC açılmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

quote:

Arkadaşlar Ea Access 'e katılmak için hesabımızda bölge Türkiye olarak seçili olsa bir sorun oluyor mu ? Sanki öyle bir şey okumuştum ?

Olmaz.EA Access TR bölgesinden de alınabiliyor.Hatta enpara indirimi de geçerli diye biliyorum.

Bence TR almayin. normalde 30$, ben 75 TL civarı verdim. Gerci şimdi dolar da arttı ama siz bilirsiniz.

Ben TR ile aldım dostum 65 liraya.

Yahu çok haklısınız arkadaşlar, benim kafa gitmiş ya :(

Ben US hesabı ile aldığım için 77 TL'ye gelmşti, çok özür dilerim.

Ancak her türlü XBOX üzerinden alındığından ötürü enpara 25 TL iadesi geliyor.

US hesaptan Enpara ile mi aldın ? bunu ayarladımı enpara ?

yoksa sadece TR´de geçerli enpara.. 25 TL bekleme diyecedim :)

Aynen hocam, US hesaptan aldım ama XBOX üzerindeki app üzerinden aldığım için enpara onun XBOX üzerinden alındığını anlayıp iade yapıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim anladığım 28 Şubat'a kadar indirip oynayabileceğiz. Daha sonra DLC açılmayacak.

İndirmene 28 Şubat'a kadar müsade eder. Ondan sonra oynamaya devam edersin. Fakat o güne kadar indirmeyen , onsan sonra indiremez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İndirmene 28 Şubat'a kadar müsade eder. Ondan sonra oynamaya devam edersin. Fakat o güne kadar indirmeyen , onsan sonra indiremez.

Eğer öyleyse süper hocam :)

Ama diğer vault oyunlarında öyle bir şey söz konusu değil ya, o yüzden kafa karışıklığı oldu.

Gerçi bu DLC, extra gibi verdiler sanırım, o yüzden 28 Şubat sonrası indirilemeyecek sanırım.

• Selamun aleyküm
    Xbox 360'ta ea acsess kullanılabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Selamun aleyküm
    Xbox 360'ta ea acsess kullanılabiliyor mu?

A.s hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madden NFL 15,EA ACCESS Vault'a eklendi!

Oyunun FULL sürümünü EA Access üyeleri hemen indirip oynamaya başlayabilirler.

• Şimdi ea Access alanlara BF Hardline ne zaman açılıyor 10 saatliğine?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.