Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhasal

Şimdi ea Access alanlara BF Hardline ne zaman açılıyor 10 saatliğine?

12 mart

Battlefield
    Battlefield - Official Site
    http://www.battlefield.com/hardline/news/trial-announce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• duncan21 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Bir de yıllık 65 TL gibi bir şey görmüştüm geçen ay kalktı mı o? Sadece aylık 12 TL diye görüyorum sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 7 Mart 2015; 22:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık abonelik ücreti olan 65TL ye az önce uyeliğimi yaptırıp ,bf4 , nba live2015 ve nfs rivals ı sömürmeye başladım.
    Umarım çok daha iyi oyunlar eklenir.vay be 65tl ye süper oyunlara sahip oluyorsunuz..xbox one bir kez daha gönlümü fethetmiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Şimdi ea Access alanlara BF Hardline ne zaman açılıyor 10 saatliğine?

Hocam sadece 10 saat mi oynayabileceğiz access uyeleri.yazık o kadar gb indirdigime acırım 10 saat için değmez bence indirmeye.,.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam kota sorunu için haklısınız ben şahsen oyunu satın almayı düşündüğüm için indiririm oynarım oyunu da alırım bu arada diye düşündüm

• BF:hardline oyunu satin alan ea access uyeleerine erken erisim sunmuyor mu?yoksa oyunu satin almadan da 10 saat deneme amacli ea access uyelerine acilacak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 8 Mart 2015; 10:00:59 >
  • Bu oyun yakın zamanda patlar , tutmaz. EA Access üyelerine de sene sonuna doğru bedavaya verilir.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Satin almaya gerek yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Satin almaya gerek yok hocam.

Peki sati almadan indirmeye ne zaman acilicak ea access icin?su an aktof gorunmuyor

• saitates kullanıcısına yanıt
    12 Martta acilir hocam. Oyun cikana kadar toplam oynama suresi 10 saat oldugu icin indirme farketmez. 1 gunde inse bile kalan gunlerde parca parca 10 saat tamamlanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

BF:hardline oyunu satin alan ea access uyeleerine erken erisim sunmuyor mu?yoksa oyunu satin almadan da 10 saat deneme amacli ea access uyelerine acilacak mi?

Betayi; pc yi parçalayıp satmadan önce betasıni oynadım . Şunu söyleyim hardline oynayınca battlefield 4 un ne kadar büyük bir yapım olduğunu birkez daha anladiydim. Kısaca hardline tam bir çöp oyun.vurus hissiyati sıfırdı.
    Kotaniza yazık etmeyin derim.heleki 10 saat için değmez çünkü silip gececeksiniz 1 saat içinde oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 8 Mart 2015; 12:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

BF:hardline oyunu satin alan ea access uyeleerine erken erisim sunmuyor mu?yoksa oyunu satin almadan da 10 saat deneme amacli ea access uyelerine acilacak mi?

Betayi; pc yi parçalayıp satmadan önce betasıni oynadım . Şunu söyleyim hardline oynayınca battlefield 4 un ne kadar büyük bir yapım olduğunu birkez daha anladiydim. Kısaca hardline tam bir çöp oyun.vurus hissiyati sıfırdı.
    Kotaniza yazık etmeyin derim.heleki 10 saat için değmez çünkü silip gececeksiniz 1 saat içinde oyunu.

Betayi bende oynadim uzunca sure.bf4 i hala aktif olarak ciktigindan beri oynuyorum.Hardline konsept olarak begendim sahsen.Oyum dinamkkleri vs zaten bf4 ile ayni ama bana Cs havasi verdi.Ucak,tank gibi oyunu domine eden araclarin olmamasi durmadan sicak temaz olayi guzel özellikle takim degilde bireysel girip oynamak icin.Benim 10 saat denemek istedigim diger mapler,oyun modlari onlarida begenirsem alicam oyunu.Beta oynarken 2 saat bf4 sonra 2 saat hardline oynamistim keyfleri bence ayriydi.Ama tabikide 60 usd pahalli dlc tadinda keske daha ucuza dlc gibi gelseydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

• Madden 15 de vault game olarak yayınlandı

• NHL 15,EA ACCESS Vault'a eklendi!

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

Vault'daki oyun sayısı da bayağı arttı:

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

• Güzel ama bu access yüzünden 500 gb doldu bile şimdi birde ekstradan taşıyıcı almam lazım
  • Kesinlikle yeni HDD şart artık yer kalmadı.
  • Hocam madden 15 ve madden 25 oyunları arasındaki fark nedir acaba?

• Yeni oyun gelmesi lazım hardline mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Yeni oyun gelmesi lazım hardline mesela

hardline yeni çıktı 1 seneden önce gelmez gelecekse
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.