Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa15 gelebilir yakın zamanda, spor oyunlarında sıra ona geldi sanırım. Hardline için çok erken en az 6 ay var.
  • Saçma bişey yazdığımı fark edip düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 29 Nisan 2015; 14:59:01 >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Xbox One için olan EA oyunları sınırlı yalnız. Verebilecekleri en sağlam oyunları verdiler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

Xbox One için olan EA oyunları sınırlı yalnız. Verebilecekleri en sağlam oyunları verdiler zaten.

Hmm o da doğru ya aslında, sanki X360 gibi düşünüyorum
    Hemen yeni bişeyler çıkarıp eklesinler o zaman, doyamadım
  • FIFA 15 Yakında EA Access Vault'a Ekleniyor!

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

• On numara servis, PS4 den X1 a geçerken önemli bir etkendi. Benim gibi oyunları geriden takip edenler için parasını sonuna kadar hak ediyor.
  • Oyunları geriden takip edenler!! İşte bende onlardan biri :) Süper oldu Fifa 15, bu sene es geçip Fifa 16'yı çıkınca alırım diyordum da gerek kalmadı neyse ki

Ek: Oyunun indirdim ilk maçımı da yaptım. Yalnız Fifa 14 ü de yer sıkıntısından anında sildim yazık oldu, ilk oyunumdu Xbox da :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vl.Murad -- 8 Mayıs 2015; 12:27:32 >
  • cok iiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vl.Murad

Oyunları geriden takip edenler!! İşte bende onlardan biri :) Süper oldu Fifa 15, bu sene es geçip Fifa 16'yı çıkınca alırım diyordum da gerek kalmadı neyse ki

Ek: Oyunun indirdim ilk maçımı da yaptım. Yalnız Fifa 14 ü de yer sıkıntısından anında sildim yazık oldu, ilk oyunumdu Xbox da :(

siz nerden indirdiniz fifa 15 i bakıyorum paralı gözüküyor
  • Borealwinner B kullanıcısına yanıt
    Ea access hub'a girin. Vaultta henüz gözükmüyor ama bütün oyunları göster derseniz çıkıyor. O şekilde indirdim ben.
  • ledlebi L kullanıcısına yanıt
    sağol tekrar bakayım
  • 65 liraya 10 oyun daha ne olsun.
  • şimdi baktımda ffia 15 vaulta eklenmiş yüklenin
    akşama az top atak
  • Seneye de böyle devam etse Access olayı.
  • ea access için kardeşlik oluyor mu?
    tavsiye eder misiniz?

yine p1 p2 gibi biri hep online olmak zorunda mı?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun diyorum. Serinin en son oyunu olan , milletin hala cd'sini satın aldığı Fifa 15'i vermiş EA Accsess

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Helal olsun diyorum. Serinin en son oyunu olan , milletin hala cd'sini satın aldığı Fifa 15'i vermiş EA Accsess

Yapma hocam ya surda ligler bitmis , eylül ayina 5 ay kalmis daha yeni veriyorlar.. oyunun tam eskiye gore satislarinin durdugu donemde "kendi servislerinde" ucretsiz vererek insanlarin gozunu boyuyorlar. Ea paragoz bir firma tamam digerleri de oyle ama Ea en on safta

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Oluyor. Diğer oyunlarda nasıl işliyorsa ea access oyunlarında da öyle. Evet zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Helal olsun diyorum. Serinin en son oyunu olan , milletin hala cd'sini satın aldığı Fifa 15'i vermiş EA Accsess

Yapma hocam ya surda ligler bitmis , eylül ayina 5 ay kalmis daha yeni veriyorlar.. oyunun tam eskiye gore satislarinin durdugu donemde "kendi servislerinde" ucretsiz vererek insanlarin gozunu boyuyorlar. Ea paragoz bir firma tamam digerleri de oyle ama Ea en on safta

Dostum bir şeyi unutuyorsun ama bu servisi adam sana zaten 65 tl'ye veriyor ve 5 ay diyorsun az bir zaman değil ki :) Benim beklediğimden de erken düştü access'e.

• Bencé benim gibi hiç FIFA oynamamis biri için süper haber eğer eylül'e kadar alisirsam yada pes den daha çok seversem seneye pes yerine FIFA alabilirim zaten ea access in aslında temel amacİda bu

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.