Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İleride Mirror's Edge, Dragon Age vs. de altı yedi ayda eklenecekse ben de alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Access Vault'a oyun eklenme durumu Deals gibi periyodik olarak mı oluyor yoksa belirsiz mi ?

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    EA kafasına göre ekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

EA kafasına göre ekliyor.

Ne güzel :))

• Ben yeni bir Macar hesabı ile 1 aylık Ea Access ve Battlefield Hardline almıştım. Hesaba kredi kartı bilgimi kaydetmedim.

1 ay geçti ve Microsoft bana "ödeme alamıyoruz" diye hatırlatma emaili gönderip duruyor. Ben de kullanmak istemediğimi için ödeme yapmıyorum, gelen email zaten Macarca birşey de anlamıyorum :)

Dün akşam şöyle bir deneyeyim dedim ve hala Ea Access'in aktif olduğunu gördüm. Ödeme alamamalarına rağmen (birkaç hafta geçti) hala aktif gözüküyor. Acaba en kötü başıma ne gelir ? Ödeme alamıyoruz diye komple hesabı kapatırlar mı ? Battlefield Hardline da gider mi ? Nasıl iptal edebilirim ?
  • signore kullanıcısına yanıt
    Profilini askıya alırlar yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Profilini askıya alırlar yakında.

Hmm.

Bu mesajdan sonra konuyu araştırdım.

Ben aslında otomatik yenilemeyi iptal etmişim ama 19'unda otomatik yenilenen üyelik için 20'sinde yenileme iptali yapmışım.

Sonra nasılsa sanal kart kullandım ve internete kapalı diye üzerine düşmemişim, herhalde Microsoft parasını alamayacağı için otomatik olarak hesabı durdurur diye düşünmüşüm. Ama gelen Macarca emaillerin tercümesine bakınca, kartımdan para çekememesine rağmen 1 aylık abonelik yenilemesi yapmış ve şu an borçlu gözüküyorum.

Destek hattı ile konuştum. Sonuçta söylediği şu oldu :

quote:

This is how it goes, after 27 days if the system cannot collect payment from your card from your renewal date. the system will suspend your subscription, On day 31 if your subscription is set to auto renewal, if you will not turn it off, additional renewal charge is added, But if the system still cannot collect the payment after 45 days, subscription will be cancelled. But there is more to this, if the system cannot collect payment on your card within 120 days. the account will be written off. Meaning the card that has balance cannot be used anymore to any transactions on xbox live.

Bu cevap üzerine ben "Xbox hesabımı komple kapatacak mısınız, satın aldığım oyunlar ne olacak" diye sordum.

Buna cevap olarak da, "yalnızca kredi kartını gelecekte Xbox Live için kullanamazsınız ama Xbox hesabınıza birşey olmaz, daha önceden satın aldığınız oyunları kullanmaya devam edebilirsiniz" dedi.

Yani hesabıma birşey olmuyormuş, kredi kartını Xbox Live satın almalarından banlıyor. Hayır kullansam gam yemeyeceğim de, konsolu 1 saat açmışımdır. Gerçi sanalkart, sonradan kullanmasam birşey kaybetmem ama bakayım, olmadı ödeyeyim gitsin, 10 TL için uğraşmaya değmez.

• signore kullanıcısına yanıt
    Bana da ona benzer bir şey oldu.

1 aylık ea access almıştım denemek için. Kredi kartı ile aldığım için otomatik ödemeye aldı kendini. Ben de uğraşmadım ödesin dedim. Sonra kardeşim kredi kartını iptal ettirmiş. (aldığım kart) Ama benim haberim yoktu. 4 ay boyunca ea access otomatik ödemeden para çekememiş. Hesaptaki kartları kaldırmaya çalışırken fark ettim. Ama ea access kullanmaya da devam ettim.

Durumu farketince kendi kartımı tanıttım hesabıma. Ama eski ödemeleri çekmedi. Ben de 1 yıllık ea access aldım. Microsoft'u arayacaktım ona da üşendim açıkçası. Öyle kaldı. Hala çekmediler parayı.
  • Arkadaşlar iki tane Xbox live üyeliğim olup, sadece birisinde gold üyeyim. EA Access üyeliğini gold olmayan üyeliğime aldığımda, diğer gold üyeliğimle de single/multi farketmeksizin oynayabilir miyim? Yani EA Access Live Gold üyelikten bağımsız olarak farklı hesaplarda kullanılabilir mi?

Teşekkürler.
  • Sorunun cevabı verilmiş.
    www.gamefaqs.com
    EA Access and multiple accounts - Xbox One Message Board for Xbox One - GameFAQs
    http://www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/69855052
  • Arkadaşlar bu servis uzerinden kardeslik yapilabiliyorsa talip olan arkadasla makul bir fiyata kardeslik yapabilirim.

Yada sade bu accsess hesabini devredebiliyor muyuz? Boyle bir sey varsa satabilirimde

• quote:

Orijinalden alıntı: kkh

Arkadaşlar bu servis uzerinden kardeslik yapilabiliyorsa talip olan arkadasla makul bir fiyata kardeslik yapabilirim.

Yada sade bu accsess hesabini devredebiliyor muyuz? Boyle bir sey varsa satabilirimde

Kardeslik oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

Arkadaşlar iki tane Xbox live üyeliğim olup, sadece birisinde gold üyeyim. EA Access üyeliğini gold olmayan üyeliğime aldığımda, diğer gold üyeliğimle de single/multi farketmeksizin oynayabilir miyim? Yani EA Access Live Gold üyelikten bağımsız olarak farklı hesaplarda kullanılabilir mi?

Teşekkürler.

Evet.

Önemli olan, diğer hesabınız için de konsolunuzun "my home xbox" seçilmiş olması. Böyle olunca o hesaba giriş yapmanıza bile gerek olmuyor. Konsol açılınca direkt kendi hesabınız login oluyor ve diğer hesabın Ea Access üyeliğini de kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Arkadaşlar iki tane Xbox live üyeliğim olup, sadece birisinde gold üyeyim. EA Access üyeliğini gold olmayan üyeliğime aldığımda, diğer gold üyeliğimle de single/multi farketmeksizin oynayabilir miyim? Yani EA Access Live Gold üyelikten bağımsız olarak farklı hesaplarda kullanılabilir mi?

Teşekkürler.

Evet.

Önemli olan, diğer hesabınız için de konsolunuzun "my home xbox" seçilmiş olması. Böyle olunca o hesaba giriş yapmanıza bile gerek olmuyor. Konsol açılınca direkt kendi hesabınız login oluyor ve diğer hesabın Ea Access üyeliğini de kullanıyorsunuz.

"My home Xbox" seçeneği hangi menünün altındadır?

Teşekkürler.

• quote:

Teşekkürler.

rica ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Teşekkürler.

Evet.

Teşekkürler.

ayarlara git. orda solda en altta

• ea access için kardeş arayan arkadaşlar 3 paket sigara parasına hesabımı açabilirim size.
  • bak kardeşim yanlış düşünüyorsun ben ea yı tuttuğumdan değil babamın oğluda eğil ben ortaya konuşan konsol sahibiyim eğer konsolun varsa oyun almak zorundasın alacağın oyunların 2 tanesi bile olsa ea eccess de ise 150 tlden hesapla 300 tl eder kaldıki 12 tane oyun var almaya kalksan 1500tlyi geçer sen bu oyunları 1 yıl boyunca oynayacaksın 65 tl gibi komik bir rakama ozaman git al rivali ufc yi fifayı mesela yoksa 500tl vericenmi yada daha fazla neresi bunların dini imanı para oluyo adam babasının hayrına açmamış ticaret yapıyo dini imanı iye bişey yok sürümden kazanıyo zengin adam zaten gider alır ea ya tenezzül etmez oyüzden eanın yaptığı ticaret anlayışına hayranım bedava bulunmaz nimet
  • Arkadaşlar 1 yıllık EA Access üyeliği aldım. Ancak oyunları nereden indiriyoruz? PC' den EA Access sayfasında sign in diye bir yer göremiyorum. Xbox One cihazından mı gireceğiz? Yardımcı olur musunuz?
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Konsola Ea Access uygulamasini indirmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.