Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Helal olsun diyorum. Serinin en son oyunu olan , milletin hala cd'sini satın aldığı Fifa 15'i vermiş EA Accsess

Yapma hocam ya surda ligler bitmis , eylül ayina 5 ay kalmis daha yeni veriyorlar.. oyunun tam eskiye gore satislarinin durdugu donemde "kendi servislerinde" ucretsiz vererek insanlarin gozunu boyuyorlar. Ea paragoz bir firma tamam digerleri de oyle ama Ea en on safta

Dostum bir şeyi unutuyorsun ama bu servisi adam sana zaten 65 tl'ye veriyor ve 5 ay diyorsun az bir zaman değil ki :) Benim beklediğimden de erken düştü access'e.

isterse 1 tl olsun sonucta bu oyunlara " daima " Sahip olamiyorsunuz.sonuçta ea nin konsolu yok ki size boyle birsey sunuyor. basit bir kiralama yontemi iste :) gorusunuze saygi duyarim yalnizca su anki oyun dunyasinin Bu hale gelmesini saglayan Ea nin ta kendisi . Once kod,sonra Dlc ve suan da bu . 1-2 sene sonra yeni bir ketenpere yontemlerini goruruz. (Belki o kadar da sürmez)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• access ps4de yok diye gelip bu konuda sisteme laf atmanın hiç anlamı yok.adamlar yeni oyunun çıkmasına 4-5 ay kala vault'a eklemişler daha ne olsun?ps4 oyuncuları hala gidip o 5 ay içerisinde oyunu almak oynamak için para verecekler ama one'da 11 oyun 65 TL.oyunlarda bir daha ASLA silinmeyecek vault'dan.

http://www.gamespot.com/articles/ea-promises-not-to-remove-games-from-ea-access-fre/1100-6421567/
  • tamda fifa 15 i almayı düşünürken gelmesi çok iyi oldu , ea nın bu hizmeti para göz değil öyle olsa yıllık üyelik daha fazla olurdu gold üyelikten bile ucuz , arkadaşında dediği gibi şuanda yeni ps4 alan kişilerin çoğu tahminimce futbol oyunuda alacaktır ve tercihleri fifa olursa yine daha fazla para verecekler , birde verilen oyunların fiyatını 50 TL den hesaplarsak ea nın verdiği oyunları tek tek almak istesek 8 yıllık ea üyeliği ücreti ödemiş oluruz
  • En uygun fiyata ea access nereden nasıl alınır? 65 TL den daha uyguna nasıl alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    en uygun 65 TL zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

access ps4de yok diye gelip bu konuda sisteme laf atmanın hiç anlamı yok.adamlar yeni oyunun çıkmasına 4-5 ay kala vault'a eklemişler daha ne olsun?ps4 oyuncuları hala gidip o 5 ay içerisinde oyunu almak oynamak için para verecekler ama one'da 11 oyun 65 TL.oyunlarda bir daha ASLA silinmeyecek vault'dan.

http://www.gamespot.com/articles/ea-promises-not-to-remove-games-from-ea-access-fre/1100-6421567/

Dostum ben ea nin oyun politikasini beğenmiyorum ayrica Ps4 te durumun alakasi yok ki xbox1 aldiktan sonra Bu access uyeligini almiycam . Bugun ea, yarin ubisoft oyunlarina bakiyorsun hicbirinde bir ozene bezene yapilmis yapim göremiyorum. Sadece para icin her yil ayni ay oyun cikartiyorlar. Bugün yarin her sene ayni ay god of war da ciksa, The last of us yada her hangi bir x1 exc oyunu yine elestirirdim. Ben bioshock gran turismo, red dead yahut gta, gow Quantum break tarzi sanatsal ve emek verilmis yapim isterim. Bu adamlarin dini imani Para tamam sen alirsin saygi duyarim ama bu Ea nin yaptıklarıni da bilmeni isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

access ps4de yok diye gelip bu konuda sisteme laf atmanın hiç anlamı yok.adamlar yeni oyunun çıkmasına 4-5 ay kala vault'a eklemişler daha ne olsun?ps4 oyuncuları hala gidip o 5 ay içerisinde oyunu almak oynamak için para verecekler ama one'da 11 oyun 65 TL.oyunlarda bir daha ASLA silinmeyecek vault'dan.

Dostum ben ea nin oyun politikasini beğenmiyorum ayrica Ps4 te durumun alakasi yok ki xbox1 aldiktan sonra Bu access uyeligini almiycam . Bugun ea, yarin ubisoft oyunlarina bakiyorsun hicbirinde bir ozene bezene yapilmis yapim göremiyorum. Sadece para icin her yil ayni ay oyun cikartiyorlar. Bugün yarin her sene ayni ay god of war da ciksa, The last of us yada her hangi bir x1 exc oyunu yine elestirirdim. Ben bioshock gran turismo, red dead yahut gta, gow Quantum break tarzi sanatsal ve emek verilmis yapim isterim. Bu adamlarin dini imani Para tamam sen alirsin saygi duyarim ama bu Ea nin yaptıklarıni da bilmeni isterim

ea genellikle spor oyunları yapıyo.Afedersiniz ama 4 yılda bi fifa yada 3 yılda bi nba mi çıkarsın.Bf çıkalı kaç yıl oldu. dragon age daha uzun süre gider.Bence hakkı yeniyor ea in

• EA firmasına kızıyoruz ama ,yaptığı en iyi işlerden biride bu sistem bence.Oyun çıkmadan once 6 saat deneme ,cıktıgında %10 indirimli satın alma,belli bir sure sonra listeye ücretsiz eklenmesi .Tum bunları aylık cok cüzi bir rakamla oynayabiliyorsun.Bence cok iyi bir sistem.Kızmak bana yanlış geliyor.Tabi herkesin gorusu farklıdır.
  • Az daha zaman geçsin BF Hardline'da gelecek EA oyun çıkarsın bol bol hepsi birgün gelecek :)
  • Ea bu oyunlari babasinin hayrinami veriyor saniyorsunuz bu oyunlarin parasini microsoft kendi oduyordur ea acces icin verdiginiz parada direk microsoft un kendisine gidiyordur

• sanki diğer firmalar babasının hayrına oyun veriyormuş gibi yazmışsınız ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Ea bu oyunlari babasinin hayrinami veriyor saniyorsunuz bu oyunlarin parasini microsoft kendi oduyordur ea acces icin verdiginiz parada direk microsoft un kendisine gidiyordur

Microsoft ile ea in herhangi bir alışverişi yok bu konuda. FIFA satacağını kadar satti. Bu saatten sonra da üye çekmek için ea e geldi oyun. Adam zaten yıllık üyelik olarak para alıyor. Ne kadar çok kitleye satarsa o kadar para kazanir. Sadece FIFA ile spor severleri cekegine bu uygulama ile herkese hitap ediyor. Microsoft dan bağımsız bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Mayıs 2015; 10:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Az daha zaman geçsin BF Hardline'da gelecek EA oyun çıkarsın bol bol hepsi birgün gelecek :)

BF Hardline geldiği zaman da bizim insanınız bir şeyler sallar merak etme. Memnuniyetsizlik hobimiz olmuş.

• sırada dragon age inqusition olur bence.
  • Arkadaşlar ben tam olarak anlamış değilim oyunları oynamak için her yıl üyelik tazelememiz mi gerekiyor?Misal bu sene aldım üyeliği ve oyunları indirdim seneye devam etmedim ea access üyeliğine o zaman online oynayamıyor muyum?

• Evet uyelik yenilemek lazim

• EA Access ile herhangi bir şey satın almış olmazsınız, abone olmuş olursunuz. Konuyu şu şekilde düşünebilirsiniz.
    EA Access aldığınızda, 1 yıllık ligtv paketini almış gibi olursunuz. 1 yıl süresince sunulan bütün maçları izleyebilirsiniz ki bizim durumumuzda bu verilen oyunlar oluyor. Öte yandan bu abonelik kişiye özeldir, yani evdeki xbox'da oyunlar yüklü olmasına rağmen sadece sizin hesabınız açıkken oyunlar oynanabilir.
    Bunları konuyu açıklamak için yazdım, eğer ea access e abone olup olmamayı düşünüyorsanız, özellikle vaultta size sunduğu oyunlara bakın, şayet beğeniyorsanız hiç kaçırmayın derim.

Selamlar.
  • nba2k15 ea tarafından çıkarılsaydı kesinlinle ea acceess alır hem fifa hemde nba satınalmada kullanırdım ama sadece fifa için almadım.
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    oynayamazsın tabi.netflix gibi bir servis işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeismicAli

EA Access ile herhangi bir şey satın almış olmazsınız, abone olmuş olursunuz. Konuyu şu şekilde düşünebilirsiniz.
    EA Access aldığınızda, 1 yıllık ligtv paketini almış gibi olursunuz. 1 yıl süresince sunulan bütün maçları izleyebilirsiniz ki bizim durumumuzda bu verilen oyunlar oluyor. Öte yandan bu abonelik kişiye özeldir, yani evdeki xbox'da oyunlar yüklü olmasına rağmen sadece sizin hesabınız açıkken oyunlar oynanabilir.
    Bunları konuyu açıklamak için yazdım, eğer ea access e abone olup olmamayı düşünüyorsanız, özellikle vaultta size sunduğu oyunlara bakın, şayet beğeniyorsanız hiç kaçırmayın derim.

Selamlar.

Oyunları aynı xbox üzerinde diğer hesaplarla da oynayabilirsiniz, illa o hesabın açık olması gerekmez. Cihazda Ea Access sahibi olan hesapta "Bunu giriş Xbox'ım yap" seçilmesi yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pincik -- 12 Mayıs 2015; 15:39:29 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.