Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en.m.wikipedia.org
    EA Access - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/EA_Access

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Age: Inquisition vault oyunlara katıldı az önce mail geldi

12 TL ile alabileceğin şeyleri bir düşün: Dondurulmuş pizza. Mocha-frappe-latte. Veya istediğin zaman, istediğin kadar oynayabileceğin EA'in en iyi oyunlarından oluşan bir koleksiyon. EA Access ile birlikte tüm bunlara ve daha fazlasına sahip olacaksın (tatsız tuzsuz pizza ve kafein yerine).

EA Access, bir düzineden fazla ve sayısı artmaya devam eden en iyi oyunları The Vault'ta üyelerine sunuyor. Yılın Oyunu ödüllü Dragon Age: Inquisition'da maceraya dal veya Battlefield 4, Need for Speed Rivals, FIFA 15 ve çok daha fazlasına göz at.

• quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

Dragon Age: Inquisition vault oyunlara katıldı az önce mail geldi

12 TL ile alabileceğin şeyleri bir düşün: Dondurulmuş pizza. Mocha-frappe-latte. Veya istediğin zaman, istediğin kadar oynayabileceğin EA'in en iyi oyunlarından oluşan bir koleksiyon. EA Access ile birlikte tüm bunlara ve daha fazlasına sahip olacaksın (tatsız tuzsuz pizza ve kafein yerine).

EA Access, bir düzineden fazla ve sayısı artmaya devam eden en iyi oyunları The Vault'ta üyelerine sunuyor. Yılın Oyunu ödüllü Dragon Age: Inquisition'da maceraya dal veya Battlefield 4, Need for Speed Rivals, FIFA 15 ve çok daha fazlasına göz at.

Son 12 lirami ea access e verdim frappe, mocha, dondurulmuş pizza alamadım. Karnim AC.

Az mantıklı olun birader. Frappe icip 1500 liraya Xbox almissin 12 liraya ne yapilir diye oturup dusunecekmi adam. Millet almiyorsa ilgisini cekmiyor demektir.

Saçma yorumlara ne gerek var.

• güzel kardeşim o zaten benim yorumum değil ea'in attığı maili kopyaladım alt tarafa oyunun eklendiğini göstermek için

maille ilgili derdin varsa yada boş konuşmak istersen ea ile görüş muhattabın ben değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

ps i bırakmadım ama xboxtan da geri kalmayalım dedim :) ea access cidden çok güzel bir olay, umarım devamı gelir.

Sen de benim kafadan hocam
  • Sağ baştan say !

Battlefield 4
    Madden NFL 25
    FIFA 14
    Peggle 2
    Need for Speed Rivals
    Plants vs. Zombies: Garden Warfare
    EA Sports UFC
    NBA Live 15
    Madden NFL 15
    NHL 15
    FIFA 15
    Titanfall
    Dragon Age: Inquisition

Dün bende aldım deneme amaçlı 1 aylık, gerçekten xbox'ı yeni alan bir kullanıcının düşünmeden alacağı bir sistem olmuş. Üstelik çok uygun fiyatta tr markette.
  • Konsol dünyasındaki en güzel şeylerden biri bu EA access. Dragon Age, Bf4, Titanfall, Fifa 15, Ufc, NFS falan ne varsa indirdim. Enpara ile yıllık sadece 40 liraya geliyor. Konsol dünyasındaki oyun fiyatlarının pahali olmasını düşününce harika bir sistem.. Hele bir de x1 geriye uyumluluğu ile Bc2, Dead Space ve Mass Effect serileri gelirse artık ne derim bilmiyorum x1 beygir gücü olarak geri kalsa da bu kullanıcı dostu özellikler ve exc oyunlarının kalitesi ile farkını ortaya koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 11 Ağustos 2015; 21:44:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yıl eski oyunların yerine yenisi mi geliyor peki yani atıyorum ben 2 sene sonra ea access alsam dragon age inquisition filan olacak mı yoksa o zaman açıklanacak oyunlar mı olacak sadece? Bir de fifa 16 da gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 14 Ağustos 2015; 14:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Her yıl eski oyunların yerine yenisi mi geliyor peki yani atıyorum ben 2 sene sonra ea access alsam dragon age inquisition filan olacak mı yoksa o zaman açıklanacak oyunlar mı olacak sadece? Bir de fifa 16 da gelecek mi?

Hocam kıdeminize aykırı sorular ile gelmişsiniz :)

FIFA16 bence büyük ihtimal olacaktır ama yine oyun çıktıktan en az 5-6 ay sonra olur bence

PS Plus'ta olduğu gibi, hemen hemen her ay yeni oyun geliyor ama PS Plus'a göre avantajı, eski oyunlar gitmiyor, en azından şuan durum böyle, belki ilerleyen zamanlarda bu durum değişir ama bence XBOX ekosisteminin geleceği için çok önemli olan bu EA Access olayı, EA ve MS işbirliği ile mevcut sistemde devam etmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Her yıl eski oyunların yerine yenisi mi geliyor peki yani atıyorum ben 2 sene sonra ea access alsam dragon age inquisition filan olacak mı yoksa o zaman açıklanacak oyunlar mı olacak sadece? Bir de fifa 16 da gelecek mi?

Aboneliğiniz süresince her oyunu oynarsınız.
    Fifa 16 çıkışından yaklaşık 6 ay sonra gelir diye tahmin ediyorum.
    Ben EA Access için şöyle yapıyorum.
    EA Access'e gelecek bir oyunu ayrı bir hesap açıp o hesaba oyunu alıyorum.
    Oyun EA ACCESS'e geldiğinde oyunun olduğu hesabı satıyorum ve EA ACCESS'den oynamaya devam ediyorum.
    Bu sayede uygun fiyata çıkışından itibaren oynamış oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 14 Ağustos 2015; 20:35:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 16 denemesi için ea access'te 17.09.15 yazıyor. Baya baya 1 hafta önceden oynayabileceğiz sanırım
  • arkadaşlar üyelikte oyunlar ücretsiz mi??? yoksa indirimli mi???oyun fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

arkadaşlar üyelikte oyunlar ücretsiz mi??? yoksa indirimli mi???oyun fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz

hocam üyelikte yukarda ismi geçen oyunların hepsi ücretsiz ve yeni oyunda eklenmeye devam ediyor her ay, yeni çıkacak ea oyunlarında da düşükte olsa bir indirim oluyor access üyelerine.

• Arkadaşlar ben de Xbox One'ımı bu hafta aldım.Store dan falan alışveriş yapabiliyorum fakat EA Access'a bir türlü üyelik alamadım.Yardım edebilicek biri var mı? (ininal kart kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulfin

Arkadaşlar ben de Xbox One'ımı bu hafta aldım.Store dan falan alışveriş yapabiliyorum fakat EA Access'a bir türlü üyelik alamadım.Yardım edebilicek biri var mı? (ininal kart kullanıyorum)

Kartinizda tam 65 tl limit varsa olmuyor. Toplamda 70-72 tl gibi bir fiyat cekiyor. Sanirim bankadan kaynakli bir durum.

• t3 T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, kartımda 100 küsür lira vardı ama başka bir kredi kartı ile hallettim.Gerçekten müthiş bir sistemmiş.Fifa 15 ve Titanfall indi deliler gibi oynuyorum :))
  • Battlefield 4: Naval Strike ücretsiz oldu. (Ea Access)

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Battlefield 4: Naval Strike ücretsiz oldu
    http://merlininkazani.com/Battlefield_4_Naval_Strike_ucretsiz_oldu-oyun_haber-83504p1.html

• Arkadaşlar 1 yıllık EA access aldım. Kredi kartından otomatik yenilemeyi iptal etmek istiyorum. Kredi kartını sistemden sildirmiyor.Yenileme tarihi gelince iptal edebilirsiniz diyor. Siz nasıl yaptınız bu kısmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

Arkadaşlar 1 yıllık EA access aldım. Kredi kartından otomatik yenilemeyi iptal etmek istiyorum. Kredi kartını sistemden sildirmiyor.Yenileme tarihi gelince iptal edebilirsiniz diyor. Siz nasıl yaptınız bu kısmı?

hocam önce otomatik yenilemeyi iptal edeceksin sonra kartı sileceksin.benimde başıma gelmişti.siz işlemleri heralde konsoldan yaptınız bilgisayardan live hesabınıza girin ordan halledeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 1 Eylül 2015; 22:38:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

Arkadaşlar 1 yıllık EA access aldım. Kredi kartından otomatik yenilemeyi iptal etmek istiyorum. Kredi kartını sistemden sildirmiyor.Yenileme tarihi gelince iptal edebilirsiniz diyor. Siz nasıl yaptınız bu kısmı?

hocam önce otomatik yenilemeyi iptal edeceksin sonra kartı sileceksin.benimde başıma gelmişti.siz işlemleri heralde konsoldan yaptınız bilgisayardan live hesabınıza girin ordan halledeceksiniz

Tabletimden yapıyorum olmuyor. Konsoldan zaten olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.