Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdierdi

quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: erdierdi

Arkadaşlar 1 yıllık EA access aldım. Kredi kartından otomatik yenilemeyi iptal etmek istiyorum. Kredi kartını sistemden sildirmiyor.Yenileme tarihi gelince iptal edebilirsiniz diyor. Siz nasıl yaptınız bu kısmı?

hocam önce otomatik yenilemeyi iptal edeceksin sonra kartı sileceksin.benimde başıma gelmişti.siz işlemleri heralde konsoldan yaptınız bilgisayardan live hesabınıza girin ordan halledeceksiniz

Tabletimden yapıyorum olmuyor. Konsoldan zaten olmuyor.

hocam live profilde microsoft hesabı var birde ordan deneyin olması lazım

• Meraba arkadaslar bi kac sorum var. Bugun Access uyeligi aldim 1-2 ay aylik odeyecegim sonradan yillik uyelige gecebilir miyim ?

Bide bedava oyunlar icin bi sinir var mi yoksa access uyesi oldugumuz surece istedigimiz kadar oynayabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz zaman yıllık üyeliğe geçebilirsiniz. Herhangi bir sınır yok üyeliğiniz devam ettiği sürece cihazınıza indirdiğiniz ea access oyunlarını istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar , Fifa 16 demosu Access üyelerine de diğer kullanıcılarla aynı tarihte mi gelecek yoksa daha erken bir tarih var mı ?
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Eaa uyelerine erken gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Eaa uyelerine erken gelecek.

Normalde 9 Eylül'dü sanırım ? Erken gelecekse de en geç 1-2 güne gelir heralde.

• Demo 8 Eylül de gelecek. Artık erken gelmesinin anlamı yok 2 gün kaldı ( bugün bitti 1 de hatta ) sadece demoya.

• Ea access xbox one için tam bir nimettir arkadaşlar kıymetini bilelim.Ea nin ölmüşlerine birer fatiha okuyalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

İstediğiniz zaman yıllık üyeliğe geçebilirsiniz. Herhangi bir sınır yok üyeliğiniz devam ettiği sürece cihazınıza indirdiğiniz ea access oyunlarını istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Tesekkur ederim cevap icin

• Hardline bekliyoruz ea

• Bu ay oyun geliyor mu?

• Hardline bomba olur
  • Hardline ın suyu ısındı yeni oyun o olur bencede

• Hardline gelecek buyuk ihtimal

• Hardline dan once ea published oyunlar bc ile eaa e gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 16 Demo TR PSN ye bile geldi. EA Acces ile demolar da normal oyunlar gibi erken gelmiyor muydu , ben mi yanlış hatırlıyorum ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yeni EA ACCESS reklamı;

Hos olmus.Xbox One Exclusive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 10 Eylül 2015; 0:04:25 >
  • Bu ikizleri bir filmde görmüştüm ama hatırlayamadım şimdi, reklam güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar , Fifa 16 demosu Access üyelerine de diğer kullanıcılarla aynı tarihte mi gelecek yoksa daha erken bir tarih var mı ?

EA Access members will definitely have the chance to! The FIFA 16 trial opens the fields on the 17th, just a little over two weeks away.

• 1)Dostlar bi yıllık alcm arkadasla kardeslik yapcam ep bankamatik kartıyla alma sansım var mı?
    2)1yıllık gold alcaz kardeşlikle nucleara yazdım elinde yok galiba, en ucuz nerden nasıl alırım ep indirimi olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.