Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: kaan1279

bu sistem nasıl çalışıyor? Mesela ben acces aldım 1 yıllık, o yılın sonuna kadar accessteki bedava oyunları direk oynayabiliyor muyum? Öyleyse yıllık 65tl falandı geçen gün denk gelmiştim harikaymış.

Uyelik boyunca VAULT icinde bulunan oyunlari oynayabiliyorsunuz tam sürüm olarak. zaman zaman yeni oyunlar ekleniyor ama belli bir periyodu yok bunun. Atiyorum 6 ay sonra fifa 16 eklenebilir, 2 ay sonra da eklenebilir, tamamen EA in cani ne zaman isterse:) Sadece titanfall icin bile alinir EA access.

Çok iyi bir sistemmiş. Ücretinin kat kat hakkını veriyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1279 -- 24 Eylül 2015; 15:26:43 >

• Oo Hardline alırım bi dall..İnşallah ayın başında verirler de Halo 5 çıkana kadar oynarız 2-3 hafta..
  • Hardline'nin Access'e gelecek olması uzun zamandır beklenen , istenen bir şeydi. Süper bir gelişme. Tek korkum EA Access servisinin fiyatına abartılı bir zam gelmesi :)
  • Ulan biz para verip aldık bu çöpü. Neyse oynamayanlar için güzel haber. Story çöp multi fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Access xbox.com üzerinden alınabiliyor. Bu durumda EN Para'dan da yararlanılıyor. Yani 65 - 25 = 40 Liraya geliyor EA Access ?
  • Bende hardline i ps4 e aldim bakalim nasilmis tekrar fps multilere geri dönüş yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evet öyle
  • Star Wars Battlefront ile Need for Speed EA Access için onaylanmış !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Star Wars Battlefront ile Need for Speed EA Access için onaylanmış !!!

1-2 gün oluyo onaylanali.Güzel haber

• EA oyunu alınmaz bu nesilde, Mirror's Edge, NFS falan bedava oynarız ne güzel.

Yalnız bildiğim kadarıyla şu an için çıkmadan 1 hafta öncesinde Access'te erken erişime açılıp 10 saat oynamaya izin muhabbeti var galiba.
    O kastediliyor olmasın?
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    10 saat oynayıp, oyunun çıkışına kadar bir daha oynayamıyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Eylül 2015; 12:44:19 >
    Oynayamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severler öyle erken erişimi :)
    10 saat az mı geldi onu bulamayanda var

• Orası öyle tabi, epey bi fikir sahibi olunur 10 saatte. Bu En Para iyi oldu, EA Access kardeşlikle 20 Liraya geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Eylül 2015; 13:17:36 >
    Yanlış bilmiyorsam öyleydi hocam. Euro Truck Simulator'un yaptığı gibi, sayaç türevi bişey var herhalde.
    Yalnız oyunu alınca galiba kaldığımız yerden devam da edebiliyoruz, save dosyası kullanabilme muhabbeti de var bildiğim kadarıyla.
  • gamertag solmirtius akşam 18 23 arası fifa titanfall bf4 oynarız dostlar

• Ekleyin

• Bu gün EA Access üyeliği almaya çalıştım.2 farklı kredi kartı denedim ikisinde de 'başka bir ödeme yöntemi deneyin' tarzında bir hata aldım.İki kartla da daha önce PSN de alışveriş yapmıştım. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Veya EA Access almam için başka bir yöntem var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.