Şimdi Ara

EA Doğruladı:Yeni Need for Speed Criterion'dan Çıkacak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılı yarış oyunu Burnout serisi ile oyuncuların beğenisini kazanan firma, Criterion'ın yeni bir Need for Speed oyunu üstünde çalıştığını EA'dan COO John Pleasants doğruladı. Oyunun ne zaman çıkacağı yada içeriği ile ilgili başka bir bilgi verilmedi.

KAYNAK HABER:TRGAMER

Yeni oyunun Shift'ten sonra çıkacak sonraki NFS oyunu olduğunu belirtirim...Galiba sonunda adam gibi NFS oyunu görebileceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_World -- 11 Haziran 2009; 9:53:12 >

• ben burnout u begenmedim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

ben burnout u begenmedim ki.
    Güzel haber burnout hala oynarım çok beğendim şahsen. Criterion güzel bir nfs yapar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaqi

Güzel haber burnout hala oynarım çok beğendim şahsen. Criterion güzel bir nfs yapar diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ne oluyor anlamadım ki.Asassin Creed 2 ' yi çıkarmadan 3' den bahsediyor , Call Of Duty 6'yı çıkarmadan 7 diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4DB94CDA0

Ne oluyor anlamadım ki.Asassin Creed 2 ' yi çıkarmadan 3' den bahsediyor , Call Of Duty 6'yı çıkarmadan 7 diyor..

Alıntıları Göster
    Her yeni NFS oyununda aynı şey. Bu sefer çok farklı olacak, bu sefer süper olacak vs. Ben NFS serisinden birşey beklemiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Her yeni NFS oyununda aynı şey. Bu sefer çok farklı olacak, bu sefer süper olacak vs. Ben NFS serisinden birşey beklemiyorum artık.

Alıntıları Göster
    EA sürekli Need for Speed oyunu çıkarıyor hızlarına yetişilmiyor en son most wanted oynamıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 11 Haziran 2009; 22:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

EA sürekli Need for Speed oyunu çıkarıyor hızlarına yetişilmiyor en son most wanted oynamıştım ben.

Alıntıları Göster
    yazık ya. hala utanmadan serinin adını kirletiyorlar. yarış oyunlarından soğuttular. most wanted'dan beri hiç yarış oyunu oynamadım bu gerizekalıların yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

yazık ya. hala utanmadan serinin adını kirletiyorlar. yarış oyunlarından soğuttular. most wanted'dan beri hiç yarış oyunu oynamadım bu gerizekalıların yüzünden.

Alıntıları Göster
    Yapmasınlar artık Need For Speed filan.Tırt kalıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2741

Yapmasınlar artık Need For Speed filan.Tırt kalıyor biraz.

Alıntıları Göster
    nfs shift bence güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

nfs shift bence güzel olacak

Alıntıları Göster
    NFS'yi Criterion bile kurtaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

NFS'yi Criterion bile kurtaramaz

Alıntıları Göster
    Ne yapcaklarını şaşırdılar artık, şimdiden reklama başlamışlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kemal Sunal'ın filmlerine döndü artık.4-5 ayda bir "Dön Gel NFS" .Gerçi Şaban filmleri güzel oluyor ama NFS zıttı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brampr

Kemal Sunal'ın filmlerine döndü artık.4-5 ayda bir "Dön Gel NFS" .Gerçi Şaban filmleri güzel oluyor ama NFS zıttı işte.

Alıntıları Göster
    NFS Underground II iyidir. Ondan sonra cıkanları begenmedim. GRID oynuyorum şu anda. 10 numara oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

NFS Underground II iyidir. Ondan sonra cıkanları begenmedim. GRID oynuyorum şu anda. 10 numara oyun

Alıntıları Göster
    EA inanılmaz bir çöküş içinde kötü oyunları ve iptal edilen seriler ile batma yolunda...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ikisini bir arada karsilastirman cok igrenc, kos koca kemal sunali i bir oyun ile mi karsilastiriorsun, ayip denen bisey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

ikisini bir arada karsilastirman cok igrenc, kos koca kemal sunali i bir oyun ile mi karsilastiriorsun, ayip denen bisey var.

Alıntıları Göster
    güzel haber...

• Umarım güzel bir nfs olur.. Şimdiye kadar en son sevdiğim nfs, underground dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Umarım güzel bir nfs olur.. Şimdiye kadar en son sevdiğim nfs, underground dur
    Sonunda
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Aynen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.