Şimdi Ara

EA GEÇEN SENE 2.5 K BU SENE NE GELİR SENCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Troller falan gelir yine tahmin edebiliyorum. Hocam 45k dan 60a kadar gider yha falan. Onları ciddiye almayacağım zaten. Senden istediğim sadece sen ne düşünüyorsun ve sebebi? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Max 4-4.5
    Min 3-3.5

geçen seneye göre 2600-2700'üm ben de bir bakmışız 2019 sıralamaları gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Temmuz 2020; 14:13:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de benzer durumdayim. tahmini netlerimle gecen sene 2k-3k arasi bisey gelmis. bu sene 4.5k'yi gecmez diye dusunuyor ve temenni ediyorum. ama bir yandan da korkmuyor degilim yigilma konusunda.

• en kotu 3,5 bence

• 4 civarı

• 13k gelebilir hocam 2010da öyle imis

• neden herkes kotu gelecegini dusunuyor?sinav gecen seneye gore cok mu kolaydi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu netler 6 ayda gelir mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı durumdayım.
    Tyt 85.25
    Ayt 69.5
    91.33 obp kırık üniye yerleştim geçen sene ondan
    Geçen seneye göre 2.5 2.6k geliyor
    Bakalım herkesin gönlüne göre olur umarım

• Reges67 R kullanıcısına yanıt
    Mantıklı şekilde çok daha kolay olmadığını hatta yaklaşık olarak aynı olduğunu söyleyenler var ki ben de buna katılıyorum ama her türlü platforma baktığın zaman ayt 70+ lar havada uçuşuyor. Genel olarak hocalar yığılma olacağını söylüyor. O yüzden bence herkes kendini kötüye alıştırıyor.

• mastiff55 M kullanıcısına yanıt
    anladim hocam merak etmistim.insallah cok yigilmaz olmaz.ama tyt zormus sanki?bir de ea'cilar genelde mf kadar iyi yapamiyor(ben de oyleydim)

• 3.5k olur bence en kötü. İçimden 2.9k geçiyor

• Reges67 R kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle umuyorum olmaz insallah. Evet hocam +30 la dengelendi denebilir. Hiçbir avantajı olmadı yani

• Bu bekleyiş gerçekten çok zor ve garip. Acaba yanlış mı kontrol ettim belki de aytde 50 net yapmışımdır falan diye düşünüyorum. Cidden çok garip bir süreç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memduh Başgan -- 8 Temmuz 2020; 22:17:57 >
  • Kesinlikle hocam. Mezun olduğum için biraz daha alışkınım ancak yine de acaba kodlama hatası yaptım mı, cevapları yanlış mı hatırlıyorum diye içi içini yiyor insanın .d

• Aynen öyle maalesef, 7 kere sınavı kontrol ettim aynı ama korkmuyorum değil, psikolojim de bozuluyor bazen.

• mastiff55 M kullanıcısına yanıt
    hocam ben 2006-2008 arasi 3 kere uni sinavina girdim. tabi bu universite sinavlarinin hazirlik surecinde onlarca deneme sinavina da girdim. uni bittikten sonra 2 kere ales, 1 kere yabanci dil, 1 kpss. ve son olarak da bu seneki yks.

ve bu girdigim 50 nin ustunde deneme+merkezi sinavin her birinde acaba kaydirma yaptim mi, hatali kodlama yaptim mi diye endiselendim sinav sonrasi. cok sukur bir tanesinde bile cikmadi. bu seneki yks'de ozellikle tyt de yapmis olabilirim diye kac gundur icim icimi yiyor. cunku kontrol edemedim ve cok hizli isaretleme yaptim soru kitapcigina üçer beşer bakarak. ama muhtemelen bos bir endisedir diger sinavlarda oldugu gibi.

sizin durum da boyle bence. anksiyetik dusunuyorsunuz ama yapmamissinizdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 9 Temmuz 2020; 13:55:26 >
  • 3300

• 3.2k maks.
    Ama beklentim 2.8k

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Yapmamışızdır umarım hocam, sınava girmeden önce kodladığımız bölümleri 5 den fazla kez kontrol etmeme rağmen orada bile yanlış yaptım mı diye düşünüyorum :) O yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum şu an

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.