Şimdi Ara

Ea geçmek,kazandıran meslek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar öncelikle merhabalar.Ben Fen lisesinde okuyorum.Obp 90 küsür.Malumunuz,lise türünden sayısal yazdik.Aklimda Matematik,subaylik ve deniz ulastirma işletme vardı.Subaylik göz numarasından,Matematik TR de akademisyen olmak zorluğundan gitti.

Duim ise kazandırdığı para dolayisi ile inanılmaz cezbediyordu.Dogal olarak herkes para kazanmak ister,ben de ortalama bir hayat sürmek istemiyorum.Ancak denizde 6 ay kalmak vs. ciddi ciddi düşününce kafamı inanılmaz bulandırdı.Aile meseleleri falan da kafada kurmaya başlayınca (ileride ne olur senaryo maksadinda(evlilik,yakın akraba vefatı,çocuk olması vs.)) Biraz uzaklaştım.

Tyt durumlar iyi,muhtemelen mezuna kalacağım.Ayt durumlar ise biraz karışık.Oncelikle gecen sene notlarım iyiydi ancak bu sene fark ettim ki ayt fen bende 0'mış.Zaten bu sene derece yapmam zor.Feni de baştan almam gerekecek,dedim ea geçelim ekonomi,işletme falan okurum.

Benim durumumu yaşamış arkadaşlardan ricam bana biraz yol göstermeleri.Genel olarak sorularım:

1)EA bölümlerinden neleri,nerelerde okumamı tavsiye edersiniz?

2)Bu bölümlerden gerçekten iyi paralar kazanabilir miyim?

3)Okulda zaten 12. Sinif fen derslerini obp düşmemesi için yapmak zorundayım.Ayt ye ne zaman başlamalıyım?

4)Önümüzdeki 3+12 ay sürecinde AYT edebiyat coğrafya felsefe(hangi dersler var onları bile bilmiyorum sos 1)Nereden kimden izlemeliyim.
    Ayrıca şunu da belirteyim iyi olmasam da ayt fene nereden çalışılır falan bir şekilde öğrendik ama sos1 hangi kaynak iyidir hangi video anlatım hoca iyidir inanın 0 bilgim var.Ona göre anlatabilirseniz sevinirim.

Bu sene hiç bulaşmayıp obp kasıp seneye mi gecmeliyim bu da kafamda.

Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.Eger bu konu hakkında bir fikriniz var ise lütfen belirtin gerçekten biraz kafam karışık.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mario -- 29 Şubat 2024; 1:52:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Koç, Bilkent, Boğaziçi iktisat/işletme yaz keyfine bak. Ama bunun için önce çalışman lazım. Lafla peynir gemisi yürümez.

• Hocam ayt edebiyat çalışmaya yazın başlasam yetişir mi

Şimdilik 12. Sinif fen çalışacağım obp düşmesin diye.

• Mr.Mario kullanıcısına yanıt

Yazın çalışırsan unutursun. Son 3-4 ay çalış. Gerçi ben sayısalcıydım yanlış yönlendirmeyeyim.

edebiyata son 2-3 ay baksan yeter. ezberin kuvvetliyse 1 ayda bile biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kalmayı neden kafana koydun ki?
    4. Sınıf gemici arkadaşlarım var, her gemi 6 ay gitmiyor.
    10 15 günlük seferler var.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 15 günlük sefer ilk defa duydum.Uluslararasi çalışanlarda günde 6+1 kontratlar oluyor. 4+1 3+1 de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5. Girişte Tıp Kazanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam, ea misin say mı karar ver ona göre çalış mezunu kafadan çıkar.
    Eğer olmazsa düşünürsün, mezun olayı hiç kolay bir şey değil.
    Bitiriyor insanı hemde sonuna kadar.

Hocam say

Ancak basit bir öngörü ile bu sene yetismeyecegi kesin.Ayt mat Ayt fen 3 ayda çok zor.Ancak bu sene tabikide çalışmayı salmayacagim.Baska tavsiyeleriniz varsa beklerim Hocam.Saygilar.

İyi çalışırsan karşılığını Üniversitede alırsın dostum, Üniversite olayı sosyal hayatı olan için bambaşka bir yer.
    Tavsiye konuları var çok detaylı saygıdeğer hocalarımdan onlara bakmanı tavsiye ederim.

Başka da ne yazsam bilemedim sorun varsa sorabilirsin sıkılırsan pmden yaz.
    İzmirdeysen bi akşam oturalım :)
    Başka da elimden bir şey gelmez

Sagolasin hocam izmirde değilim maalesef.Ben de gidicem hocam uniye ortam yapicam :D

Ahahahahaha yaparsın hocam
    Sevgiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.