Şimdi Ara

EA için TARİH-1 kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. oturumun EDEB.-SOSYAL-1 testinde de 10 tarih-1 sorusu var.

toplam 15 sorunun konularını tam kapsayan bir kaynak tavsiyesine ihtiyacım var.

konular sadece ygs den ibaret değil.ama tüm lys de değil.

bu konuda çıkan bir kaynak var mı. özellikle beğendiğiniz Bir KONU ANLATIM VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorguntalebe -- 13 Kasım 2017; 9:13:11 >

• Ben limit el kitabı almayı düşüyorum ama nasıl herhangi bir fikrim yok. Sadece edebiyatını beğendiğim için tarihi de güzeldir diye düşünüyorum. Limit el kitabı kullanan var mı önerir misiniz?
  • "konular sadece ygs den ibaret değil.ama tüm lys de değil."

Emin misin? Tm'cilere lys tarih soracaklarini zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sft_eses S kullanıcısına yanıt
    O kadar revizyon yaptılar ki bir yenisini yapmazlar heralde. Ne yazık ki tarih konusunda piyango biz TMcilere vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.scolfield

O kadar revizyon yaptılar ki bir yenisini yapmazlar heralde. Ne yazık ki tarih konusunda piyango biz TMcilere vurdu.

3-5 kere daha değişiklik olacak. Bekleyin ve görün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle puan türleri artacak obp konusu gündeme gelecek böyle kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten tüm dersler girdi...EA ya fen-2 soracak halleri yok...oldu da soru sayısı değişti. buda bir şeyi değiştirmez. tarihten 40 SORUDA ÇIKSA ÇALIŞACAĞIMIZ KONULAR AYNI...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EA İÇİN:
    BİR KERE TÜM YGS-TARİH var..
    ama LYS-TARİH içinden bazı konular var...BURASI NET...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorguntalebe

EA İÇİN:
    BİR KERE TÜM YGS-TARİH var..
    ama LYS-TARİH içinden bazı konular var...BURASI NET...

Hocam bazı konular neler oluyor neye dayanarak söylüyorsunuz ?
    COMECON, Kominform, Doğu ve Batı Almanya gibi şeyler mi var yoksa ?
  • tarihi ygsden kaldırınca çok tepki aldılar o yüzden yksye eklediler
    şimdi tarih tekrar geldi
    coğrafyacılar da durmuyor o yüzden tekrar bir değişiklik olabilir
  • Tarih 1 içinde çağdaş dünya tarihi olmayan bir "mini lys tarih" sınavı olabilir. Hatta belki inkılap tarihi bile olmaz. Siz lys tarih gibi çalışın şimdilik. 2. Oturumdaki tüm sınavlar alan sınavı çünkü.

Fdd ve limit'e bakabilirsiniz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozelcidonanimhaber -- 13 Kasım 2017; 18:21:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kitapsec.com/Products/YGS-LYS-Tarih-Konu-Anlatimli-Korfez-Yayinlari-69323.html?gclid=EAIaIQobChMI8crA_e671wIVgRXTCh1wcAEeEAQYAiABEgJyC_D_BwE

tarih-1 de sınır net belli değil...öyleyse ygs-lys karışık çalışacağım..

bunu almaya karar verdim...490 sayfa. içinde örnekler ve sorular da olmalı...

bu kitap hakkında düşüncesi olan var mı?
  • yorguntalebe Y kullanıcısına yanıt
    hocam bence bekleyin tekrar değişiklik gelirse kitap elinizde patlar şimdilik ygs tarih kitaplarına bakın

• yorguntalebe Y kullanıcısına yanıt
    YGS lys karışık yayınları tavsiye etmem. İnkılap tarihe kadar YGS anlatıp üzerine çagdaş çakılmış kitaplar olur genelde. Alacaksan harbi harbi lys alıacak. Konu çalışıp aynı anda hem lys hem YGS soru bankası çözeceksin.

Şimdilik acele etmene gerek yok. Tarih çok abuk kaldı. Ya çıkıp tarih 1 de lys'dir diyecekler ya da tarih 1 kalkacak. Eğer istersen şu an sadece YGS tarih çalışabilirsin.

• ilk defa TARİH-1 EA için bir kitap çıkmış...inceyen olursa yorum yazarsa memnun olurum..
    http://www.kitapsec.com/Products/YKS-2-Oturum-Tarih-1-Hizli-Ogretim-Ders-Notlari-Kurul-Yayincilik-253439.html
  • kitapseç dışında bir yerden al ne alıyorsan
  • nereden alınacağı çok önemli değil..önemli olan BU KAYNAK NASIL..İNCELEYEN VAR MI?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.