Bildirim
EA'LAR OLARAK SINAVDA ACAYİP DÖKÜLMÜŞÜZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belli bişe oldu herkes dedi ama tercihlerde 2015 gibi olacak hissediyor 30k tmde olan adam mfde 12k fln oluyor %90 tercih yapmayacaklar bana göre 30k da saf 20k tmci var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış hocam. Ea da 30k olan mf ci sayısalda 20k felan. 12K değil. Bu durum sizin karınıza.
Hocam mf 13.3k tm 30k benim cogunlugun da boylequote:
Orijinalden alıntı: faber12
Yanlış hocam. Ea da 30k olan mf ci sayısalda 20k felan. 12K değil. Bu durum sizin karınıza.
Hmm.. Benim yazdığım gibi de cok kişi var. O zaman siz puanınızın çoğunu ayt fenden almış olmalısınız.
Hocam matla fen kafa kafaya geldi sayilir(arada 2 net var) ama fen onde
Anladım, dediğim gibi ondan dolayı olabilir. Ayt feni kötü olduğu için 20k da kalan sayısalcı da tm de 30k yapmış. Ama ayt mat ve tyt iyi bu arkadaşlarda, sıkıntı fende.
Gecen seneki sistem olsa ben rahat 10k nin altina dusucektim gibi :) kismet hayirlisi neyse o olsun hocam herkese
Hocam 20k çok fazla değil mi ya ?
Bazılari aksine ilerleyecek daha kotu diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X