< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 2 Nisan 2022; 20:49:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ea mı geçsem (2. sayfa)
-
-
aynı şekilde katılyorum.top üniversiteler de olanaklar da çok
mezun profilleri de çok iyi hepsi yurtdışında iyi bir yerlerde ya da burda çok iyi pozisyonda çalışıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sayısaldan devam edelim hocam o zaman artık biraz geç mezun olacaz ama olsun
-
hocam eğer matematiğiniz iyiyse edebiyatı tarihi coğrafyayı halledersinız ki gerçekten tm de net arttırmak olsun derece yapmak olsun çok daha kolay
Siz hangi bölümü düşünüyorsunuz?
EA da boün koç bilkent gelecekse ea geç ama 10K + yapacaksan sayısal 60k ea 10K dan iyidir bence. Belki boün koç bilkente bir kaç üni daha eklenebilir
-
Ben ybs düşünüyordum fakat yazılım vs ilgimi çekmediğini fark ettim benim durumum biraz karışık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalan zamanda çalışıcam hocam ayt mat yarım yamalak şu an ona ve ea ya da say derslerine çalışıcam ama sayısal yetişmez gibi bu saatten sonra 25 civarı anca yapıyorum ayt sayısalda tyt 70 75 arası.
Kısaca ayt sayısal bu saatten sonra 25 li netlerden 45 50 li netlere çıkar mı buna göre bi yol belirlicem cidden kafam allak bullak
-
ea gecıp yukarı sıralamalarda yapamazsan kafanı duvardan duvara vurursun say 100k içinde ekmek kapısı acıktır saydan devam
hocam eğer ea geçicekseniz şuan da matematik eksiğinizi edebiyatla kapatın derim
fullemeye çalışın
25 net yapıyorum aytden 100k gelir mi bu saatten snra hocam tyt 70 75 arası oluyo genelde
-
bunların en kötüsü ilk 1000le alıyo
koç 400 lerde
boun 600-700
bilkent 1200
eğer durumun varsa bilkent ekonomi ya da işletme seçer %50 burslu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BDFE8B81 -- 2 Nisan 2022; 22:27:57 >
Nerden geliyor bu 25
Hocam aynı durumdayız cidden bu saatten sonra 50 net yapılır mı ayt den yoksa mezuna mi kalsam bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu saatten sonra nasıl ea ilk 1000 yapayım
-
10 mat 15 fen gibi hocam en çok fenden geliyo yani sizce bu saatten sonra ilk 100k ne kadar mümkün 70 75 tyt 25 ayt ile falan
-
hocam senin de ailen sıkıntılı ise benimkiler gibi sakın ama sakın kalma ben kaldım şimdi bu durumdayım böyle olacağını bilsem bi dk durmaz çeker giderdim bu evden
-
fiziğe dokunma biyo-kımya yarınlar yokmuscasına calıs paso mat2 kas tyt deneme+analiz 100kdan iyi gelır
Maalesef ki öyle hocam bende hemen çıkmak istiyorum açıkçası ama sonuçta geleceğin için bir işe kalkarken sadece bir üniye gidip 4 yılın sonunda ortada kalmak ne kadar mantıklı orası da kafamı kurcalamıyor değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X