Şimdi Ara

ea mı geçsem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onu bunu boşver reis eğer ki bir meslek hayalin yoksa bence ea geç yine ötekine nazaran iyi sıralama yapması daha kolay ve bence ea dan yurt dışı daha kolay ha eğer bir meslek hayalin varsa sayısaldan gir. Ben senin yerinde olsam sayısaldan girerdim ve yapabildiğimi yapardım.

• hocam elimden geleni yapıyorum 1 haftadır. 2 aydır adam akıllı çalışamadım artık olan biten hiçbir şey umrumda değil elimden geleni yapıcam sonuç ne olursa olsun bu evden gidicem bu yıl

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bakalım son düzlükte elimden geleni yapıcam sayısal için

• hocam aynı durumdayiz msü de 73 yaptim ayt de 15 mat 10 fen falan geliyor sizin gibi tm ye gecmeyi düsündüm ama cidden bölümler ilgimi cekmedi benim de hedefim mf 100k bu saatten sonra mat kimya biyoyu deliler gibi kasıp fizikte de belirli konulara bakıp 45-50 arasina getirebiliriz diye düsünüyorum 75 tyt 45 ayt de 2020 gibi gelmedigi sürece bizi 100k ya sokacaktir bu arada kendinizi kaptırırsanız daha iyileri olabilir cünkü arkadaslarimda gördüm ama benim g*tüm cok sıkıya gelmedigi icin max onu yapabilecegimi düsünüyorum

• koç işletme ya da boun a girmesi için en kötü ilk 800 e girmesi lazım şu anda onu yapabilir mi bilmiyorum ama edebiyatı fullemeye oynarsa eğer belki ilk 5b e girip odtü işletme ya da ekonomi yazabilir.

ankara üniversitesi siyasal bilimler artık eskisi gibi değil zaten

aynı şekilde istanbul üniversitesi için de geçerli olduğunu düşünüyorum.

adam mühendislikten hukuka bi anda geçmesi zor .top üniversitelerde okunucaksa işletme ekonomi(koç boun sabancı bilkent gsü) dışında okunmaması gerektiğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer ben gerçekten mühendislik istiyorum ve ilk 1000e oynayamam diyorsan
    bazı üniversitelerde işletme ya da ekonomi okuyup çapla mühendislik bölümlerini okuyabiliyosun.onu da düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ea yım iyi ünide işletme yada ybs tutturmaya çalışacam sen en azından sayısalsın ea geçince tyt fen temelin olur ben matematik bitsede tyt fen nasıl hallolur diyorum :D

Not : tyt fende ne var yapılır zaten diyenler için ben fen özürlüsüyüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam sayısaldan devam edeceğim ya batıcaz ya çıkıcaz artık

• hocam umarım yaparız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.